tag:blogger.com,1999:blog-4133881175675309108.post1179593224111584338..comments2023-06-25T17:15:14.415+03:00Comments on .<center>printre nori</center>: Găluşte cu prune (gomboţi) - de postsakurahttp://www.blogger.com/profile/07280182765979448244noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-4133881175675309108.post-51603483641055612812019-04-12T12:24:20.858+03:002019-04-12T12:24:20.858+03:00Ai dreptate, Mihai :* mie imi place sa pun unt in ...Ai dreptate, Mihai :* mie imi place sa pun unt in aproape orice sos cald sau preparat peste care untul se topeste: porumb fiert, budinci, macaroane,..<br />insa daca e cu unt atunci nu mai e de post. sakurahttps://www.blogger.com/profile/07280182765979448244noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4133881175675309108.post-23357482333342241222016-08-05T13:50:32.255+03:002016-08-05T13:50:32.255+03:00super reteta !!!daca schimbam untul cu ulei cu ade...super reteta !!!daca schimbam untul cu ulei cu adevarat acestia sunt gomboti de post!!!cu drag!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05359583313636443219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4133881175675309108.post-15779739091332319862015-09-03T10:57:09.020+03:002015-09-03T10:57:09.020+03:00Întradevăr gomboții fără ou sunt mai pufoși.Întradevăr gomboții fără ou sunt mai pufoși.NABUhttps://www.blogger.com/profile/18114580118673172736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4133881175675309108.post-20000098192324394682014-08-07T11:09:43.385+03:002014-08-07T11:09:43.385+03:00te iubesc:* violeta
eu cand ma gandesc la munca as...te iubesc:* violeta<br />eu cand ma gandesc la munca asta, o vad ca pe o munca in echipa. poate pentru ca la noi de fiecare data au fostmulte maini care au executat gombotii :)sakurahttps://www.blogger.com/profile/07280182765979448244noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4133881175675309108.post-13678170219475602062014-08-05T18:50:14.860+03:002014-08-05T18:50:14.860+03:00misiune indeplinita :). ultima tura de gomboti la ...misiune indeplinita :). ultima tura de gomboti la fiert. buni :).dc prunele erau mai copate erau fff buni. mai incerc peste o saptamana :).mult de munca, dar merita ;). multumesc!Violeta argatuhttps://www.blogger.com/profile/02045638298888023119noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4133881175675309108.post-89481688629193096112014-08-05T16:20:12.487+03:002014-08-05T16:20:12.487+03:00oh. ce fain. e bine ca iei prune de la ea, ca apoi...oh. ce fain. e bine ca iei prune de la ea, ca apoi sa ia si ea gomboti de la tine<br />:-*<br />sau sa ii dai reteta ;)tot eu ;)noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4133881175675309108.post-61890097057899033092014-08-05T10:11:42.159+03:002014-08-05T10:11:42.159+03:00prunele mele nu cred ca-s potrivite pt gomboti, da...prunele mele nu cred ca-s potrivite pt gomboti, dar o sa iau de la vecina de peste gard :)) (cu aprobare ;) )Violeta argatuhttps://www.blogger.com/profile/02045638298888023119noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4133881175675309108.post-31747259099505221132014-08-05T10:09:45.116+03:002014-08-05T10:09:45.116+03:00Buna,multam de raspuns. NU m-a afectat.Inca balesc...Buna,multam de raspuns. NU m-a afectat.Inca balesc :)), dar nu se pune.poate reusesc sa le fac azi. pai am si unt si untura, dar vreau sa le fac de post :),deci o sa folosesc ulei ;). Violeta argatuhttps://www.blogger.com/profile/02045638298888023119noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4133881175675309108.post-52965769708801903772014-08-05T08:58:56.054+03:002014-08-05T08:58:56.054+03:00Draga mea, sper din suflet ca nu te-a afectat nega...Draga mea, sper din suflet ca nu te-a afectat negativ absenta raspunsului meu.<br />Mi-au fost blocate conturile de fb, yahoo si google. Pe unele le-an deblocat ieri.dar pe blog nu reusesc sa ma loghez..<br />Deci unt daca n-ai, nu vor iesi asa de bune ptr ca untul nu doar rumeneste ci intra in pesmet. Daca n-ai pesmet poti pune biscuiti faramitati. Deci ungi cratita cu ulei sau untura ( doar o ungi) si apoi rumenesti putin biscutii (iti dai tu seama cat). Zahar eu pun o lingura, doua, depinde cat pesmet ai. dupa ce tavalesti prima gălușcă, ai sa hotarasti tu daca mai pui, in functie de cat de dulce ti se pare.<br />Noi am facut chiar ieri aici gomboti si ne-am astamparat pofta.desi prunele din Austria nici nu se compara cu prunele noastre adevarate.Eu, Sakuranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4133881175675309108.post-21855187212739520632014-08-04T16:48:19.662+03:002014-08-04T16:48:19.662+03:00si peste pesmet cat zahar? dc ti-a trebuit postare...si peste pesmet cat zahar? dc ti-a trebuit postare cu gomboti, acum ia d-aici intrebari :))Violeta argatuhttps://www.blogger.com/profile/02045638298888023119noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4133881175675309108.post-13492939177656590112014-08-04T16:46:55.242+03:002014-08-04T16:46:55.242+03:00si dc ne-ai facut pofta,ce-o sa te faci? ca eu n-...si dc ne-ai facut pofta,ce-o sa te faci? ca eu n-am nici pesmet si nici nuca sparta sau macinata in casa :)). doua nelamuriri am: cat zahar pun peste prune :) si ce pun in loc de unt la pesmetul pe care nu-l am.merge cu ulei? sper sa vezi mesajul in timp util c-altfel scot limba pana in Austria :) :)Violeta argatuhttps://www.blogger.com/profile/02045638298888023119noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4133881175675309108.post-83481146555583130702013-09-23T15:27:31.399+03:002013-09-23T15:27:31.399+03:00Ioana draga. am o colectie de bloguri cu activitat...Ioana draga. am o colectie de bloguri cu activitati ptr copii. nu vrei sa ni te alaturi?sakurahttps://www.blogger.com/profile/07280182765979448244noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4133881175675309108.post-7970070989802574572013-09-22T13:16:13.622+03:002013-09-22T13:16:13.622+03:00oh. sunt de acord!!!
Draga Mea :*oh. sunt de acord!!! <br />Draga Mea :*sakurahttps://www.blogger.com/profile/07280182765979448244noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4133881175675309108.post-88096660164023448342013-09-22T10:45:29.865+03:002013-09-22T10:45:29.865+03:00Vreau sa ne vedem, dar fara sa te pun la munca ......Vreau sa ne vedem, dar fara sa te pun la munca ... :) draga mea. <br />CristinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4133881175675309108.post-83806019715595302262013-09-22T09:14:36.224+03:002013-09-22T09:14:36.224+03:00daca ai veni pana la mine,,,,, ti-ai satisface pof...daca ai veni pana la mine,,,,, ti-ai satisface pofta.. :)sakurahttps://www.blogger.com/profile/07280182765979448244noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4133881175675309108.post-5878170432156372962013-09-22T09:13:53.645+03:002013-09-22T09:13:53.645+03:00Laura multumesc ptr interventie. ai explicat foart...Laura multumesc ptr interventie. ai explicat foarte bine.<br />si eu am pati-o cu galustele astea insa in alt fel: nu aveam in casa faina alba si am incercat sa le fac cu faina de secara/ neagra. exact ca tine, am pus faina in plus si pe degeaba. nu se lega nimic :/<br />pana la urma le-am fiert asa, insa consistenta nu mai era asa pufoasa.<br /><br />Corina draga, calificativul "gospodina" nu mi se potriveste. nici nu am pretentia la asa ceva. am eu punctele mele forte pe care mi le exploatez insa nici chiar asa :)<br />sper ca ti-au iesit galustele. daca nu, tura urmatoare sti ce sa faci.secretul ti l-a zis Laura: mainile infainate tot timpul.<br />:) sakurahttps://www.blogger.com/profile/07280182765979448244noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4133881175675309108.post-31137013464275752882013-09-22T09:02:30.983+03:002013-09-22T09:02:30.983+03:00Ioana, eu am o editie mai noua, insa sunt aceleasi...Ioana, eu am o editie mai noua, insa sunt aceleasi retete. <br />asa e ca dupa reteta asta galustele ies mai pufoase? :)sakurahttps://www.blogger.com/profile/07280182765979448244noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4133881175675309108.post-78926411446895173822013-09-21T23:34:37.827+03:002013-09-21T23:34:37.827+03:00Ce pofta mi-ai facut cu imaginile astea .... daca ...Ce pofta mi-ai facut cu imaginile astea .... daca le-as putea avea acum in farfurie zau ca as devora cat mai multe. Yammy ... yammy ..:)<br />CristinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4133881175675309108.post-11445553538073718722013-09-21T21:35:19.208+03:002013-09-21T21:35:19.208+03:00Ma bag eu sa iti raspund pana vine Ludmila. Sper s...Ma bag eu sa iti raspund pana vine Ludmila. Sper sa nu se supere.<br />Aluatul este bine asa, daca ai respectat cantitatile astea. Si eu am cartea asta si am facut dupa reteta asta de multe ori. Am incercat si eu sa pun mai multa faina crezand ca fac bine. dar dupa ce am pus "faina cat cuprinde" si nu s-a mai lipit de maini, dupa ce s-au fiert nu au mai fost asa pufoase, ci tari.<br />Secretul e sa modelezi gombotii cu mainile infainate bine. ii aplatizezi fainandu-i si pe o parte si pe alta si pe urma pui pruna. Incepi sa strangi in jurul ei aluatul tot cu degetele pline de faina. Cum faci un gombot, il si pui in oala cu apa clocotind.<br />Sper ca m-ai inteles si sper sa nu renunti la idee, deoarece dupa reteta asta ies cei mai pufosi gomboti.<br />Laura.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4133881175675309108.post-83176131868672411012013-09-21T13:34:34.986+03:002013-09-21T13:34:34.986+03:00Draga mea gospodina, sunt cu aluatul de galuste in...Draga mea gospodina, sunt cu aluatul de galuste in fata, si cu mainile incleiate in el.<br />Esti sigura ca doar atata faina trebuie pusa? Aluatul meu e moale si nu se da jos de pe maini. Se intinde asa pe mainile mele ca o guma.<br />Nu am facut eu ceva bine? Am facut pas cu pas cum ai zis tu :( :(<br />Nici macar nu am cum sa modelez gogolosii :(Corinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4133881175675309108.post-48384233961849890722013-09-18T16:03:38.612+03:002013-09-18T16:03:38.612+03:00eu zic sa te apuci. acum cat mai sunt inca prune. ...eu zic sa te apuci. acum cat mai sunt inca prune. <br />mai e putin si trec si prunele.sakurahttps://www.blogger.com/profile/07280182765979448244noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4133881175675309108.post-36536742670097189552013-09-18T13:31:25.099+03:002013-09-18T13:31:25.099+03:00Mai, eu nu am mancat niciodata. Partea proasta e c...Mai, eu nu am mancat niciodata. Partea proasta e ca sunt intr-o faza in care nu e chef de nimic, decat constransa de situatie. Asa ca sunt intr-o mare dilema: sa ma apuc... sa nu ma apuc?!?<br />Te pup!Rodahttps://www.blogger.com/profile/12812598461907413596noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4133881175675309108.post-89795640423701553902013-09-17T20:52:25.534+03:002013-09-17T20:52:25.534+03:00Acest comentariu a fost eliminat de autor.sakurahttps://www.blogger.com/profile/07280182765979448244noreply@blogger.com