luni, 9 iunie 2014

Ziua Parintilor de Ingeri - Timisoara 2014

E greu de povestit in cuvinte ce a insemnat aceasta zi pentru parintii ramasi fara copii, pentru bunicii sau fratii acestor copilasi plecati prea devreme din viata lor.
Ieri, 8 iunie 2014 a fost marcata cea de-a saptea edtitie a Zilei Parintilor de Ingeri , un eveniment special initiat de Organizatia E.M.M.A. , care a avut loc in 11 orase din tara si 4 din strainatate.
La Timisoara ne-am intalnit in Parcul Crucii, cateva zeci de persoane, care am reusit printre lacrimi, baloane, lampioane si rasetele copiilor prezenti, sa gasim putere sa mergem mai departe pe acest drum al vietii, chiar daca ne simtim incompleti sau nepotriviti pentru lumea aceasta.

Las imaginile sa vorbeasca, desi ele nu pot transmite ce a fost in inimile noastre si in atmosfera din jurul nostru.
 















Multumesc Organizatiei E.M.M.A. pentru sprijinul deosebit oferit parintilor de ingeri.
Recunosc ca m-am gandit cu drag la cateva mamici care nu au putut fi prezente la eveniment si la copilasii lor iubiti <3

si, dincolo de aceasta durere si dor, stiu ca va veni o zi in care ne vom revedea... <3

7 comentarii:

  1. mi-au dat lacrimile. Foarte emotionant. Gloria v-a zambit de sus, cred, pentru ca ati avut parte de o zi superba, senina si calduroasa. R.I.P.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea, ieri am fost la mormantul lui Arsenie Boca si m-am rugat pt voi. Nu stiu cum, cine dar am auzit asta: o sa fie bine. Nu am explicatii, nici nu vreau sa le caut... :) va pup si va iubesc. Sunteti oameni buni! Adriana C.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristina-Olimpia Rus10 iunie 2014 la 11:26

    Sakura, mi-au pierit cuvintele, printre lacrimi grele...

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...