vineri, 18 noiembrie 2011

Concediu medical ;)

Zilele astea m-am apucat de facut curatenie in calculator si printre altele m-am apucat de recitit emailurile mai vechi. Printre ele am gasit si acest text pe care citindu-l recunosc ca m-am amuzat teribil.
Eu de 2 ani sunt in concediu de crestere a copiilor asa ca fac haz de necaz.
In plus sunt si sanatoasa. si asa am de gand sa raman :)
Dar de la anu' va trebui sa lucrez si eu din nou -de preferat nu unde am lucrat inainte- si sper sa nu fie chiar asemenea reglementari :)
Va las sa va amuzati si voi.

-.-.-.
CONCEDIUL MEDICAL

Din acest moment nu mai acceptam concediu medical eliberat de doctor prin care se adevereste ca sunteti bolnav. Daca puteti merge la doctor, inseamna ca puteti veni si la serviciu.


OPERATIILE CHIRURGICALE sunt interzise . Atata vreme cat sunteti angajat la noi, veti avea nevoie de toate organele (chiar daca este criza, vanzarea organelor o interzicem). Nu veti elimina nimic. Noi v-am angajat intact. In cazul in care eliminati un organ, vom considera acest lucru indisciplina la locul de munca si ca atare o sa va sanctionam cu inca 25% din salariu (nu cunoastem exact durata sanctionarii, ramane sa stabilim in functie de ce va lipseste).

ZILE IN FOLOS PERSONAL se vor primi in mod egal, fiecare angajat va primi 104 zile personale pe an. Ele se numesc sambata si duminica. Daca se face socoteala ...ce mai ramne din an?

ZILE DE CONCEDIU - Toti angajatii vor primi concediul in aceeasi perioada a anului. Zilele de vacanta sunt dupa cum urmeaza: 1 ianuarie si 25 decembrie.


FOLOSIREA TOALETELOR
Mult prea mult timp se petrece la toaleta. In viitor se va merge la toaleta in ordine alfabetica. Spre exemplu angajatii al caror nume incepe cu "A" se vor duce de la 8:00 la 8:20, cei cu "B" de la 8:20 la 8:40, si asa mai departe.
Daca nu va puteti deplasa in timpul alocat, veti fi nevoiti sa asteptati pana a doua zi cand sunteti programati. In situatii de maxima urgenta, angajatii pot face schimb de locuri intre ei. Superviserii ambilor angajati implicati in schimb trebuie sa aprobe aceasta schimbare in scris.
In plus, acum exista o restrictie de 3 minute de stationare in toalete. Se foloseste hartia igienica masurandu-se cu rigla 15 cm, sapun pentru o clabuceala, uscat prin scuturarea mainilor sau stergerea pe haine.
La sfarsitul celor 3 minute se va declansa o alarma, hartia igienica se va retrage automat, usa de la toaleta se va deschide si contravenientul va fi fotografiat.
La a doua abatere, fotografia va fi publicata in ziarul intern al institutiei la rubrica "Acte de indisciplina".

PAUZA DE MASA
Persoanele slabe vor primi 10 de minute pauza de masa, deoarece trebuie sa manace mai mult (paine) pentru a arata sanatoase .
Persoanele cu greutate normala vor primi 5 minute pauza de masa, pentru a-si pastra silueta.
Persoanele supraponderale vor primi 1 minut pauza de masa deoarece este suficient pentru a lua o pastila de slabit.
Va multumim pentru loialitatea aratata fata de institutie.

Suntem aici pentru a asigura o experienta pozitiva angajatilor.
Orice intrebari, comentarii, nelamuriri, plangeri, reclamatii, frustrari, iritari, suparari, insinuari, acuzatii, vor fi adresate in alta parte (va priveste!).


CUM NE IMBRACAM
Este recomnadat sa veniti imbracati la serviciu conform salariului primit.
Daca purtati pantofi Prada de $350 sau o geanta Gucci de $600 vom presupune ca o duceti foarte bine din punct de vedere financiar, deci nu aveti nevoie de o marire de salariu, eventual mai aduceti ceva bani de acasa (pentru mici protocoale), ca prea va credeti la "parada modei".

Daca va imbracati potrivit, sunteti exact acolo unde trebuie si in consecinta nu aveti nevoie de o marire de salariu (va indicam pastrarea hainelor pe care le aveti cat mai mult posibil).
Daca va imbracati saracacios, va trebui sa invatati sa va administrati banii mai bine pentru a va cumpara haine mai frumoase (in tendinta este vintage), prin urmare nu aveti nevoie de o marire de salariu.


Va dorim sa traiti cum puteti si cat mai puteti si pe unde mai puteti!
Conducerea

5 comentarii:

  1. Asta este regulamentul de ordine interioara al unei companii?

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) :)) Da. dar nu-i pe bune. :))
    E facut de cineva cu simtul umorului ca sa ne amuze pe noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. ...si eu ma gandeam la vre-o 5 zilisoare asa...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma gandeam eu ca e prea de tot, dar in Ro e posibil orice, asa ca mi-a trecut prin gand ca poate fii adevarat

    RăspundețiȘtergere
  5. :)))) Stiam asta. Dar am tras o sperietura cand am vazut titlul. Credeam ca ai patit ceva. :*:*:*

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...