luni, 12 mai 2014

Giveaway - Kitul Magic de la Smallprint

Ce spuneti dragii mei, sunteti pregatiti sa incepem o saptamana minunata?Aveti motive sa va remontati pentru inca o saptamana plina? va spun ca si eu am motive sa ma adun si sa merg inainte chiar daca uneori mi-e foarte greu.
Avand in vedere ca se apropie ziua de 1 iunie, zi in care sarbatorim copiii de pe intreg pamantul, m-am gandit ca in saptamana aceasta sa organizez cate un giveaway pe zi. Cum eu iubesc foarte mult copiii, si pe ai mei si pe ai altora :) m-am gandit ca impreuna cu oamenii frumosi care i-am intalnit de-a lungul timpului, creatori de lucruri frumoase, sa oferim cateva premii cu ocazia acestei sarbatori.

Azi am placerea sa fac cunostinta cu Smallprint si cu Daniela Man, persoana care a adus in Romania un concept nou de pastrare a amprentelor celor dragi, si anume imortalizarea amprentelor in argint pur.
Cei care ma cunosteti, stiti deja medalionul de argint pe care il port eu la gat tot timpul.
Va marturisesc ca este bijuteria mea preferata. reprezinta amprenta piciorusului fiicei mele, Gloria, si desi am amprentele ei in suflet, in minte si in toata fiinta mea, imi place sa port acest medalion special.

Sotul meu si-a ales un breloc pe care are amprenta ei

Amprentele se pot lua cu un kit special numit Kitul Magic. acesta contine servetele cu cerneala simpatica si hartie magica. Eu am avut un asmemenea kit si l-am folosit dupa instructiunile scrise inauntru. chiar nu a afost dificil.
Daniela mi-a spus ca nu doar amprentele manutelor sau picioruselor au fost imprimate pe bijuteriile din argint, ci si desene facute de copii sau mesaje speciale scrise de cei dragi. Le puteti vedea pe pagina de facebook Smallprint Daniela Man


Ceea ce diferentiaza acest kit de altele este acuratetea de redare a amprentei, dar si faptul ca substanta este nontoxica si poate fi folosita la copii, inca din prima zi de viata. In plus, amprenta, odata imprimata pe hartia speciala din Kitul Magic, poate fi apoi transpusa pe argint pur și transformata in pandativ. Bijuteriile cu amprente sunt din argint pur de 999 iar toate accesoriile pandativului (inchizatori, lanturi, bratari) sunt din argint sterling.


In procesul de luare a amprentelor nu se folosesc matrite sau altceva, decat argintul pur intr-o consistenta moale. Persoana iubita isi lasa atingerea pe argint dupa care se da forma ceruta. Se lasa materialul sa se intareasca, e amestecat cu molecule de apa care se vor evapora, permitand solidificarea. Dupa aceea, se slefuieste, se graveaza si se netezeste pentru a fi perfect lucios si neted cand va fi gata si se arde, in cuptor, la 850 de grade Celsius. In urma arderii, apa si celuloza din amestec dispare si ramane doar argintul pur solidificat. Nu se modifica absolut nimic din atingerea persoanei iubite. Este singura companie din lume care lucreaza cu asa ceva si care face acest lucru. Pentru bijuteriile cu amprenta mainii, a piciorului, scrisori, se prelucreaza totul intr-un soft pe calculator, se creeaza o stampila unica si ulterior aceasta stampila se imprima, in argintul pur, de aceeasi consistenta. Mai departe, procesul va fi la fel, dar datorita muncii indelungate si a costurilor suplimetare, aceste produse vor fi cu aproximativ 60 RON mai mult decat cele cu amprenta. Partea minunata este ca aceasta stampila unica se pastreaza la dosar, iar ulterior clientii pot comanda dubluri ale aceleasi bijuterii, la un pret mai mic. Multa lume revine pentru cadouri de ziua bunicii, a mamei, de Craciun etc, iar Daniela poate reproduce aceasta imprimare pe tot felul de alte produse - butoni, brelocuri, cercei.



Daniela a locuit si a lucrat in ultimii 12 ani in Malta si insulele Cayman, are o familie frumoasa si a calatorit mult, intalnind oameni valorosi si invatand lucruri noi. Este recunoscatoare faptului ca pe langa experienta de viata care a adunat-o, a invatat sa valorifice timpul si de aici a rezultat si nevoia ei de a imortaliza momentele deosebite din viata, in felul asta descoperind Smallprint. Devenind mama, a realizat ca se poate bucura de mai mult decat de oportunitatea unei surse de venit ce ii permite lucrul de acasa, si anume sansa de a lasa ceva in urma ei. Ceva care sa aiba o valoare nespusa, o bucățică din timp!
Astfel, bijuteriile lucrate manual, care pastreaza vesnic atingerea persoanei iubite in argint pur, au devenit obiectul muncii ei.

Cadoul oferit de Daniela este un Kit Magic cu care puteti lua amprentele celor dragi. Castigatorul Kitului Magic primeste reducere de 50% la amintirea in argint pe care v-a dori sa o imortalizam impreuna.
Pentru a va inscrie la tragerea la sorti aveti de facut urmatorii pasi:
~ Sa dati Like paginii Smallprint Daniela Man
~ Sa dati Share paginii Smallprint Daniela Man sau Share la unul dintre albume
~ Sa dati Share public pe facebook acestui articol
~ Sa lasati un comentariu in care sa raspundeti la intrebarea: pentru cine sau pentru ce ati folosi Kitul Magic sau unul din produsele Smallprint?

Ultima zi de inscriere in concurs este 26 mai. in felul acesta castigatorul va putea primi cadoul pana in data de 1 iunie.
Succes si o saptamana minunata va doresc :*

69 de comentarii:

  1. De fiecare data cand vad poze cu fiica ta, sau ii citesc numele, scris de mana ta aici,
    sau doar vad ceva care aminteste de ea.. sufletul meu tresalta si se dilata . si te cauta sa te imbratiseze ...
    Ludmila, fetita ta scumpa si-a lasat amprentele si in viata altora, care au cunoscut-o foarte putin , insa le-a amprentat viata profund ...
    Fie ca sufletul tau sa fie mangaiat de dragostea care ati trait-o impreuna, amandoua, si care acum doar are alta nuanta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ar plăcea sa port oriunde manutele fetelor mele amprentate in argint pur.Multumesc,Madalina Balas

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madalina, succes iti doresc.
      Ai doua fetite minunate. <3 <3

      Ștergere
  3. Tare mult mi-ar placea un asemenea pandantiv pentru baietelul meu, insa si pt viitorul bebe pe care il asteptam curand, si care, daca este fata, va purta numele Gloria :) Multumim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gina, sarcina usoara si o nastere blanda iti doresc.
      Sa ti se implineasca dorintele.. <3

      Ștergere
  4. wow, este cel mai frumos concurs legat de copilarie, as putea spune, pentru ca daca eu voi castiga, as folosi kitul pentru amprentarea micutei din viata mea, Olivia, care nu de mult a implinit doi ani!
    Multumim tare mult pentru sansa de a ne inscrie!
    fb: nadia alina candrea
    share concurs: https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/799868046699873
    share pagina sponsor: https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/799868740033137
    Bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-ar plăcea o astfel de bijuterie, să-mi țin cumva și mai aproape nestemata de copilă. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai aproape, Oana..
      <3
      sunt sigura ca inima ta o poarta cu ea peste tot <3

      Ștergere
  6. Daca as castiga, i l-as face cadou lui Gabriel. amprenta ta! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vaaai, Violetaa.
      nu ma asteptam la asta...

      multumesc ca te-ai gandit asa la mine <3
      ....

      Ștergere
  7. multi ani fetitei tale.
    tu si cu Ana va jucati foarte frumos in lumea voastra colorata.
    <3

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca l-as castiga as folosi kitul pentru amprentarea bunicilor mei dragi...

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-ar placea amprenta baietelului meu .. !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Aș folosi kit-ul pentru a-i lua fetiței noastre amprenta de la mânuță.

    RăspundețiȘtergere
  11. As vrea sa pot face amprenta baietelului meu de 1 an!

    RăspundețiȘtergere
  12. As vrea sa pot face amprenta baietelului meu de 1 an!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce frumos ar fi sa am aproape de inima mea amprenta minunata a copilului meu de 1 an si 3 luni.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  15. sa ii ofer sotului amprenta baietelului nostru de 1 an si 9 luni

    RăspundețiȘtergere
  16. amprenta ingerasilor mei, ca sa fie peste tot cu mine

    RăspundețiȘtergere
  17. As lua amprenta celor 2 printese ale mele

    RăspundețiȘtergere
  18. As lua amprenta baietelului meu de 1 an si 5 luni.

    RăspundețiȘtergere
  19. As lua amprenta ambilor copilasi, sunt mai maricei, 4 si 2 ani dar ... tot e mai bine mai tarziu decat niciodata :)

    Laura Buzea

    RăspundețiȘtergere
  20. amprentele baietilor mei :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Magda Barbulescu13 mai 2014 la 20:28

    As lua amprentele copilasilor mei.

    RăspundețiȘtergere
  22. Pentru ca viata mi-a oferit prea multe lacrimi doresc sa folosesc cu mine in orice ora minut a zile aprenta copiilor mei purtindu-le la inima mea....ca orice distanta, orice bariera sa nu le simt lipsa....cu toate ca ei se afla adinc gravat in in inima mea totusi dorinta de a avea un asemenea medalion mi-ar da poate mai multa putere...dorinta aceasta am avut-o cu multi foarte multi ani in umra cind sa nascut micuta mea fetita Candy era firava,bolnava dar cu o inima mare, atunci imi doream sa am un medalion care se deschide si in interiorul lui sa fie amprenta piciorusuli ei si poza( povestea piciorusului ei nu sa incheiat nici acum, ducem lupta si speranta)....iar acum de cind a sosit micutul meu baietel parca dorinta sa dublat...am doua inimii si vreau sa le port mereu la gitul meu pt ca ele imi sunt fericirea vietii mele :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Anamaria Stefania Mocanu13 mai 2014 la 21:19

    Mi-ar placea amprenta nepotelului meu!

    RăspundețiȘtergere
  24. Este prima data cand aud de asa ceva, mi se pare fantastic de ingenios!

    RăspundețiȘtergere
  25. Ar fi minunat sa pot purta amprenta fetitei mele!

    RăspundețiȘtergere
  26. As amprenta manuta fetitei mele :)

    RăspundețiȘtergere
  27. L-as folosi ca sa iau amprentele baietelului meu.

    RăspundețiȘtergere
  28. Imi place foarte mult erticolul in sine si cum povestesti despre ocupatia acestei persoane. Am devorat tot. Nu particip la concurs dar il voi distribui, poate sunt doritoare, chiar daca nu neaparat pt premiu :* :* O zi frumoasa Ludmila draga :)

    RăspundețiȘtergere
  29. Amprenta fetitei mele!! :)
    Roxana Dreghici

    RăspundețiȘtergere
  30. Amprenta baietelului meu. Grecu Oana

    RăspundețiȘtergere
  31. Amprenta Anastasiei :), iar ideea cu bijuteriile e super . Chiar dacă nu o să ieşim noi norocoşi, o să apelăm pentru bijuterii, sunt convinsă că o să vrea toată familia :)

    RăspundețiȘtergere
  32. as folosi kitul pentru amprenta fetitei mele care in iunie implineste un anisor! si cred ca i-as face si ei un medalion cu amprenta mea si a tatalui ei, sa-i ramana amintire peste ani...

    RăspundețiȘtergere
  33. iulia.cojocaru14 mai 2014 la 10:06

    Rapuns la intrebarea: pentru cine sau pentru ce ati folosi Kitul Magic sau unul din produsele Smallprint?
    Pentru inima mea, un set cu manuta/talpita ei!

    RăspundețiȘtergere
  34. As vrea sa fac pentru băieții mei. Gabriela Udvescu

    RăspundețiȘtergere
  35. As pastra amprenta fetitei mele de doi ani daca as avea kittul.

    RăspundețiȘtergere
  36. Amprenta copiilor mei. Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  37. Mi-ar placea sa amprentez piciorusul fiicei mele. Chiar daca e mai marisoara, piciorusul ei m-a fermecat intotdeauna :)

    Mihaela Sabou

    RăspundețiȘtergere
  38. As face manuta Catiushei. Si acum regret din tot sufletul ca nu am facut macar amprenta in ipsos (desi aveam un kit) a manutei inainte de a opera degetelele in plus...

    RăspundețiȘtergere
  39. Felicitari! O idee minunata, un concurs cu adevarat special :) Baietelul meu, Tudor, va implini in cateva zile 5 ani. Inca ador sa ii sarut talpitele in fiecare zi, sunt dependenta de gestul acesta aproape :) numai ca el creste si creste si in curand stiu ca nu voi mai putea face acest gest. Asa ca mi-ar placea tare mult sa port cu mine un pandant cu amprenta talpitei lui minunate si sa o pot saruta oricand, chiar si peste multi, multi ani cand poate el va saruta la randul lui talpita copilului lui ...

    RăspundețiȘtergere
  40. Mi-As dori sa pot purta un produs Smallprint in care sa fie imprimate amprentele ingrasului meu si as face cadou si sotului meu o asemenea amintire frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  41. Pentru copiii mei.
    Bolos Anca

    RăspundețiȘtergere
  42. Pentru.băiețelul meu, Gabriel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te rog sa te semnezi :)
      cand voi face tabelul cu participantii la giveaway, voi avea nevoie de un nume.

      Ștergere
  43. Desi port amprenta lor in suflet oriunde merg mi-ar placea si ceva material cu amprentele lor. Asadar pentru fetitele mele sau pentru mine,
    Popa Roxana

    RăspundețiȘtergere
  44. Luna viitoare e ziua sotului meu, i-aş dărui un brelocuri cu amprenta fiicei noastre.

    RăspundețiȘtergere
  45. Luna viitoare e ziua sotului meu, i-aş dărui un brelocuri cu amprenta fiicei noastre.

    RăspundețiȘtergere
  46. sakura, genial premiu ai ales! Imi doresc si eu, bineinteles, sa port amprenta manutei delicate... de un an si tot incerc si nu imi iese :D poate am noroc ;) imbratisari >:D<

    RăspundețiȘtergere
  47. L-as folosi pentru amprenta copilului meu

    RăspundețiȘtergere
  48. FB like: Adina Gavriloi
    Share pagină: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/713013328741666
    Share album: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/713013962074936
    Share concurs: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/713013652074967

    Mi-aș dori o amprentă a fiului meu.

    RăspundețiȘtergere
  49. Imi doresc ca sotul meu care o vede pe fetita noastra foarte putin timp, sa poarte amprenta talpii ei, peste tot.
    Florentina Reva

    RăspundețiȘtergere
  50. Ce cadou grozav pentru aniversarea de 10 ani de cand mami si tati sunt impreuna...♥

    RăspundețiȘtergere
  51. pentru pruncii mei: Hugo si Renata:)

    RăspundețiȘtergere
  52. pentru Ingerasii mei: Renee si Haache!

    RăspundețiȘtergere
  53. margareta bako26 mai 2014 la 22:43

    Multumim mult pentru concurs!! ...ca orice mama as lua si eu amprenta puiului meu :) desigur!

    RăspundețiȘtergere
  54. Ieri am scris un mesaj si nu stiu unde-i...Ai mei cred ca deja sunt mari pentru kit,dar cu siguranta i-ar folosi sorei mele,chiar daca fetita ei a facut deja un an.
    Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  55. As lua amprenta fiului meu! :) Panescu Rodica

    RăspundețiȘtergere
  56. pentru fiica mea. foarte frumos concurs _ dana huiban

    RăspundețiȘtergere
  57. As lua kitul pentru a lua amprenta fetitei mele si apoi i-as face cadou sotului meu, o bratara, un breloc...cu amprenta fetitei, sa o poarte mereu la el. Ne vede destul de rar. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  58. As vrea si eu sa ii iau amprenta baietelului meu, Matei care implineste acum pe 8 iulie 2 anisori.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...