vineri, 6 septembrie 2013

Filmulete si desene animate care promoveaza alaptarea

Aceasta este o continuarea articolului cu filmulete despre alaptare de aici. Am ales-o pentru azi deoarece acum in weekend am cunoscut doua mamici tare faine care isi alapteaza inca pruncii.

"The Gentlest Thing" Am ales sa fie acesta primul film deoarece inseamna foarte mult pentru mine. L-am descoperit in urma cu 3 ani, insa intr-un alt format, mai slab calitativ.
Filmuletul este produs de organizatia La Leche League Bulgaria si se numeste "Cel mai delicat". Mamicile si copiii din videoclip sunt superbi iar cantecul este interpretat de Vania Kostova - More Ot Nejnost (Mare de tandrete)

         

"Dar La Teta Es Dar Vida" - o campanie pentru promovarea alaptarii in Puerto Rico din anul 2008. In videoclip sunt copii mai maricei, peste 1 an, care sunt alaptati.
Cantecul acela frumos se numeste "Duerme Negrito" si este interpretat de Mercedes Sosa, o faimoasa cantereata argentiniana care acum nu mai este printre noi.

                

"Reflexions of Breastfeeding" este un filmulet realizat la initiativa unor doule din Canada, in care mamicile prezinta mesaje care si le-ar spune lor daca s-ar intoarce in timp, inainte sa inceapa alaptarea; coloana sonora Renee & Jeremy - "We Are One"
Proiectul a fost inspirat din "Reflections of Motherhood"(alt film foaaarte frumos)

           

Un spot tv din 2005 ce promoveaza alaptarea exclusiva pana la 6 luni. enjoy!
 
                 

Si acum, desenele animate pro alaptare :)

                 

                  

           

4 comentarii:

  1. frumoase,desnele ma fac sa ma topesc ,abia astept ziua de maine sa le arat nepotelelor.Au fost alaptate amandoua,acum vad zilnic la mine cum alaptez,si sunt sigura ca si ele vor alapta cand vor deveni mamici :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te felicit, Ionela. Esti un exemplu bun pentru generatiile care vin.
      Multa sanatate copilului si nepotelelor tale. si pupici :* :*

      Ștergere
  2. Doamneee. ce frumoase pot fi. nici nu am stiut ca exista asa ceva.
    ' De la primul filmulet am inceput sa plang. Au o incarcatura de ... Iubire, de Frumusete, deSublim.
    Si se vede ca te-ai documentat. descrierile tale arata ca tu chiar iubesti alaptatul.
    Ma bucur ca te-am descoperit. Eu am alaptat primul copil 3 luni. Da, nu prea stiam eu multe atunci si nici nu ma interesa. cu regret spun ca aveam lapte destul dar am aplecat urechea la vorbele altora. Si mi se parea mai potrivit sa ma distrez decat sa ma ocup de copil. Stiu ca am facut multe greseli insa nici una nu o regret asa cum regret faptul ca nu mi-am alaptat copilul mai mult.
    Insa acum am al doi-lea copil. Il alaptez de 6 luni, si sunt asa de fericita! Locuiesc in Spania acum si am cunoscut si alte mamici care alapteaza. Una dintre ele mi-a dat link catre tine si ma bucur ca am ajuns aici. Am citit deja 3 articole si simt ca imi cresc aripi! Scri foarte frumos despre alaptare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, draga mea, ma bucur ca acum privesti altfel alaptarea. si ma bucur ca ai langa tine alte mamici care te sustin.
      si mie imi plac aceste fime foarte mult. si mai am in alta postare inca cateva: http://dpnori.blogspot.ro/2013/08/filmulete-despre-alaptare.html

      de intors inapoi in timp ca sa schimbam ceva, nu mai putem. important e ca realizam acum in prezent ce am gresit si suntem atente pe viitor.

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...