sâmbătă, 7 septembrie 2013

Dor de tine


Nu am cuvinte
de dor,
 de durere,
nu stiu sa le caut
nu pot sa le zic.
Aleg sa renunt
sa plang,
in tacere,
sa las amintirea 
sa plece zambind.
Intind doar o mana
 spre cerul ce tace,
visand la o zi 
cand te voi revedea
dar pana atunci
printre lacrimi si raze
iti trimit doar un cantec
si dragostea mea. 
                
                  

Azi, sambata, 7 septembrie 2013, are loc in Parcul Rozelor din Timisoara incepand de la ora 18, "Seara lampioanelor - lumina pentru cei pierduti" eveniment organizat in memoria celor care au pierdut lupta cu cancerul.
Evenimentul este organizat de Asociaţia OncoHelp, cu sprijinul Primăriei Timişoara şi al Casei de Cultură. Vor fi amplasate pavilioane cu diverse workshop-uri şi ateliere, iar dupa ora 21 se vor lansa lampioanele.

Multumesc Ema pentru ca mi-ai fost alaturi :*


18 comentarii:

  1. Chiar dacă durerea din suflet nu o va șterge nimic, Îl rog pe Dumnezeu să îți dea forță pentru a merge înainte și pentru a fi în continuare pentru fiul tău mama minunată pe care o știm!

    RăspundețiȘtergere
  2. Offf, cat de greu trebuie sa fie....:( Ea este aici, langa tine, intr-o alta forma, sunt sigura ca simti asta...
    Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu pot sa inalt spre cer lampioane....dar inalt spre Cer o rugaciune pentru sufletul tau coplesit de doruri fara sfarsit....si te imbratisez...

    RăspundețiȘtergere
  4. De cate ori vad postarile dvs tresar pentru ca stiu cum este sa urli in fiecare secunda in tacere.Dumnezeu sa va intareasca si sa va dea putere sa mergeti mai departe

    RăspundețiȘtergere
  5. O rugaciune pentru ingerasii tai, pentru tine, si pentru familia ta Ludmila draga! Dumnezeu sa-ti dea putere si sa-i poarte-n lumina vesnica pe cei chemati la El.Te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
  6. imi pare atat de rau...nu am cuvinte,imi dau lacrimile de fiecare data cand imi aduc aminte de voi,te admir,pentru forta ta de a merge mai departe.am o nepotica de 4 ani,si de multe ori cand o privesc,imi aduc aminte de fetita ta,ii seamana destul de bine,ma intristez si ma rog pentru voi,si pentru toti copiii,si pentru mamici.Nu ne cunoastem,dar iti simt bunatatea de la distanta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga Ludmila, te citesc cu lacrimi...De multe ori ma gandesc la tine, as vrea macar o parte din gandurile noastre( nu sunt singura, stiu) sa te poata ajuta sa duci mai 'usor 'acest dor...
    Iti doresc mult curaj!

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga mea Ludmila, de multe ori in zi gandul mi se duce la tine si la ceea ce simti tu. Ai atata putere in tine, esti un exemplu pentru mine, pentru felul in care imparti dragoste in fiecare cuvant al tau. Ma rog la Dumnezeu sa te umple cu putere, sa reverse mangaiere peste inima ta asa cum numai El stie sa o faca. Printesa ta este langa tine mereu, langa inima ta. Te imbratisez. Putere ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Iti doresc multa putere si credinta! Dumnezeu ne ajuta sa trecem peste incercarile astea si tot de la El primim si puterea. Nu esti singura, El e cu tine, ea este cu tine, ai tai cei dragi sunt cu tine si noi toti! Ai incredere ca o sa fie bine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Ludmila, suntem alaturi de tine cu lacrimi in ochi. Ma doare mereu si nu ma pot abtine sa nu simt o durere mare de tot. Inaltam la cer o rugaciune, eu si Sofia, pentru micuta ta.

    RăspundețiȘtergere
  11. va multumesc. pentru suport, pentru tot ajutorul dat.

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga,sunt alaturi de tine,chiar nu intotdeauna fizic in ultima perioada,dar sunt mereu cu gandul la voi,va pup si va iubesc

    RăspundețiȘtergere
  13. Chiar dacă pari veselă și binedispusă, știu că în sufletul tău plângi și suferi îndurerată! Aș vrea să te mângâi cumva, să iau o parte din durerea ta în inima mea. Dar pot să-ți ofer dragostea mea chiar dacă nu te cunosc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ohh. chiar asa par?? nu sunt deloc asa...
      ma binedispun intr-adevar discutiile pe teme anumite teme, dar mai mult nu pot.

      multumesc ptr dragostea ta.

      Ștergere
  14. uneori.....te tin de mana.
    Mona M

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...