joi, 11 octombrie 2012

Arta in Nori - club pentru copii

Toata ziua de ieri am avut-o ocupata, doar seara tarziu am ajuns acasa de aceea n-am apucat inca sa raspund la comentarii la ultimele postari. va multumesc ptr ingaduinta celor care asteptati inca :)
Aseara ne-am intors istoviti (in sensul bun) de la clubul "Arta in Nori" un eveniment pentru copii si parinti care a avut loc in Timisoara, pe strada Proclamatia de la Timisoara nr. 7
Am intarziat un pic si acolo plecand tarziu de la servici, am ajuns tocmai cand incepea teatrul de papusi si toti copiii il strigau pe pestisorul de aur :)
Despre evenimant am aflat dintr-un afis in tramvai, asa cum am aflat si despre seara lampioanelor.
Ieri a avut loc inaugurarea clubului, cu teatrul de papusi Pestisorul de Aur. A fost lume multa la teatrul de papusi multi copii multi parinti, pe scurt o atmosfera vesela si inghesuita. Ne-am adaptat si ne-am strecurat fiecare pe unde am putut :)
Pozele sunt de calitate mai putin buna deoarece am plecat la servici doar cu Canon-ul meu micut si de acolo direct la eveniment si nici pozitia nu ma prea avantajat. Insa a fost acolo un domn cu un aparat profi care sigur o sa pune pozele pe internet in curand.


Dupa teatrul de papusi s-au dezlantuit copiii in toate camerele puse la dispozitie. Intr-o incapere ne-am jucat popice si am servit diverse rontaieli. Dupa ce ne-am consumat energia am mers intr-o incapere unde copiii au stat la masa si au desenat.


Aici s-au linistit un pic pentru ca dupa aia ne-am dus in alta camera era un loc de joaca mai special cu multe jocuri si carti interesante.
Aici ne-am intins pe jos si ne-am facut de cap si parintii si copiii :)

 Am rasfoit carti interesante care demult tot vreau sa le cumpar, eram ca un copil, nu mai mai stiam pe ce carte sa pun mana, aveam un teanc in fata, si prietena mea Kati imi mai tot aducea :)
Pe langa alte joculete mi-a atras atentia un puzzle din lemn cu instrumente, cel din imagine pe care mi-l doresc si eu dar am vazut pe internet ca e de cumparat doar din tari straine si pretul e intre 12 si 19 dolari.

Distractia a fost mai mare decat se vede in poze. Va mai spun doar ca clubul "Arta in Nori" ofera ateliere de creație pentru toate grupele de copii: de la 6 luni pana la 15 ani, ptr adolescenti si ptr parinti. Au si o biblioteca-librarie si ceainarie ptr cei care vor sa se relaxeze in timp ce copiii se distreaza.
Au si pagina pe facebook unde gasiti mai multe despre ei.
Azi sper din toata inima sa ajungem din nou deoarece aseara copiii mi-au amintit ca in sala cu topogan nu s-au jucat si nici nu au pictat pe sevalet :)
Deci daca nu ajung la club, sigur deseara vom picta pe oglinda din nou.

LE:  Am fost si in seara asta. Copiii au pictat iar noi parintii am fost la atelierul de parenting cu psihologul Ligia Nedelcu
Toata saptamana aceasta sunt ateliere gratuite ptr copii, parinti si bunici.
Parintii din Timisoara sunteti invitati sa socializam. live :)


3 comentarii:

  1. De ce nu va actualizati pagina de Facebook?
    Orarul pentru atelierele de azi - sambata nu l-ati pus.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara,
    Sambata nu au loc ateliere. In fiecare sambata se tine cate o piesa de teatru, iar apoi petreceri pentru cei care isi serbeaza ziua de nastere. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de interventie.
      Eu nu am facebook dar am putut sa vad orarul intrand de pe pagina unei prietene :)

      La Arta in Nori se face o treaba foarte buna. Succes.

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...