joi, 29 martie 2012

Purtatoare in dar

In urma cu 1 an si jumatate am aflat si eu prima oara despre purtarea copiilor. Mi-a placut foarte mult ideea de a avea copilul legat de mine tot timpul; de ai simti caldura trupusorului mic, respiratia, bataile inimii, orice miscare si orice schimbare de dispozitie.
Credeam ca asta e valabil doar ptr bebelusi, pana cand invata sa mearga. Insa dupa ce am mai facut cercetari asupra subiectului am aflat ca si copiii mai mari se poarta si am aflat si ca sunt mai multe tipuri de purtatoare. Wrapuri, slinguri, mei-tai, SSC, fiecare cu particularitatile lor.
Despre fiecare am citit cate ceva si din fiecare mi-am dorit cate unul :)
Sper, vreau, imi doresc ca sa reusesc intr-o zi sa va scriu despre purtatoarele incercate de mine; mai ales ca eu mi-am purtat amandoi copiii. Pe fiica mea de la 5 luni intr-un wrap, iar pe baiat de-abia dupa varsta de 2 ani intr-o Manduca primita spre testare

Astazi va spun ca aveti ocazia sa incercati si voi cu ai vostri copii un mijloc de purtare ergonomic, sa vedeti diferenta dintre marsupiile clasice (cine a avut parte de asa ceva) si un purtator excelent pe numele lui de botez Boba.
Cu ocazia lansarii oficiale a site-ului www.babywearing.ro, KiddyShop care a devenit intre timp distribuitor autorizat al produselor Boba, ofera intr-un concurs un Boba Carrier 3G şi un Boba Wrap prin tragere la sorti.
Regulile sunt simple si concursul mai e valabil pana maine.
Eu concurez pentru un Boba Carrier. acesta.
Imi place foarte mult modelul acesta si faptul ca are si culoarea verde :) Bineinteles ca mi-ar place si un Boba Wrap dar fiica mea e prea mare acum pentru un wrap asa ca il lasam sa fie castigat de altii :)
Tot pe babywearing.ro gasiti o multime de linkuri utile cu informaţii despre babywearing şi despre alegerea unui mijloc de purtare.
Vreau sa felicit cele doua mamici din spatele KiddyShop-ului, Diana si Raluca, pentru ideile lor minunate si sa le multumesc pentru munca depusa pana acum si de-acum incolo. Si daca nu ati aflat inca, tot Kiddy Shop premiază postarea lunii martie pe blogul "Mami, alăptează-mă!"
V-am pupat, ma duc la somn ca maine e ziua fiului meu.
Si vreau sa fiu fresh :)

8 comentarii:

  1. La multi ani, fiului dulce si iubit!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani! O zi frumoasa sa aveti! Multumim mult! Succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. adica azi ? sa aveti o zi frumoasa , sa fie sanatos si sa se faca inginer...sau ce vrea el...am zis si io...ca fiica-mea e inginer :)))
    va pup !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. La Multi ani!O zi plina de distractie!

    RăspundețiȘtergere
  5. S-a nascut in aceeasi luna cu tine? Wow! La multi ani!
    Si bafta la concurs. Verdele este si culoarea mea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim mult de urari fetelor.
    a fost o zi incarcata pe 29. dar ne-am bucurat.
    @Coco, si sotul meu e inginer :))
    @Roda, diferenta dintre zilele nostre de nastere e de 3 zile. -si mai multi ani :))

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...