marți, 28 ianuarie 2014

Invitatie la concurs: Amintiri si Dorinte

Va anunt cu drag ca pe blogul Clubul Magic se desfasoara un concurs cu tema Amintiri si dorinte. O tema frumoasa pentru cei care au amintiri frumoase din anul care a trecut pentru a le transpune in dorinte pentru anul in curs.
Tot m-am gandit daca sa particip si eu sau nu, si azi dimineata am hotarat ca poate daca va provoc pe voi sa participati, o sa imi fac si eu curaj.
Premiile sunt atractive, iar cerintele sunt usoare. de fapt voi alegeti ce creati, cu ce materiale si in ce tehnica. trebuie doar sa reprezinte amintirea si dorinta voastra pentru anul in curs.

Concursul se afla la a II-a editie, pentru a vedea celelalte creatii intrati pe blog si delectati-va.



8 comentarii:

  1. heeeeeeei :P.bine ai revenit ;) violeta argatu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a fost cam greu sa revin. Blogul asta e locul unde eu m-am .. infatisat si desfasurat liber. si de fiecare data cand il deshideam ma vedeam pe mine asa cum eram odata.asa ca preferam sa il inchid.
      Cumva, voiam sa iau o pauza, sa fug departe, sa las totul in urma. Dar departe n-am fugit, in urma nu putram sa las totul, asa ca am luat pauza.
      :)

      Ștergere
    2. Ma bucur ca ai revenit! :). Locul asta...a fost asa cum spui tu... si s-a transformat intr-un loc in care multi se regasesc si asteapta cu nerabdare "vorbele tale de duh". Nu cred c-o sa-ti fie mai bine daca o sa-l inchizi. Si de fugit, oricum nu poti sa fugi...Pauze o sa tot iei, dar sa stii ca tot blogul o sa te ajute de fiecare data cand iti va fi mai greu. Eu n-am avut blog, insa obisnuiam sa postez pe AC (activitaticopii). De multe ori am renuntat si eu, dar de si mai multe ori am revenit. Activitatile pe care le-am facut, postarile pe care le-am citit si admirat,concursurile la care am participat m-au ajutat sa-mi mut gandurile. acum am cam intrat si eu intr-o pauza- imi e mai bine :). Dar de fiecare data cand postez cate o activitate inseamna ca sunt in "picaj". Postez, si apoi sunt ca noua :). Asa ca...nu-l inchide. Ia pauze, dar tine-l deschis ;). Violeta argatu

      Ștergere
    3. Violeta, multumesc. stiu ca tu esti mai "experimentata" ca mine..
      ...
      pauze dese ca sa ne tragem sufletul deci.. <3

      Ștergere
  2. Mulțumesc foarte mult pentru răspândirea informației! Să renunți? Poate să iei o pauză, da, fiecare din noi a făcut la un moment dat lucrul ăsta. Dacă după pauză chiar crezi că e mai bine pentru tine, da, dar înainte e doar din impuls de moment.
    Eu sunt cu tine orice alegi, dar te rog nu te izola. pupi

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pentru invitatie.O zi minunata sa aveti.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...