marți, 15 decembrie 2015

Braduti din hartie - variante usoare pentru copii

Bine v-am regasit dragi prieteni. Azi ne-am propus sa va facem din nou pofta de crafturi de iarna Asa ca, cei care nu va abtineti de la lucru manual, mai ales daca aveti copii mici, am pregatit pentru voi un nou model de braduti handmade foarte usor de facut de catre copii.
Cu toate ca pentru acesti brazi tehnica este asemanatoare bradutilor tip acordeon, noi ne-am gandit sa ii numim braduti tip evantai

Se fac foarte usor, aveti nevoie doar de hartie A4 sau A5, depinde de cat de mare vreti sa fie bradutul, un tob de carton de la rola de hartie igienica si foarfeca cu care sa taiati.

Indoiti hartia, pe lung, ca pentru un acordeon, apoi faceti un evantai. taiati tubul de carton in doua, apoi faceti-i doua crestaturi pe margine.
Taieturile pe care le faceti la unul din capete, se fac astfel incat sa puteti introduce marginile evantaiului. ca in poza de mai jos
mai departe il puteti decora dupa pofta inimii

Noi am reusit sa facem un brad cu cristale swarovski
Fiul meu ii zice "bradul cu diamante"
de fapt, sunt niste strasuri de la o camasa pe care am reciclat-o

In filmuletul de mai jos Gabriel v-a pregatit un tutorial din care puteti intelege mai usor cum se face totul

         
Asta e tot pentru azi.avem in sertar inca doua articole cu decoratiuni pentru Craciun ramase de anul trecut si doua proaspete de anul asta. Speram sa terminam totul de editat pana la sfarsitul saptamanii ca odata ce luam vacanta, promitem doar sa lenevim si sa mergem la patinoar.

2 comentarii:

  1. Da, sunt lucruri usor de facut de catre cei mici, dar cu efect dragut. Vacanta bate la usa, sper sa aveti zile minunate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Cornelia, tocmai ne-am intors de la ski. deci a fost o vacanta faina :*

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...