joi, 13 martie 2014

Giveaway - Povesti clasice in imagini

Oare ma crede cineva daca spun ca inca de anul trecut voiam sa organizez un giveaway special pentru cartea aceasta? Initial am vrut sa o dau de 1 iunie, dar nu m-am organizat la timp si am amanat pentru ziua fetitei mele.. apoi tot am cautat o ocazie mai deosebita si ea nu venea...
Asa ca iata-ma acum incercand sa fac aceasta carte cadou unui copil in luna in care fiul meu implineste 6 ani. Am vrut neaparat sa ofer aceasta carte, indragita nu doar de copii mei ci si de copilasii cu care am lucrat pana acum, mai ales ca ea nu se prea mai gaseste de cumparat.
Cartea este aparuta la editura Girasol si mare mi-a fost surpriza cand am aflat ca nu se mai gaseste decat in foarte putine librarii iar de editat nu se mai editeaza. Am prezentat cartea in articolul de aici.


Cartea este excelenta pentru cei care fac educatie timpurie, parinti, educatori, terapeuti.
Dca aveti ocazia sa o gasiti in librarii v-o recomand cu mare drag. eu nu am mai gasit-o pe nicaieri iar dintre persoanele care m-au contactat special pentru acesta carte, foarte putine au intrat in posesia ei.
Daca am reusit sa va fac pofta cu ea, acum aveti ocazia sa o castigati la acest giveaway.
Nu sunt cerinte grele de indeplinit. m-am tot gandit care sa fie criteriul dupa care voi alege castigatorul si nu m-am hotarat inca.
Deci, voi daca vreti sa participati la giveaway, ar trebui sa imi lasati un comentariu mai jos, cu... cu ce vreti voi. povestiti-mi despre ce vreti, despre ce va place mai mult, despre voi, despre copii, despre primavara, despre iubire, despre ceva frumos sa fie deci nu ma faceti sa ma necajesc. da? ... :)

Giveaway-ul dureaza pana in 29 martie 2014. Atunci vom face un copil fericit :* sau mai multi.. :* :*

48 de comentarii:

  1. Claaaaaaaaarrrr!!!
    pai eu iti spun doar atat: vreau sa particip si sa castig :)).

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranta cartea o va ajuta pe Elena sa-si deschida apetitul pentru citit. Stie sa citeasca, dar nu prea are incredere in ea ca poate citi intr-o carte, prefera sa-i scriu eu propozitii.
    Mi-ar placea sa castigam :) .
    Va pupam!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oooo, si noua ne-ar placea sa castigam, iubim povestile! CE poveste sa iti spun...uite, am sa copii aici un fragment din cartea mea preferata, Anna and Mister God- despre ideea de Mommy-
    I’m fairly certain that Anna had never been seriously abused. Badly neglected, yes. But Anna still kept hold of her idea of the perfect mother.

    Anna’s “Darling Mummy” was no real person. But something like putting together the jigsaw of the many stories she wrote about her ideas…

    ” Mummy is not like no one els becas she dont have to speak if she dont want to. And somtime it is nice when she dont speak and somtime it is nice when she do speak. Becas when she dont speak, Mummy smile and this is very good. Mummy has got a speshul smile and you dont no where it is going to start. Somtime it start from her toes and somtime from her finger and somtime from her tummy and then it pop out of her eye and out of her mouth and this is very nice becas you now it is coming and you wate for it to cume. So it cum like a pressant wich is a big surprise. And wat is nice about Mummy is watever she do is like a pressant. And wen you think about Mummy this is good too. Wen you think about peple you can think bad thing and narsty thing like hurt and pane and sick, but wen you think about Mummy, you cant. and you can only think nice thing that are happy like Mister God. And warm. And how nice to be me, becas if I was not me I would not know, would I?”

    (Anna’s Book- Fynn)
    Pupici mari si mici si La Multi Ani lui Gabriel!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi doresc foarte mult aceasta carte, este foarte interesanta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi doresc foarte mult aceasta carte, o tot pandesc pe elefant.ro, dar nu o gasesc niciodata in stoc. Fetita mea are 2 ani si 2 luni, adora cartile :) zilnic ii citesc, ea este foarte atenta si pune mereu intrebari.
    Mie cel mai mult imi place sa imi petrec timpul alaturi de copilul meu <3 ...dar ador sa ies si cu prietenii, sa merg la un sport, sa ma plimb prin parc..doar eu si sotul :)
    CONCLUZIE: Imi iubesc familia, prietenii, iubesc natura si viata. :) O zi fumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiam de aceasta carte, dar prezentarea e absolut convingatoare. Piciului meu ii place sa rasfoiasca cartile, chiar daca la etatea lui nu stie sa citeasca (2 ani 6 luni). E mic, dar cu iubire de carte si de catarat, de mama, tata, soare, bicicleta, lego, flori (e haios rau cand e in faza lui sensibila de mirosit florile), bunici, pisici, catei si toate animalutele cu/fara blana sau pene. Mare minune in viata noastra !

    RăspundețiȘtergere
  7. imi doresc carticica pentru puiul meu care adora sa ii citesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. in cazul nostru, doi copii ar fi fericiti :) si poate si mai multi, caci casa noastra e mai mereu plina de pici de prin vecini :) foarte frumos gestul tau...si mie imi place sa daruiesc, giveaway-ul ...desi inseamna sa dai, iti aduce atat de mult inapoi.... :)

    RăspundețiȘtergere
  9. oooo, pai vrem si noi. Avem una sau doua carti in genul acesteia, in care imaginile le-a lipit Ana caci erau abtibilduri, dar cea pe care ai prezentat-o tu pare "top of the top" :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Si noua ne-ar placea sa castigam, iubim povestile!
    Iar acum cautam genul acesta de carti --mai ales ca L citeste singurel.
    Multumim!

    Gabriela Marasescu

    RăspundețiȘtergere
  11. Noi ne bucuram de primavara, azi am iesit cu bicicleta in parc. Asta desi stam acasa de luni din cauza unei viroze, dar azi am decis sa o ignoram :). E atata soare care parca te obliga sa zambesti ...Asa ca cine suntem noi ca sa i ne impotrivim? :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu tot cumpar carti pentru copii. D nu pare foarte interesat, insa incepe sa ii placa si sa puna intrebari. A adora cartile, toata ziua le rasfoieste. Deci ai face fericit 2 copii :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Si la noi sunt doi pitici care ar fi incantati de ea!

    RăspundețiȘtergere
  14. Da...cine sa n-o vrea? Multumim! Si in cazul nostru tot doi copii ar fi fericiti!
    Iti spun doar ca mi-e dor de tine si ma gandesc ca ar fi minunat sa ne revedem...mai mult timp de data asta!
    Te pup! Te iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  15. Cand vad bucuria copiilor si dragul pe care l-au prins de carti imi sclipesc si mie ochii. Cel mic ne trage de mana, pe noi adultii, ne ia degetul aratator si ni-l pune sub cuvintele din text (cum i-am invatat eu ca citim, ca sa le arat cuvintele si sa le asocieze) si ne spune "Citeste! Hai citeste!". E jale mare, urlete si plansete daca exact in clipa cand vrea el, tu nu asculti! :)) Uite, vezi ce am facut? Aveti grija cand ii educati cu drag de carte :))
    De exemplu, "O noapte cu ninsoare" este atat de des citita, din scoarta in scoarta, incat biata carte a suferit la propriu, chiar e mancata :)) Ca sa le mentin atentia incerc sa fiu creativa si sa adun tot talentul meu actoricesc amarat si sa fac cat mai vie cartea - ocazie prin care redevin copil si ma bucur de viata mai mult decat in alte momente.
    Particip la acest giveaway, draga noastra prietena necunoscuta :P, caci orice carte pe care ei o indragesc inseamna un prieten in plus si mai multe prilejuri de rasete copilaresti in casa. Si am nevoie de rasetele lor ca de oxigen :) Multumesc de ocazie!

    RăspundețiȘtergere
  16. Fetita mea are 1 an si 10 luni si deja iubeste cartile, ii place sa-i citesc seara, sa ne uitam pe imagini, e curioasa si vorbeste tot mai multe cuvinte pe zi ce trece. Cartea mi se pare foarte interesanta si m-as bucura sa o castig pentru ea:)

    O primavara frumoasa sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  17. pacat ca timpul nu imi mai permite sa ma ocup de blog...insa mai rasfoiesc uneori...astazi am ajuns la paginile blogului tau, am citit cu sufletul la gura randurile scrise de tine si m-am hotarat in sfarsit...DA..stiu ce vreau de ziua mea...toata lumea ma intreaba de vreau..le raspund tuturor ca nu am nevoie de nimic, ca multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi toti si ca de ziua mea( 28 martie :) ) imi doresc sa fiu inconjurata doar de oamneni dragi mie, oameni calzi, sinceri, buni. Poate este un semn..faptul ca acest concurs se termina pe 29 martie...poate acesta va fi cadoul meu...Nimic nu m-ar bucura mai mult decat zambetul micutei mele, decat reactia ei cand va vedea cartea..stiu..vor urma seri in care ma va pune sa ii citesc la infinit povestea pe care ea o va indragi, iar eu voi adormi cu cartea in mana, o voi implora sa ma lase sa respir..dar bucuria copilului meu este mai importanta decat oboseala...Indraznesc sa visez ca va ajunge la noi carticica, ca ne va fi prietena in fiecare zi, ca ne va purta prin lumi de basm...eu...eu sunt obisnuita sa visez ...acest lucru nu mi-l poate lua nimeni...Ce as putea sa iti scriu...?? Ce sa iti povestesc?? Dca as incepe sa iti spun despre minunea mea mi-ar trebui sute de pagini...dar tu stii...esti mama si intelegi...viata mea s-a schimbat din ziua in care am aflat ca voi deveni mamica...am stiut ca va fi fetita si, pentru ca am avut ceva probleme la inceputul sarcinii m-am rugat mult...mult de tot, i-am promis Fecioarei ca micuta va purta numele Maria ...si EA mi-a ascultat rugile...Maria mea s-a nascut..sanatoasa..puternica...este sufletul meu si mi-as dorii ca toate mamicile sa simta ce simt eu...sa isi iubeasca copiii, sa aibe acest sentiment...Visez la o lume perfecta, in care toti copiii sa fie iubiti...sa nu existe parinti rai, copii care sufera...vreau o viata fara griji pt totii copiii lumii...de ce nu pot schimba nimic?

    RăspundețiȘtergere
  18. Draga mea...ce gest frumos faci mai ales ca este o carte mai greu de gasit.SUnt sigura ca vei face un copil extrem de fericit.O zi frumoasa iti doresc!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Cartea pare foarte frumosă! Sunt convinsă că ar fi foarte răsfoită la grădi.
    Să ai o primăvară frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  20. Frumoasa carticica, frumos cadoul! Ne inscriem si noi!
    Irina si micuta A.

    RăspundețiȘtergere
  21. eu sunt fan editura Girasol si aboslut tot ce avem sau am vazut editat de ei este minunat. sunt sigura ca si aceasta cartea va fi indragita si citita de foarte multe ori de catre copilul meu, aflat la primii pasi in deslusirea misterului alfabetului. este genul de carte care atrage fara indoiala copiii.
    minunat gestul tau. oricine va castiga se va bucura foarte tare, sunt sigura.

    RăspundețiȘtergere
  22. Noua ne plac cartile cu povesti..orice fel de povesti..adevarate si faurite...inventate de noi atunci cand vrem...atunci cand suntem impreuna...

    RăspundețiȘtergere
  23. Cartea pare foarta frumoasa, sunt sigura ca ne-am bucura de ea. Va imbratisam si va dorim o primavara frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Si noi ne-o dorim inca de anul trecut, cand am vazut-o prezentata pe un alt blog. Indiferent cine o va castiga, sunt convinsa ca o va indragi!

    RăspundețiȘtergere
  25. Ma inscriu si eu la carticica pentru Rares, care adora sa-i citesc.

    RăspundețiȘtergere
  26. o de cand urmaresc eu cartea asta. imi place de numa` . Sara e la inceput in ale cititului si sunt convinsa ca o astfel de carte i-ar placea. multumesc mult concurs.

    RăspundețiȘtergere
  27. Imi place cartea, este foarte frumoasa si o vreau pentru fetita mea de 5 ani careia iti plac foarte mult povestile. Cu ajutorul ei poate invata sa citeasca si singura pentru ca am vazut ca are multe pictograme care pot fi usor citite. Ionela si Rebecca Angela

    RăspundețiȘtergere
  28. Pare foarte interesanta cartea....cu ajutorul imaginilor copii au sentimentul reusitei si mandria ca citesc si ei. In orice familie ar trebui sa existe carti ca aceasta!

    RăspundețiȘtergere
  29. copilului meu de 1an si 7luni iar place foarte mult, este foarte incantat de carti

    RăspundețiȘtergere
  30. O nouă bucurie...dar de această dată venită de la tine....dimineata mi-a zîmbit si o veste a sosit...adevărul că nu cunoastem această carte, dar , ca de altfel nouă ne plac totate cărtile.Seara de seara ne cufundăm în ele, citim, ne amuzam si la sfirsit încercam să cream lucruri adevarate din basmele si povestile citite...ne dorim sa avem si această carte in biblioteca noastra ca sa o putem înregistra si înmagazina în micul creieras....asa cum spune G. < sa citim ca sa devenim destepti>

    RăspundețiȘtergere
  31. Mara imi spune (2 ani si 8 luni) ,, mami esti frumoasa ca o poveste". Citim in fiecare seara povesti noi, o implicam si pe surioara mai mare Alex (11 luni) care are un mare deficit de atentie. Cititul interactiv este cea mai mare distractie a noastra inainte de culcare.
    Asadar, mai trebuie sa spun ca imi doresc aceasta carte? Chiar daca nu o vom castiga, iti multumesc de pont, din momentul acesta se afla pe lista noastra de cumparaturi. :) Numai bine tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna

    Si noi ne-am dori carticica

    Alexandra citeste orice, oricand oricum.. Dimineata cand isi mananca micul dejun, ia toate etichetele la rand, de-aia si dureaza mai mult masa. :) La scoala citeste de asemenea cu colegii iar acasa cand soseste la fel. Saptamana trecuta cand a stat 3 zile din motive de raceala, in loc sa se odihneasca a luat la citit "Povesti clasice pentru toti" tot de la Editura Girasol. Desenele sunt foarte frumoase, scrisul maricel numai bun pt cei care sunt la inceput de drum cu cititul

    Sa spun ca a inceput si Catalina sa isi scrie numele pe foile pe care deseneaza? Literele le stie, ti le citeste dar nu stie sa le lege, dar la 4 ani si 3 luni eu zic ca e destul deocamdata


    Iar praslea e cel mai tare: ia cartile si da paginile, zice ha ha - la catei, ma la rate ca macaie, si bebe daca vede copilasi in poze. Pe limba lui spune multe, mai greu e sa il intelegem complet (1 an si 6 luni azi :) )


    Sanatate si numai bine


    Bafta multa tuturor participantilor


    Irina Marin si cei trei copii

    RăspundețiȘtergere
  33. Lucrurile care vin mai tarziu sunt si mai apreciate. Alex va face 6ani in mai, a ajuns la momentul in care urmareste pe carte,citeste literele de tipar si cuvinte mai simple, ii pot citi povesti; am lasat in urma rasfoitul in viteza si ruperea paginilor. Acum incepem sa colectionam carti. Ne-am bucura tare sa castigam :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  34. "Vaiii ce carte frumoasaaaa! Mami, mami, ne-o cumperi, te roooog?!" Asa a reactionat Maya cand a vazut ce articol citeam...ma uitam pe prezentarea cartii din articolul tau. :) Ne-ar placea tare tare mult sa primim aceasta carte, Mayei ii plac mult cartile cu pictograme si uneori ii citeste Ayanei :) sunt delicioase impreuna si cand pana si cea mica (Ayana-3 ani) imi cere sa-i cumpar o carte, simt ca am facut bine ce am facut :) Multumim din suflet pentru ocazie. La multi ani lui Gabriel! :*

    RăspundețiȘtergere
  35. Astazi am descoperit blogul tau, si daca tot l-am descoperit vrem sa participam si noi la concursul vostru... ALINA DINCA

    RăspundețiȘtergere
  36. Cata generozitate,multumim pentru concurs!
    Prezentand cartea m-ai facut sa-mi aduc aminte ca am si eu o carticica in copilarie(o am si acum) care pe alocuri avea imagini unde trebuia lipite altele de la paginile speciale si-mi placea enorm.
    Revenind la ziua de azi,am doi copii,o fetita de 9 ani si un baiatel de 5 ani si 3 luni,si sunt sigura ca le-ar placea o asemenea carte minunata chiar daca ar fi mai potrivita pentru baiat ca el abia invata literele.
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  37. Ma bucur ca fetitei noastre ii plac mult cartile, are rabdare si cere sa i se citeasca la nesfarsit.Vad ca si fratiorului ei, de aproape 2 anisori ii plac la fel de mult.Pur si simplu se cearta de la carti.Ne-ar placea sa castigam aceasta carte,i-ar bucura pe amandoi.Multumim.Ramona Raruta.

    RăspundețiȘtergere
  38. Intr-adevar o carte utila, fetitza mea ma tot roaga de ceva timp sa o invat sa citeasca, cunoaste literele, dar mai avem de lucru, sigur ar incanta-o aceasta carte.Rodica Mihalache

    RăspundețiȘtergere
  39. Noi tocmai am comandat niste carti din Romania si zilele viitoare ne ajung :) Abia astept sa le rasfoim impreuna si sa citesc copiilor mei mai mult in romaneste!

    RăspundețiȘtergere
  40. Inca nu i-am cumparat prima lui carte de povesti! Vreau sa fie ceva special, sa isi aminteasca cu drag de ea, poate sa le citeasca copiilor lui din ea! Ma gandeam sa ii cumpar Aventurile lui Habarnam, carte pe care eu o indragesc tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  41. O carte foarte frumoasa dorita si de noi . Fetita mea,3 ani jumate, iubeste cartile , citim impreuna mult . Sper sa ne putem bucura de ea. O primavara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  42. Avem si noi cartea si dupa intalnirea cu un reprezentant al editurii Girasol la un targ de carte am decis sa o punem bine la pastrare, fiindca in curand va deveni piesa de muzeu. Am intrebat de ce nu o mai publica si mi-a spus ca din cauza costurilor foarte mari. Ar ajunge in jur de 90 - 100 lei si nu s-ar mai vinde. Calitatea este, intr-adevar, exceptionala!

    RăspundețiȘtergere
  43. si eu imi doresc cartea foarte muuuuult!!!! pentru fetita mea!!!!! :) iubeste cartile!!! petrece ore in sir rasfoindu-le :)

    RăspundețiȘtergere
  44. LA MULTI ANI, GABRIEL!!!!! >:d< (imbratisari) :)

    RăspundețiȘtergere
  45. Nu te supara dar suntem pe 31 marte si nu ai anuntat castigatorul....?????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) cu siguranta exista motive serioase care fac sa apara aceasta mica problemuta ;). Rabdarica, rabdarica...nu scapa fara sa dea cartea :).

      Ștergere
  46. Nu ma supar. Azi il anunt!!
    Am chefuit cateva zile la rand si acum ne revenim :P

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...