miercuri, 11 aprilie 2012

Ce dragoste de Dumnezeu

Precum bine stiti suntem in Saptamana Mare sau Saptamana Patimilor Domnului Isus, perioada in care ne reamintim, mai mult ca in celelalte zile, ce a patimit Iisus Hristos pentru noi incepand de la intrarea Sa in Ierusalim si pana la moartea Sa pe cruce. Hristos, desi stia ce avea sa urmeze, a ales sa duca la bun sfarsit lucrarea Sa pe acest pamant si sa ia asupra Sa toate pacatele noastre pe cruce impacandu-ne cu Tatal.
Profetul Isaia descrie foarte clar in cartea sa in capitolul 53 aceasta etapa din viata Domnului nostru:

"Dispreţuit şi părăsit de oameni, om al durerii şi obişnuit cu suferinţa, era aşa de dispreţuit că îţi întorceai faţa de la El, şi noi nu L-am băgat în seamă.
Totuş, El suferinţele noastre le-a purtat, şi durerile noastre le-a luat asupra Lui, şi noi am crezut că este pedepsit, lovit de Dumnezeu, şi smerit.
Dar El era străpuns pentru păcatele noastre, zdrobit pentru fărădelegile noastre. Pedeapsa, care ne dă pacea, a căzut peste El, şi prin rănile Lui Suntem tămăduiţi.
Noi rătăceam cu toţii ca nişte oi, fiecare îşi vedea de drumul lui; dar Domnul a făcut să cadă asupra Lui nelegiuirea noastră a tuturor.
Când a fost chinuit şi asuprit, n-a deschis gura deloc, ca un miel pe care-l duci la măcelărie, şi ca o oaie mută înaintea celor ce o tund: n-a deschis gura."


Dar noi stim ca nu moartea a biruit ci Iisus Hristos a inviat si asta ne aduce bucurie in inima.
Prin moartea si invierea Sa noi avem parte de viata, de iertare si de mantuire.

Va las cu un cantec drag mie care vorbeste despre dragostea lui Dumnezeu.
Si va pup :*


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...