marți, 28 mai 2013

Nap Bag - carrier ergonomic. Campanie de testare

Am o mare bucurie sa pot scrie astazi despre acest port-bebe ergonomic pe care l-am testat in ultima luna, purtandu-mi copila in el cam peste tot pe unde am avut de mers.
Nap Bag este nou sosit pe piata de SSC -uri (Soft Structured Carrier) deci nu este asa de popular in Romania, insa asta nu-l face inferior celor deja cunoscute. Creatoarea Nap Bag-ului este Olga Boieru, o mamica din Republica Moldova, care si-a pus mintea (si mainile) la treaba si a facut un carrier super reusit pentru ea si pentru fetita ei.
As vrea sa pot spune ca realizarea unui carrier este o treaba nu chiar grea si as fi putut si eu sa fac asa ceva, insa lucrurile nu sunt chiar simple. Dupa ce am discutat cu cateva mamici care s-au apucat sa faca accesorii pentru bebelusi, am aflat ca iti trebuie nu doar pasiune ci si talent. de aceea admir mamicile care fac lucruri faine si utile, cum ar fi purtatoarele, scutecele, si alte minunatii :)

Prima oara cand am dat cu ochii de el a fost cand am citit un articol de pe Scutecele si m-am si vazut purtandu-mi fata intr-unul din acele minunate modele. Asa ca mare mi-a fost bucuria cand Luci a raspuns la cererea mea de a testa acest nou port-bebe.
Primul contact cu Nap Bagul l-am avut in  minivacanta de la Poiana Marului unde v-am aratat si poze in care o purtam pe fiica mea in Nap Bag

Ce mi-a placut la prima vedere la acest purtator a fost ca avea puntea lata ceea ce inseamna ca asigura pozitia ideala din punct de vedere ortopedic pentru bebelusi, acea pozitie broscuta, cu picioarele in M. Fetita mea are 2 ani si 10 luni, deci e deja maricica, are picioare lungi, insa a stat foarte bine in Nap Bag, desi precum se vede si in poze la varsta asta puntea nu ii mai ajunge pana sub genunchi. Greutatea ei a fost distribuita bine si pe umeri si pe mijloc, asemeni unui rucsac.
 La purtarea in spate a trebuit sa ma obisnuiesc un pic deoarece de mult n-am mai carat ceva greu in spate :) Nu i-a placut in mod deosebit sa fie in spate. insa asa, leganata, pe drumul de intoarcere dintr-o drumetie, a adormit.

Imi mai place la Nap Bag faptul ca se pune repede si nu ai nevoie de ajutor. De exemplu in ziua in care am fost dupa flori de soc, pe drumul de intoarcere fiica mea era foarte obosita. Avea in mana niste flori de lamaita mai odihnite decat ea, si incerca din rasputeri sa-l prinda pe fratele ei care era pe bicicleta. Sotul meu avea bagaje, eu bagaje. Foarte rapid am montat Nap Bag-ul: mi-am fixat centura in talie, am luat fata in brate si mi-am ridicat bretelele pe umeri. am incheiat sus in spate catarama mica, si gata. In cateva minute fiica mea a adormit asa cum se vede in poza.

Alt aspect care mi-a placut la acest carrier este ca si bretelele si centura sunt moi si late. Nu m-au incomodat deloc la umeri si nici la brau. Intr-o zi am plecat de dimineata cu copiii pe malul Begai si dupa cum prevedeam eu de acasa, a fost o zi cu soare. asa ca m-am incumetat sa plec in rochie si pe tocuri :)
Desi mai luasem in alte plimbari Nap Ba-ul cu mine in geanta pentru orice ocazie, au fost dati cand nu a fost nevoie sa il folosesc. Ei, in ziua asta, asa ne-a luat o moleseala pe toti ca nu ne mai venea sa plegam de pe bancuta asezata la umbra pe malul Begai. Intr-un tarziu si cu o lene de nedescris, am plecat cu fiica mea pe sus si cu fiul meu care abia isi taraia picioarele. Si am purtat-o asa pana cand am ajuns in Parcul Copiilor unde ca prin minune au inviat amandoi :)

Precum vedeti Nap Bag-ul are doua fete, cu modele diferite. L-am purtat pe toate partile in functie de cum am fost eu de imbracata :)
Este usor, am mers cu el si legat de mijloc atarnand in jos atunci cand fiica mea zburda pe jos in jurul meu, si l-am carat si in geanta cu care se nimerea sa merg la plimbare/la cumparaturi.
Materialul este de calitate, placut la atingere, copilul nu transpira in el.
Se poate alapta copilul in Nap Bag fara grija privirilor curioase din jur :)

Ultima excursie in care l-am folosit a fost la Pestera Romanesti. Va spun ca am purtat-o pe fiica mea in fata, aproximativ 5 km pe drum forestier la dus, fara frane vorba aia. Norocul si placerea mea a fost sa am alaturi de mine la drum prieteni buni care mi-au carat restul bagajelor (haine groase ptr pestera, mancarea, apa) eu carand doar aparatul foto si pe zana mica care nu era hotarata daca sa doarma sau nu.

Nu mi-a fost chiar usor, mai ales cand era de mers la deal; insa o chestie foarte misto a fost ca in drumetia aceasta am cunoscut o mamica purtatoare minunata, colega de grup de fb cu care am discutat tot felul de chestii despre copii :)
Ea avea un mei tai, asa ca am avut despre ce vorbi. A incercat si ea Nap Bag-ul insa chiar nu stiu cum de nu ne-a venit ideea sa faca si ea poze cu el.
Pe drumul de intoarcere zana mea a venit pe jos cei 5 km alaturi de ceilalti 6 copii, adunand flori, fragute si plante medicinale.

Deci, am plimbat Nap Bag-ul peste tot pe unde am mers eu cu copiii: in drumetii, la cumparaturi, in plimbari, si in fiecare dimineata cand plecam la gradinita cu fiica mea somnoroasa.
M-am despartit cu greu de el. In momentul acesta nu mai e la mine, se afla la alta mamica care il testeaza. Insa daca sunt doritoare printre voi, daca va place sa va purtati copiii sau sunteti doar curioase despre calitatile acestui port-bebe ergonomic, puteti lua legatura cu mine printr-un comentariu aici sau pe email, si puteti intra in campania de testare a Nap Bag-ului.

Va astept cu drag sa va inscrieti <3

Va mai zic doar ca pe Scutecele Refolosibile se afla un concurs in desfasurare la care premiul este un  Nap Bag Carrier model vara/iarna!!

18 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. :) da, da, toate au fost frumoase :)
      ne vedem in august, frumoasa mea :*

      Ștergere
  2. Fain! Cum pot testa si eu Nap Bag-ul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Loredana, esti din Timisoara? ne putem intalni intr-o zi.

      Ștergere
  3. Super articolul ,și plimbarea asa bine descrisa de parca eram și eu acolo ,frumoase pozele .am avut și eu ocazia sa încerc un Nap Bag,e chiar super de parca nu ai avea pe bebe in el asa bine distribuie greutatea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci eu sunt foarte incantata de el. m-am obisnuit asa de mult cu el, facand parte zi de zi din viata noastra, ca greu m-am despartit de el. M-am intors la slingul cu inele.
      Gloria m-a intrebat intr-o dimineata: "de ce nu ma mai duci in ala cu petale colorate?" :) :)
      Ai mei copii sunt mari acum, insa daca as mai avea un bebe, un Nap Bag mi-as lua.

      Ștergere
  4. Super articolul ,și plimbarea asa bine descrisa de parca eram și eu acolo ,frumoase pozele .am avut și eu ocazia sa încerc un Nap Bag,e chiar super de parca nu ai avea pe bebe in el asa bine distribuie greutatea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Așa plimbari faine vreau si eu si binenteles ca vreau sa încerc Nap Bag-ul cu bebelinul

    RăspundețiȘtergere
  6. Tot frumoasa ai ramas colega. imi place ca esti neschimbata cu toate ca au trecut ceva ani. Se vede ca te simti bine in propria piele.
    Noi te admiram de cand veneai la faculta cu esarfa aia colorata in care statea bebita ta. erai parca rupta de sistemul ala academic.
    Succes la titularizare. sper sa iti gasesti un loc potrivit pentru bunatatea din tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esarfa colorata se numea wrap si era chiar minunata :)
      imi spui si cine esti?
      multumesc de complimente :)

      Ștergere
    2. Buna! Se mai testeaza nap bag si in 2014?

      Ștergere
    3. Paula, ia legatura cu Luci: http://scutecele.blogspot.ro/

      Ștergere
  7. buna seara,
    nu stiu daca mai este valabila testarea, insa m-ar interesa. bebe Philip devine din ce in ce mai grelut:Pmultumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. xutty draga, intri pe blog la Luci si o intrebi pe ea daca mai trimite spre testare: http://scutecele.blogspot.ro/

      Ștergere
  8. Buna ziua! imi puteti spune, va rog frumos, cum se simte acest SSC in caz de cezariana? cat de rigida este centura? nu incomodeaza? multumesc mult in avans!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua. Eu am folosit NapBagu-ul desi am avut3 cezariene si nu m-a incomodat deloc, nu am simtit vreo neplacere. Centura nu e rigida deloc si e destul de lata. se vede in a 2-a poza cat de lata e.
      In ce oras locuiesti? afla daca nu se poate testa in oras la tine. poate mai sunt mamici purtatoare care au Napbag.

      Ștergere
    2. Buna seara! Multumesc mult pt raspuns. Locuiesc in Timisoara. Nu am gasit un magazin in oras care sa-l ofere pt proba (poate nu am stiut unde sa caut). O seara placuta si felicitari pt cele trei nasteri. Crestere mare si sanatate!

      Ștergere
    3. Si eu sunt tot din Timisoara. :)
      Nu esti pe nici un grup de fb de mame purtatoare?
      Este un grup de mamici in Timisoara care au diverse sisteme de purtat si poti incerca, daca intri in contact cu ele.

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...