duminică, 21 iulie 2013

De ziua ta, iubita mea ...

... mi-e greu să îmi ridic capul din pernă şi să văd ziua asta... şi locul de lângă mine care este gol...
întind mâna. aici stăteai tu. era chipul tău frumos, trupuşorul tău cald.
Nu vreau să mă întorc. întind doar mâna. locul tău e gol. te tot caut şi aşa ajung cu mâna la inima mea. Aici eşti tu. fără să respiri, fără să vorbeşti.
Eşti doar tu, îmbrăţişându-mi inima.
o îmbrăţişare mare, caldă, nesfârşită, asemenea bătăilor inimii. continue.
o îmbrăţişare formată din mai multe îmbratişări. din toate îmbrăţişările dăruite de tine în viaţă.. Toate îmbrăţişările tale s-au transformat în bătăi ale inimii mele. Eşti aici. În inima mea. Într-un ritm asemeni ţie.
Pulsezi viaţă. şi dor. şi putere. şi mângâiere în toată fiinţa mea.
Eşti aici iubita mea.
Nu mai trebuie să îţi mai fac nici o surpriză, să îţi caut rochiţa, să îţi prepar tortul, să pregătesc petrecerea. Ştiu că tu ai ales să îţi petreci ziua altfel.
Este o zi deosebită. eu plang dar tu eşti fericită
Iubita mea, frumoasa mea, iti multumesc pentru acesti 3 ani in care m-ai fericit. Ai fost cel mai frumos cadou.
Nimic nu va mai fi la fel, insa amintirea ta este o aniversare nesfarsita..
Iti multumesc ca ai ales sa iti petreci ziua cu mine imbratisandu-mi inima.
Asa imi arati tu mie ca dragostea transcende moartea.
Ca viata exista dincolo de moarte.
De ziua ta, iti multumesc. iubita mea.

178 de comentarii:

  1. Te imbratisez cu mult, mult drag! Nu am cuvinte, doar lacrimi multe.

    RăspundețiȘtergere
  2. la multi ani,micuto!Va imbratisez,Gloria si Ludmila!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cuvintele sunt de prisos!Si nici lacrimile nu mai ajuta in astfel de momente! Chiar daca nu ne cunoastem, iti doresc multa putere si credinta, sa poti merge mai departe pentru cei dragi de langa tine, dar si pentru amintirile din inima ta!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani,micuto! Nu te-am cunoscut decat din poze.Esti o frumoasa si o dulce si asa vei ramane mereu. Mama sa fii tare pentru celalalt copil al tau.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt alături de inima ta și plâng cu tine împreună! Nu pot să-ți înțeleg durerea, pentru că este prea mare! Dar ca o inimă de mamă, simt împreună cu tine, mă rog pentru tine și aștept ca Dumnezeu să vindece inima ta și a familiei tale! Ești în inima mea și în rugăciunile noastre Ludmila!

    RăspundețiȘtergere
  6. Esti minunata Ludmila! Iar Gloria este cu adevarat un inger. Va trimit o imbratisare. Da, si pentru tine si pentru micuta ta, oriunde ar fi ea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ne-ati facut pe toti mai buni, mai atenti, mai tematori si mai iubitori. As vrea sa pot ajuta, sa te pot mangaia. NU stiu cum. O imbratisare si de la mine

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani! Asa cum se poate, in gandurile noastre si in visele parintilor tai si ale noastre. Te astept la noapte si cand vrei, ssa ne jucam.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ludmila, draga ea draga, te strang mult in brate, iti mangai obrajii si ochii plansi si iti las un umar, pe care sa te odihnesti ori de cate ori vei avea nevoie.
    Ne gandim si suntem alaturi de voi clipa de clipa, nu imi mai gasesc cuvintele :(((
    Iubitei tale dragi ii trimitem o raza de soare, plina de iubire si dor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne cata emotie,cata iubire,cata durere. Am ramas cu ochii in lacrimi . E superb ce i-ai scris Gloriei de ziua ei si cu siguranta ea te vede de acolo,de sus,te iubeste si te ajuta sa treci peste tot. Te imbratisez,desi nu te cunosc personal,te admir mult ca si persoana.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamne cata emotie,cata iubire,cata durere. Am ramas cu ochii in lacrimi . E superb ce i-ai scris Gloriei de ziua ei si cu siguranta ea te vede de acolo,de sus,te iubeste si te ajuta sa treci peste tot. Te imbratisez,desi nu te cunosc personal,te admir mult ca si persoana.

    RăspundețiȘtergere
  12. Gloria, copila cu ochi de primavara! Du-te si infrumuseteaza inca o lume! De ziua ta, iti multumesc in genunchi! M-ai facut o mama mai buna!

    RăspundețiȘtergere
  13. Curaj si credinta ca va fi mereu acolo, asa cum a fost de cand esti si tu.

    RăspundețiȘtergere
  14. Va imbratisam si noi cu mult drag,.chiar daca noi nu va cunoastem decat virtual! la multi ani ingeras!

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu va cunosc dar citind ce ai scris si privind poza nu pot spune decat ca sunteti minunate amandoua.Gloria are un chip de inger.Sa iti dea Dumnezeu putere,sa iti lumineze mintea si sa-ti aline durerea.Sa ai grija de tine si de familia ta minunata.Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  16. O îmbrățișare calda si din partea mea. Putere multa va doresc

    RăspundețiȘtergere
  17. O îmbrățișare calda si din partea mea. Putere multa va doresc

    RăspundețiȘtergere
  18. Ludmila, te imbratisez de departe cu gandul si pe tine, si pe micuta Gloria cu toata dragostea mea , si daca o rugaciune mica conteaza, sa stii ca esti mereu in gandurile si rugaciunile mele!

    RăspundețiȘtergere
  19. Ludmila, te imbratisez strans si iti doresc multa putere. Sunteti in gandurile si inimile noastre.

    RăspundețiȘtergere
  20. Primeste si de la mine o imbratisare calda! Nu mai pot spune altceva. Plang alaturi de tine.

    RăspundețiȘtergere
  21. Draga mea, te imbratisez...desi v-am cunoscut doar din poze. ganduri si cateva sfaturi pretioase...

    RăspundețiȘtergere
  22. D-am avea si noi macar un sfert din puterea voastra. Cu totii vom trai mai constienti si ne vom ancora mai mult in prezent< Nu ne vom mai supara din orice nimic ....

    RăspundețiȘtergere
  23. Dumnezeu să fie cu noi! planurile Lui sunt diferite de a le noastre şi imposibil de a le înţelege. Multă putere! toti cei care au citit povestea se gandesc la voi ...si noi la fel.o imbratisare si orugaciune fierbite ridicam pentru voi

    RăspundețiȘtergere
  24. La multi ani, Gloria, ingeras scump!
    Nu ne cunoastem, dar am citit postarile tale, v-am vazut pozele. Am ramas cu ochii in lacrimi si cu inima stransa de durere si teama. Toate avem ce invata de la voi. Gloria a avut parte de cea mai minunata mamica, iar tu, de cea mai minunata fetita...Dar timpul a fost dureros de scurt pentru voi....
    "Maybee it's not about the happy ending, maybee it's about the story..."

    Te imbratisez cu caldura,
    Zsofi

    RăspundețiȘtergere
  25. Ludmila, draga mea, te imbratisez si ma rog pentru tine si pentru sufletul Gloriei, de joi seara ma gandesc intr-una la voi si nu mai reusesc sa-mi revin, inca nu pot procesa totul asa cum ar trebui... Plang alaturi de tine si pur si simplu nu pot gasi cuvinte pentru a-mi exprima durerea, Dumnezeu sa-ti dea putere, si tie si familiei tale!

    RăspundețiȘtergere
  26. Emotionant ... te imbratisez si eu, Dumnezeu sa va ajute!

    RăspundețiȘtergere
  27. Multă linişte în suflet şi putere! Am obrajii înlăcrimaţi după ce am citit scrisoarea ta. Pari o femeie puternică şi aşa trebuie să fii. Ai de partea ta toate gândurile noastre frumoase şi mai ai ceva important: un înger care te veghează. De fapt, vă veghează pe toţi şi vă dă putere. Dumnezeu să vă ajute!

    RăspundețiȘtergere
  28. Nu ne cunoastem, eu ti-am descoperit blogul odata cu durerea ta, prin intermediul unor mame blogerite comune. Vreau doar sa iti spun ca te imbratisez. Si ca plang, alaturi de tine.

    RăspundețiȘtergere
  29. Ludmila, esti o mama extraordinara si o femeie puternica! Gloria iti vegheaza fiecare pas si iti zambeste neincetat. te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  30. Chiar daca nu va cunosc,chiar daca nu am copii si poate nu stiu cum este dragostea de mama, iti sunt alaturi si iti doresc sa fii curajoasa pentru celalalt pui al tau... Gloria va vegheaza si iti va da putere sa mergi inainte. Ea cu siguranta este intr-o lume mult mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  31. Sa iti dea D-zeu putere sa iti cresti celalalt copilas. Imi pare nespus de rau pentru ce s-a intamplat :(

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu am cuvinte care sa iti aline durerea...nici macar nu cred ca exista vreun cuvant pe lumea asta ...dar, vreau sa stii ca am plans si plang pentru voi desi nu va cunosc decat din fotografii.Ma gandesc zilele astea la voi mai mult decat ma gandesc la mine si imi doresc sa va intareasca Dumnezeu si sa va ajute sa acceptati plecarea Gloriei la El. Acolo este soare, verde, liniste, miros de flori si dragoste nemarginita.

    Oana

    RăspundețiȘtergere
  33. Draga mama frumoasa, te-am "descoperit" anul trecut cam pe vremea asta, cand mi-ai fost alaturi intr-un moment fericit din viata mea, nasterea baiatului meu, Gabriel. Mi-ai scris atunci niste mesaje calde tare si mi-ai ramas "la inima". In fata durerii tale de acum nu am cuvinte, nu am atata putere incat sa-ti spun ceva si nici nu cred ca ar conta... dar azi in biserica, in timpul Liturghiei, s-a dus un gand de rugaciune si pt voi, pentru Gloria si pt cei ramasi aici, pt ca numai Dumnezeu va cunoaste cu adevarat inima si numai El si Maica Domnului iti inteleg cu adevarat durerea. Si numai El va poate da putere acum... pt ca, omeneste, ceea ce traiesti tu este iadul... si numai El ne scoate de acolo. Dumnezeu sa va ajute, draga Ludmila, si s-o numere pe micuta Gloria printre alesii Lui... Te imbratisez

    RăspundețiȘtergere
  34. Nu ştiu ce cuvinte să aleg ptr aţi alina durerea, nu ştiu ce aş putea scrie...Doar plâng alaturi de tine. Dumnezeu să vă dea putere să pasiţi lin alături de băietelul vostru. Fiţi puternici pentru el. Vă îmbrăţişez chiar dacă nu ne cunosteam.

    RăspundețiȘtergere
  35. Sunteti in gandul si in sufletul nostru! Nu ne cunoastem, dar te imbratisez cu mult drag! Sa iti dea Dumnezeu multa putere, tie si familiei tale!

    RăspundețiȘtergere
  36. nu va stiu povestea dar imi pare rau pentru pierderea si pentru durerea ta. multa putere si numai bine iti doresc! ingerasul te vegheaza...

    RăspundețiȘtergere
  37. Esti atat de scumpa, desi nu te cunosc am plans si eu pentru voi! Sunteti un exemplu de dragoste...Domnul sa iti dea putere si sa-ti alina suferinta!

    RăspundețiȘtergere
  38. Nu stiu daca exista cuvinte care ar putea sa va aline suferinta, insa suntem cu gandul la voi si va imbratisam.

    RăspundețiȘtergere
  39. ochii de lacrimi, si imi curg pe fata. Nu pot sa concep atata durere. Azi am tot privit cerul. Nu va cunosc, dar va trimit o imbratisare calda, ca de la o alta mama care doarme cu fata ei lipita in fiecare noapte de ea, si un gand de incurajare. Multa putere va doresc, draga Ludmila, tie si familiei tale.

    RăspundețiȘtergere
  40. Draga mea, Ludmila!As vrea sa fiu acolo, langa tine, sa-ti dau o imbratisare, sa incerc sa te alin............ma simt neputincioasa.......Iti doresc ca suferinta sa te faca mai puternica!Oricum, Gloria ramane in inima ta, in viata voastra, in amintirilre noastre!!Imi pare tare rau!

    RăspundețiȘtergere
  41. Sufletul si gandurile mele sunt alaturi de tine, de voi!
    Mona m

    RăspundețiȘtergere
  42. Nu ne cunoastem,dar asa cum au spus si alte mamici ,Gloria ne a facut sa fim mai buni ,sa ne gandim mai mult la copilasii nostrii!Multa putere va dorim,sunteti o femeie puternica!Ingeras mic sa veghezi mereu asupra familiei tale!

    RăspundețiȘtergere
  43. Mă gîndesc la Gloria de cînd m-am trezit. Cu recunoștință mă gîndesc. Știi că "mulțumesc" vine de la "La mulți ani"? Cînd mulțumești cuiva, asta faci: îi urezi mulți ani. Azi, de ziua Gloriei, vă mulțumesc, ție și ei că mi-ați îngăduit să vă cunosc. Ție și Gloriei din inima ta - mulți ani!

    RăspundețiȘtergere
  44. La multi ani ingeras! Imi pare nespus de rau :( sufletul tuturor mamelor plange alaturi de tine Ludmila :( Te imbratisez cu drag om frumos...
    Alina Petrescu

    RăspundețiȘtergere
  45. O imbratisare din inima. La multi ani Gloriei oriunde-ar fi ea acum, si la multi ani tie, mama frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  46. Draga mamica, nu te cunosc personal dar sunt cu sufletul alaturi de tine.Cuvintele sunt de prisos acum dar am convingerea ca frumoasa ta e alaturi de tineGloria ta iubita astazi se joaca cu ingerasii pentru ca Dumnezeu a avut nevoie de ea in Cer..Te imbratisez cu drag si iti doresc multa putere ca sa treci peste incercarea asta grea.

    RăspundețiȘtergere
  47. Am plans si aseara cand am aflat, plang si acum cand citesc postarea ta, nu-mi pot imagina durerea si golul tau, doar plang si ma gandesc la voi. La fata frumoasa cu ciresele....
    Te imbratisez si ma gadesc mult la voi.

    RăspundețiȘtergere
  48. Am tot vrut sa scriu ceva, dar nu sunt in stare, nu am cuvinte si imi inghit lacrimile. Sufletul nostru este alaturi de voi, de amandoua.

    RăspundețiȘtergere
  49. Draga Ludmila! As vrea ca lacrimile noastre toate sa poata sa-ti dea putere de a merge mai departe...

    RăspundețiȘtergere
  50. Of, Doamne , fiinta minunata , inima ta revarsa emotie si iubire!! Asta ne-ai transmis mereu si asta e mesajul tau acum!
    E prima data cand iti scriu, dar simt ca te cunosc de mult! Ai fost in inima mea de mama si femeie in toate aceste zile si nopti mai ales. Nu cred ca exista incercare mai grea pe pamantul asta si doar El in marea sa iubire te poate intari si alina !
    Te imbratisez cu toata puterea si nu uita, Gloria e aici printre flori, printre fluturi, prin iarba inalta, prin ramurile inverzite, printre pasarelele ce ciripesc, e aici , acum si intotdeauna!

    RăspundețiȘtergere
  51. Ti-am citit scrisoarea si nu era nici un comentariu ... spre deosebire de tine sunt o fiinta slaba pentru ca nu am stiut sa-mi astern cuvintele ca sa te sustin ... indraznesc doar atat sa-ti transmit printre lacrimile ce mi se-astern pe fata, draga mea esti o mama desavarsita si un om cum nu am crezut ca exista.
    In aceasta zi, cum de altfel o fac de joi intr-una, sunt cu rugaciunile si gandul la micuta ta frumoasa.
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  52. Gloria traieste in inimile tuturor...la multi ani ingerash frumos,sa si grija dr familia ta!

    RăspundețiȘtergere
  53. Suntem cu sufletul la voi.... nu avem cuvinte incapatoare de tot ce simtim cu gandul la voi. Vesnicia de aici e o secunda acolo. Ea, iubita de ea, stie acum tot, intelege tot, stie de ce. Ea, iubita de ea, aseaza acum nori pe cer si apoi ii da la o parte, si cu Doamne Doamne de mana, infloreste flori si le uda cu ploaie si apoi picteaza curcubee. Sa va dea Dumnezeu putere si rabdare pana in clipa cand veti fi impreuna iar.

    RăspundețiȘtergere
  54. Te imbratisez cu caldura si rog pe Dumnezeu si pe Ingeri sa va aiba in grija. E sarbatoare acolo in Rai cu multi norisori zglobii ce vor trimite liniste si caldura peste cei dragi ramasi pe Pamant.
    Sakura draga, esti un munte de bunatate si il rog pe Dumnezeu sa nu te schimbe.

    RăspundețiȘtergere
  55. Nu pot nici macar sa-mi imaginez durerea ta, nu gasesc cuvinte...doar lacrimi...
    Ati atins atatea vieti; nici nu stii in cate inimi Miss Ciresar va trai mereu!
    Asta pentru ca esti o mama minunata si-un om deosebit si ne-ai facut partasi la minunatia "Gloria".
    Iti trimit ganduri bune si o imbratisare. Dumnezeu sa va dea putere!
    Gloria, inger minunat, odihneste-te in Pace si Lumina!

    RăspundețiȘtergere
  56. Nu ne cunoastem,dar de cateva zile te port in sufletul meu.Am ramas muta la pierderea ta,in minte imi vine neincetat chipul Gloriei!!!cuvintele sunt de prisos!!!doar sa plingem alaturi de tine!!!
    La multi ani Gloria,ingeras superb!!!multa putere pt tine!!

    miha

    RăspundețiȘtergere
  57. Cata frumusete, si exterioara, si interioara....
    Nu exsta cuvinte pentru tine, draga Ludmila.
    Dar tacerea nu este o solutie.
    Iti trimit un gand bun, cel mai bun posibil.

    RăspundețiȘtergere
  58. Draga Ludmila, azi am privit cerul de multe ori si m-am uitat dupa ingerii tai. N-am vazut niciun nor pe cer si mi-am zis ca ele sunt acolo fericite si iti zambesc tinandu-se de mana. mi s-a parut ca ii zaresc chipul Gloriei cu zambetul ei minunat si i-am zambit si eu si mi-am sarutat copilul. si m-am gandit apoi la cealalta minune a ta, Gabriel si v-am imbratisat pe toti in gandurile mele.

    RăspundețiȘtergere
  59. Sunt cu ochii in lacrimi, si ma gandesc ca sunt foarte nerecunoscatoare deoarece ma supar pe fetita mea ca nu mananca si o cert. Ar trebui sa apreciez mai mult sufletul care este alaturi de mine.
    Dumnezeu sa ti dea toata puterea din lume !
    Ingerasii sa aiba grija de minunatia ta !

    RăspundețiȘtergere
  60. Ingeras minunat, odihnestete si Pace si Lumina, iar tie mamic-o multa putere sa mergi mai departe pentru cei ramasi aici langa tine!

    RăspundețiȘtergere
  61. Sunteti in inima si in rugaciunile noastre, tu, Ludmila si minunatii tai baieti si fetita ta iubita. Candela a stat alaltaieri toata ziua aprinsa, s-o vada Maica Domnului si sa stie ca multi/multe ne rugam pentru voi. Pentru ca va iubim.

    RăspundețiȘtergere
  62. La multi ani, inger mic, sa-i calauzesti pe cei de jos si sa-i ajuti sa depaseasca aceste greutati imense! Sa va dea Dumnezeu putere !

    RăspundețiȘtergere
  63. te cunosc doar de aici, de pe blogul tau si cred ca esti o persoana deosebita dumnezeu are un plan pentru tine, iar gloria va fi cu tine totdeauna, te va veghea si calauzi. cu gandul sunt alaturi de tine si de familia ta. dumnezeu sa aiba grija de voi!
    gloria, ingeras mic si dulce, sarbatoreste-ti ziua alaturi de ceilalti ingerasi!

    RăspundețiȘtergere
  64. Prin exemplul tau si prin felul tau si-al copilei tale de a fi,sunteti unice.Sanatate si putere iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  65. Ludmila.... imi plange sufletul... as vrea sa nu fiu atat de neputiincioasa...
    Va imbratisez strans in gand ! Esti norocoasa ca ai avut-o si ea a fost norocoasa sa te aiba!

    RăspundețiȘtergere
  66. scriu, si sterg si iar scriu caci nu imi gasesc cuvintele. poate pana in urma cu un an nu stiam cum e sa fii mama dar de cand sunt mama inteleg altfel si nu cred ca exista durere mai cumplita decat aceasta. multa putere iti doresc sa iti dea Dumnezeu tie si familiei tale.

    RăspundețiȘtergere
  67. Sa nu te indoiesti niciodata ca o vei revedea si veti fi impreuna. Destinul a facut ca tu sa-i fii mama, dar asta nu a fost o pura intamplare. Nu pot gasi alte cuvinte decat acesta: "speranta". Fie ca speranta sa-ti aline durerea.

    RăspundețiȘtergere
  68. La multi ani fetita cu cirese!

    Suntem alaturi de voi si va imbratisam cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  69. Dumnezeu te va ajuta si iti va fii alaturi, la fel si noi!!! lacrimile imi inunda fata! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  70. Nu ma pot opri din plans.Dumnezeu sa va dea putere sa mergeti inainte.Nu imi gasesc cuvinte, e greu, dar va imbratisez cu gandul pe amandoua, pe tine si pe ingerasul tau

    RăspundețiȘtergere
  71. Va cunosc putin, putin din Alapteaza!, din poze si din cuvintele pe care le-ai impartasit cu noi. Gloria a fost un copil minunat si cred ca cel putin pe cat de frumos pe atat de fericit, datorita tie. Nu stiu de ce toate rugaciunile noastre, ale tuturor nu au fost ascultate, nu stiu de ce Dumnezeu a hotarat sa o ia la El. Imi pare rau ca nu am cuvinte care te-ar putea consola.. imi pare tare rau ca frumoasa ta e acum doar in amintirea si inima ta. La multi ani, copil frumos, la multi ani in inimile noastre!
    Multumim pentru indrumare: ne vom iubi copii si vom petrece timp cu ei, nu stim niciodata cat timp ne-a mai ramas impreuna.

    RăspundețiȘtergere
  72. Te imbratisez ... plang de fiecare data cand citesc o frantura de blog. Inger scump, ne-ai cucerit inimile.

    RăspundețiȘtergere
  73. Dumnezeu să te ajute să treci peste durerea imensă din suflet!:(

    RăspundețiȘtergere
  74. Cum pot spune că simt durere în suflet şi că lacrimile nu îmi mai seacă şi că nu pot concepe o astfel de durere. Când tu... Oh suflet frumos, blajin şi cald, cred că eşti făcut dintr-un alt aluat, un aluat pur.
    La Multi Ani, înger pur! sunt alături de voi cu gândul şi rugăciunea. Trimite putere mamei tale, tatălui şi frăţiorului.

    RăspundețiȘtergere
  75. Imi pare rau pentru suferinta prin care treci, dar te inteleg, stiu ce simti, pentru ca acum doua zile a fost ziua fetitei mele Maria, care ar fi implinit 8 luni daca traia...Cu siguranta petrec frumos alaturi de ceilalti ingerasi.. Iti doresc sa fii puternica si sa te ajute Dumnezeu sa treci peste toate!

    RăspundețiȘtergere
  76. Nu mai am cuvinte ... ofer si eu o imbratisare de ziua ingerasului. Putere si credinta!

    RăspundețiȘtergere
  77. Of, draga mea draga,
    Cu ochii plini de lacrimi ne rugam si noi pentru toata casa voastra. Suntem cu sufletul alaturi de voi. Dumnezeu sa va intareasca!

    RăspundețiȘtergere
  78. As vrea sa pot cunoaste cuvinte care vindeca. Sa le astern aici si toata durerea, toata disperarea sa dispara. Nu pot s-o fac... Pot insa sa-ti imbratisez sufletul, ochii tristi si blanzi si sa rostesc o rugaciune. S-o spun si s-o tot spun, pana cand o invata vantul, cerul si pamantul, pana cand o imprima talpile-mi la fiecare pas, pana cand o cunoaste fiecare raza de soare ... Sa iti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe !
    Simona

    RăspundețiȘtergere
  79. Dumnezeu sa iti umple viata si inima cu dragostea si lumina Lui. Esti un om extraordinar, iar Gloria este un ingeras care va ramane in inimile multora, chiar daca nu au cunoscut-o, ca o unealta divina. Ma rog cu lacrimi pentru voi.

    RăspundețiȘtergere
  80. Iingeras frumos si iubit, la multi ani! as vrea sa spun ceva care sa aline, dar stiu ca nu pot! Dar stiu sigur ca tu si Gloria ati atins niste inimi si ati reusit sa ne faceti mai sensibili si mai buni. Iti doresc multa putere!

    RăspundețiȘtergere
  81. Domnul sa va mangaie pe toti cu dragostea Lui nemarginita!

    RăspundețiȘtergere
  82. Plang si plang de vineri dimineata... in fiecare zi... nici macar n-am cunoscut-o in realitate... mi-as fi dorit ... dar te cunosc pe tine Ludmila, si stiu ca a fost o minunatie de fetita... cata durere... cata durere fara cuvinte... fii tare Ludmila... fii tare...

    RăspundețiȘtergere
  83. Dumnezeu sa te intareasca pe tine si famila ta! Am plans cand am auzit povestea voastra! Am realizat cat de putin timp avem, si cat de pretioasa e viata. Am sa-ti ascut indemul tau, sa ne iubim copiii si sa petrecem timp cu ei ! Multa putere. Esti un exemplu de bunatate si dragoste pentru noi toti. Micuta Gloria e mandra de tine !

    RăspundețiȘtergere
  84. Imi pare foarte rau... mi-as dori sa pot schimba ceva sau sa spun ceva care sa te ajute, Ludmila. Printesa ta cu cercei din cirese este bine acum, in brate la Doamne-Doamne. Voua, celor care ati ramas in urma, va este mai greu :( TIE iti este mai greu...
    Sunt cu inima langa voi.

    RăspundețiȘtergere
  85. Mi-aș dori să te eliberez de o parte din durere și să o iau asupra mea.
    Cuvintele sunt de prisos pentru a exprima regretul pentru tragedia prin care treci. Am să mă rog pentru voi.

    RăspundețiȘtergere
  86. Andreea Ungureanu21 iulie 2013 la 21:49

    Asa cum s-a scris mai sus... nu putem trece fara cuvinte, dar nici cuvinte sa ne exprimam prea bine nu gasim. De cand am aflat despre voi, ma gandesc cata dragoste, putere si credinta trebuie sa existe in voi, intre voi. Pe toti ne-ati rascolit, pe toti ne-ati facut sa ne uitam cu atentie in jurul nostru si in noi...


    RăspundețiȘtergere
  87. Nu cunosc ce s a intamplat dar am reusit sa citesc cuvintle adresate sufletului tau din cer,sa ai putere sa treci mai departe sunt convinsa ca iti e extrem de greu,am inceput sa plang doar citind cuvintele de mai sus.ingerasul tau sa vegheze asupra familiei si tu sa fi puternica !Am sa ma rog pt sufletul Gloriei!

    RăspundețiȘtergere
  88. Acum 3 zile nu stiam cine sunteti. De 3 zile ma gandesc in continuu la voi. Durerea mi se pare inimaginabila... Toate gandurile mele bune catre voi sa ajunga...
    Andrea

    RăspundețiȘtergere
  89. Draga mea,Ludmila; nu pot sa-ti inteleg durerea...este extrem de mare!sfasietoare pt mine ,de asemenea ca Mama! D-zeu sa te incurajeze si sa-ti mangaie inima,ochii inlacrimati...Ne gandim la voi,va purtam in rugaciuni!
    O calda imbratisare si din partea noastra! offfff egal ce scriu...cuvintele-mi sunt total sarace....!
    Luptati mai departe pt celalat ingeras!

    RăspundețiȘtergere
  90. Cuvintele sunt de prisos. Un gând bun și o rugăciune și din partea mea.

    RăspundețiȘtergere
  91. Nu sunt cuvinte doar lacrimi...esti in rugaciunile noastre ingeras scump...tu si familia ta, desi nu va cunosc.

    RăspundețiȘtergere
  92. Foarte greu pentru o mama ,D-zeu sa va dea putere sa mergeti mai departe .

    RăspundețiȘtergere
  93. Imbratisari multe si calde. Dumnezeu cel mare si bun sa iti fie alaturi, iar pe minunata Gloria sa o primeasca in bratele Lui. Gandurile noastre bune sa o insoteasca pe drum, iar pe tine, minunata ei mama sa te aline putin, macar putin..

    RăspundețiȘtergere
  94. Nu stiu exact ce as vrea sa scriu. Doar ca ma gandesc la voi de fiecare data cand ma uit la fetita mea, chiar daca nu v-am cunoscut decat virtual. Te imbratisez si iti doresc multa putere sa treceti peste incercarea asta.

    RăspundețiȘtergere
  95. Sunt incremenita in fata durerii tale.Te iubesc si te imbratisez. Sunteti in gandurile si in rugaciunile mele

    RăspundețiȘtergere
  96. La multi ani,ingerasule!Dumnezeu te-a iubit atat de mult de te-a luat langa El
    Ludmila,ma rog pentru tine sa fii puternica sa poti merge mai departe si sa-ti ocrotesti familia...Dumnezeu va va proteja iar ingerasul tau va va veghea de acolo de sus

    RăspundețiȘtergere
  97. Draga Ludmila, nu am cuvinte pentru durerea care te acopera, multa putere tie si sotului tau !

    RăspundețiȘtergere
  98. Gânduri bune și multă putere... Dumnezeu fie cu voi.
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  99. Nimic nu poate vindeca rana din sufletul tau...mamica de Gloria, de ingeras frumos care s-a mutat printre nori...Fetita cu Cirese vei trai vesnic in inimile parintilor si fratiorului tau! Cuvintele nu mai au putere, lacrimile le-au inundat...

    RăspundețiȘtergere
  100. Doamne Ludmila, nu-mi vine sa cred... Am gasit postarea pe facebook si m-am infiorat, fara sa stiu ca e vorba de voi... Iar cand am vaut fotografia nu mi-a venit sa cred... Cata durere... Dumnezeu sa aiba grija de voi, sa va dea putere sa treceti peste asta...

    RăspundețiȘtergere
  101. Dincolo de cuvinte, doar lacrimi... Doar un suflet pur şi bun ca şi al tău putea sa fie mama acestui minunat ingeras. Sa vă dea Dzeu putere şi mângâiere .

    RăspundețiȘtergere
  102. La multi ani scumpo esti si ai fost un ingerah pe pamant..va imbratisez cu mult drag si multa putere familiei..dumnezeu sa va ajute sa faca durerea mai putina in inimiile voastre..:(

    RăspundețiȘtergere
  103. Va iubim mult si va suntem alaturi.
    Plang alaturi de tine, plang gandindu-ma la Gloria
    Nu imi pot gasi cuvintele, de cand am aflat....of,nu ma pot gandi la altceva, nu ma pot urni din loc, parca timpul s-a oprit

    RăspundețiȘtergere
  104. As vrea sa cred ca toate aceste randuri te ajuta macar putin sa treci prin imensa durere pe care o simti. Dumnezeu sa te ajute si sa aiba grija de tine, Ludmila si de familia ta! Iar tu, Gloria sa te cobori, suflet bland, in fiecare zi in inima mamei tale!

    RăspundețiȘtergere
  105. Ludmila,vezi...zeci de inimi te imbratiseaza...
    Dumnezeu te iubeste si-ti arata intr-o forma neanteleasa de noi,iubirea Lui...Gloria a trecut un prag ,usor ca un fluture de lumina...si ne-a trimis puternic cu gandul spre Dumnezeu,spre adevarata realitate....
    Sunteti in inima mea mereu!
    Va imbratisez,Claudia

    RăspundețiȘtergere
  106. La multi ani, Gloria, inger frumos! Dumnezeu sa iti vegheze zborul!
    Draga Ludmila, iti doresc ca bunul Dumnezeu sa iti aline sufletul, sa iti dea puterea de a merge mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  107. Drum lin pui drag! Ai o mama minunata si puternica.

    RăspundețiȘtergere
  108. Drum lin pui drag! Ai o mama minunata si puternica.

    RăspundețiȘtergere
  109. Drum lin pui drag! Ai o mama minunata si puternica.

    RăspundețiȘtergere
  110. Ludmila, dragostea si bunatatea ta au o forta uimitoare, care pe mine, personal, m-a schimbat! Nu cred ca voi mai privi vreodata cerul fara sa ma gandesc ca Gloria, frumoasa Gloria, e acolo... printre nori, imbratisandu-ti inima si sprijinindu-te sa fii o mama si o femeie la fel de minunata, mai presus de toate durerile si nedreptatile pe care le induri.

    RăspundețiȘtergere
  111. As vrea sa iti spun ceva, dar nu stiu ce...
    Am invatat in ultima saptamana sa iubesc mai mult, sa arat mai mult ca iubesc ! Si pentru asta va multumesc, tie si Gloriei!
    O imbratisare calda si cel mai bun gand catre tine Ludmila, catre voi toti !

    RăspundețiȘtergere
  112. In aceste doua zile m-am tot gandit la voi...Azi am venit in Botosani si aici la cele care treiera graul li se zice combina sau gloria...am vazut una pe camp...si iar mi-a fugit mintea la voi.Gloria ta este bine...este cu Hristos acum!Maicuta Domnului sa iti dea putere !Fotografia e minunata...aveti clamite in par la fel...

    RăspundețiȘtergere
  113. Nu ne cunoastem, dar eu iti urmaresc blogul de mai mult de un an. Nu am cuvinte in fata durerii tale... pot spune numai ca ma gandesc la tine si la ingerasul tau ori de cate ori ma uit la cer (si zilele astea numai la cer m-am cam uitat) si cand imi privesc copiii. Sunteti in gandurile mele si in rugaciuni, in fiecare zi, si daca imi permiti, te imbratisez si eu cu drag. Iubita ta este intr-o lume mai senina, dar este si cu tine/voi pentru totdeauna... ramane numai ca Dumnezeu (si ea) sa va protejeze si sa va dea putere...

    RăspundețiȘtergere
  114. De miercuri,de când am aflat de vii,mă gândesc neîncetat la ingeras,la tine şi la durerea din sufletul tău.
    offff,curaj şi putere.ea te iubeste

    RăspundețiȘtergere
  115. In noaptea in care mi-ai scris acel mesaj....Dumnezeu mi-a taiat calea...si m-a oprit din drum..din drumul meu ce devenise mult prea obisnuit....am crezut ca e un vis urat, cel mai urat vis posibil...as fi vrut sa ma culc inapoi si sa ma trezesc ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat....dar era real, cumplit de real....ai fost si esti inconjurata de lacrimi, de mii de lacrimi....si daca acestea ar putea vindeca durerea sfasietoare....atat de bine ar fi....
    am citit....de multe ori....ce ai scris.....si mi se taie respiratia ....de prea multa durere....
    Ma rog cu toata fiinta pentru tine, pentru voi.....stiu ca vor fi momente cand vei fi un pic mai bine.....vor veni clipe cand nu vei mai vrea sa te ridici.....si sa auzi nimic....atunci sa te simti invaluita , imbratisata de Cel care te iubeste mai mult decat oricine....Stiu, ca vei reusi sa fii puternica pentru iubitii ramasi langa tine....tu nu poti fi altfel....
    Te iubesc mult.....si inima-mi vibreaza mai mult ca oricand in aceste zile....de dorul revederii......ACASA....mai sus de nori....

    RăspundețiȘtergere
  116. Printesa Gloria, eu abia acum am aflat ca tu ai fost Miss Ciresica! Dar,de fapt, nici nu ma mir. Frumusetea ta ar fi putut concura la titlul de Miss Univers. Intotdeauna cand intrai in Biserica te admiram, pe tine si privelistea oferita de familia ta, unita si frumoasa. Acum...imi vei lipsi...dar, stiu ca intr-o zi ne vom revedea. Atunci cand voi fi acolo unde esti si tu acum:in bratele Lui...si unde, asa cum m-a incredintat El, tu esti acum atat de fericita.

    RăspundețiȘtergere
  117. Lacrimile-mi curg, ma doare sufletul si cu toate astea, doar voi stiti ce e in sufletele voastre. Sunt alaturi de voi cu gandul si cu sufletul.

    RăspundețiȘtergere
  118. Plang alaturi de tine si ma rog sa ai putere!

    RăspundețiȘtergere
  119. Am scris, am sters, am scris, am sters...Nimic nu-mi pare potrivit!
    Ma gandesc la tine, la voi!
    Te imbratisez in tacerea mea care sper sa transmita mai mult decat o mie de vorbe; tu, Ludmila, cu puterea pe care o ai, stiu ca vei intui tot ceea ce vreau sa spun!
    Doamne ajuta!

    Ilda

    RăspundețiȘtergere
  120. O sa fie bine, Ludmila !!!! Dumnezeu le randuieste pe toate spre folosul nostru, al tuturor!
    Ma bucur tare mult pentru curajul tau, pentru faptul ca ai atat de multi oameni alaturi... si sunt convinsa ca vei gasi si de aceasta data puterea de a merge mai departe! multa sanatate va dorim!


    P.s: cand iti va fi mai greu, asculta melodia aceasta: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ujCaPZ9-V0k#at=28

    violeta argatu

    RăspundețiȘtergere
  121. Off, ce as putea spune?! Nu am cuvinte, nu le am pe cele care sa exprime ce simt... Dumnezeu sa aiba grija de ingerasul tau si voua sa va dea putere!

    RăspundețiȘtergere
  122. Sufletul imi este alaturi de voi...

    RăspundețiȘtergere
  123. Draga mea , esti un om puternic se vede acest lucru in cuvintele tale.Copiii sunt comoara cea de pret care ne sunt dati spre ingrijire pt. un timp,nu sunt ai nostri.Dumnezeu sa iti dea putere sa cresti in continuare la fel de frumos si curat [ca si pana acum] pe David,urancand inca o treapta catre marea familie unde suntem asteptati cu toti.
    Valeria Dan.

    RăspundețiȘtergere
  124. Ti-am descoperit blogul in urma cu putin timp. Gloria, Miss Ciresica, este si in sufletul meu si mereu va ramane. Printre lacrimi va doresc multa putere si va trimit imbratisari!

    RăspundețiȘtergere
  125. Nu va cunosc personal, insa va trimit si eu un gand de imbarbatare... Viata aceasta este trecatoare, adevarata Viata este in cer, langa Domnul Iisus... Micuta Gloria este acum langa ingeri, fericita si linistita, langa Maicuta Domnului, care o ocroteste, va priveste si este si va fi in continuare alaturi de dumneavoastra... Ma rog sa primiti multa putere si intelepciune... Sa luptati in continuare pentru a va intari sotul si baietelul si fie ca intr-o buna zi sa va intalniti cu totii, din nou, sus, in Imparatia Cerului. Va multumesc pentru exemplul pe care l-ati dat si il dati. Va imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  126. Intamplator azi am dat peste cuvintele tale si sufletul imi este strans de durerea care razpate in spatele cuvintelor. Nu cred ca exista alinare pentru asa ceva, nu cred ca sunt destule lacrimi care sa stearga ce simti acum. Ma bucur ca ai avut puterea sa scrii cateva randuri ca sa putem sa fim si noi alaturi de tine macar cu gandul.

    RăspundețiȘtergere
  127. Putere si credinta sa va vindece ranile :(Gloria e un inger care o sa fie intotdeauna alaturi de voi.

    RăspundețiȘtergere
  128. Draga Ludmila, povestea voastra este foarte emotionanata si nu imi pot exprima parerea de rau pentru nefericirea voastra. Sunt convinsa ca micuta Gloria acolo de unde este sigur se gandeste la voi si va vegheaza. Atat tu cat si cei din familia voastra trebuie sa fiti puternici si sa mergeti mai departe de dragul Gloriei. Sunt lucruri in viata care se intampla fara sens…si acesta este unul dintre ele. Sincere condoleante si Dumnezeu sa aiba grija de voi, sa va dea putere sa treceti peste asta :(

    RăspundețiȘtergere
  129. Nu știam că și sufletul doare ... însă am învățat și asta, dragă Ludmila. Și când doare doar lacrimi, multe multe lacrimi îi mai alină din suferință.
    Iar dacă ale tale nu mai ajung, pentru că le-ai vărsat deja pe toate, lasă-ne să ți le dăruim pe ale noastre. Lasă-ne să putem plânge pentru tine.
    Ai fost, ești și vei rămâne mereu mămica unui înger care te iubește și te va iubi întotdeauna. Știu că simți asta și acum în inima ta. Ea vă ține pe toți strâns în brațe și vrea să treceți împreună peste această imensă suferință.
    Veți fi din nou împreună cu toții și asta e promisiunea ei de care nu trebuie să te îndoiești nici o clipă.
    Până atunci trebuie să mergeți înainte pentru cei care sunt încă lângă voi. Gloria vă iubește și vă va fi mereu alături.

    RăspundețiȘtergere
  130. Un gand bun si de alinare si de la noi. Am descoperit blogul tau odata cu aceste cuvinte care mi-au adus multe multe lacrimi... Ma doare sufletul si desi nu te cunosc as vrea sa pot spune sau face ceva... Uneori e foarte foarte greu sa vedem sensul la tot ce ni se intampla. Daca ajuta... sa stii ca sute, poate mii de mamici s-au dus in aceste zile si au pus deoparte grijile inutile si si-au strans copii in brate cu lacrimi in ochi. Asta e binele pe care Gloria si tu il lasati in lume cu aceste cuvinte. Sper ca tot acest bine sa ti se intoarca inzecit si inmiit cat de curand. E o durere prea mare pe care nu ar trebui sa o cunoasca nici un om. Condoleante!

    RăspundețiȘtergere
  131. Ludmila....te imbratisez...ne-ai dat o lectie de viata...eu am invatat multe de la tine...
    Nu am cuvinte, ma pierd printre ele...ma doare sufletul, imi plange zvacnit....

    ...dincolo de nori....e lumea mea....

    Am visat-o pe micuta ta alergand printre flori...sper ca asta si face...in Rai, alatuir de ingerasi...

    RăspundețiȘtergere
  132. Calde si stranse imbratisari.La multi ani micuto si curaj mamico .

    RăspundețiȘtergere
  133. Si azi ne gandim la voi. O imbratisare stransa.

    RăspundețiȘtergere
  134. Citesc de aseara si nu imi vine sa cred..ce s-a intamplat de fapt? Ce a patit micuta? Dumnezeu s-o ocroteasca si mamei sa-i dea putere sa mearga mai departe...

    RăspundețiȘtergere
  135. LA MULTI ANI INGERAS ACOLO UNDE ESTI,PLANGE SUFLETUL IN NOI:((

    RăspundețiȘtergere
  136. v-am privit poza si o privesc in continuare fara sa ma satur. privirile voastre atat de calde si pline de iubire nu se pot compara cu absolut nimic din lume. ma doare atat de tare sufletul pentru tine Ludmila :(....plang neincetat si ma rog Domnului sa va dea putere sa mergeti mai departe si sa va binecuvinteze.

    RăspundețiȘtergere
  137. Am scris si am sters si scriu din nou dar nu am cuvinte, doar un gol imens in suflet, e prea multa suferinta pentru o MAMA...dar trebuie sa mergi inainte, de dragul ei, a ingerasului ce te vegheaza din cer si isi doreste sa poti zambi din nou.. si a celuilalt ingeras pe care il ai langa tine.

    RăspundețiȘtergere
  138. Sa va dea Domnul cat mai multe semne ca o are in preajma lui pe Gloria si ca e bine si fericita acum acolo langa EL si langa ceilalti ingerasi , iar voi sa va regasiti linistea sufleteasca pentru a va continua viata alaturi de baietelul vostru, avand-o alaturi, in inima voatra, mereu, in toate momentele fericite ce vi le va oferi viata.

    RăspundețiȘtergere
  139. Dumnezeul pacii, al mangaierii si al dragostei sa fie cu voi, sa va inconjoare si sa va tina in bratele Sale!
    Sa iti dea ochi sa vezi ce nu poate vazut si sa simti ce noi nu simtim, ca viata ta sa nu isi piarda culoarea!

    RăspundețiȘtergere
  140. La multi ani, cu sanatate si vise implinite! La multi ani, fericiti si plini de dragalasenii! Sa fiti fericite "de la cer si pana la pamant" ( pentru fetitele mele, cand erau de varsta micutei tale - asta insemna infinitul)
    Sunteti amandoua tare tare frumoase!
    Sa va fie drumul vietii plin de flori!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te rog din suflet sa- mi ierti greseala...
      Am citit doar printre randuri si am admirat fotografia... oh! Imi este tare rusine pentru superficialitatea pe care am dovedit-o.
      Abia acum am citit textul complet si... as vrea sa intorc timpul.... Sper sa ma poti ierta!

      Ștergere
  141. Plang impreuna cu voi...sa va dea Dumnezeu putere..sa nu va pierdeti speranta, credinta..sa va cresteti frumos, ca si pana acum baietelul..

    RăspundețiȘtergere
  142. sunteti superbe iar tu esti o mamica puternica! ne inveti multe lucruri, am devenit mai bune, mai intelegatoare , mai atente cu copiii nostri si cum zicea o pers de mai sus plange sufletul in noi draga mamica!

    esti de admirat! indreaptati capul si privirea spre baietelul tau!

    imi pare rau pt cele intamplate!
    D-zeu a vrut-o pe Gloria ca ingeras!

    RăspundețiȘtergere
  143. V-am cunoscut abea acum, cand treceti prin momente cumplite . Nu am vorbit nicodata, nu am citit pana acum ce scrii . de cand v-am gasit plang incontinuu. nu pot sa cred ce se intampla, nu pot sa cred ca acesta minune de copil nu mai e cu noi . desi nu v-am cunoscut, chipul ei imi va ramane in suflet .

    RăspundețiȘtergere
  144. ...Nemarginita durere in sufletul unei mame...sunt impietrita si ma rog Bunului Dumnezeu sa ma ierte ca nu am atata putere de intelegere...De acolo de sus,micut ingeras,ai grija de sufletul mamei tale,al tatalui si fratiorului tau...Dumnezeu sa-ti odihneasca sufletul in raiul cel luminos...

    RăspundețiȘtergere
  145. E greu, ştiu cum e să pierzi copilul , dar Dumnezeu a avut nevoie de ea in Cer. Am convingerea ca fetiţa ta iubita e alaturi de tine şi se joaca cu ingerasii...Cît timp nu-i vom uita- atît vor trăi ei. Domnul să va dea putere.

    RăspundețiȘtergere
  146. Nu pot sa zic nimic, decat sa plang in hohote. ma opresc o clipa si o iau de la capat. Draga mea mamica, solidaritatea poate iti alina putintel inima, dar stiu ca nimic in lumea asta nu te face sa te simti mai bine dupa tragedia care s-a intamplat. Poate, doar timpul... Nu stiu ce sa-ti spun sa te alin, nu ma pricep la asta. Iti spun doar sa-ti de-a Dumnezeu multa multa putere, draga mamica. Dumnezeu sa o aiba in paza pe fetita ta.

    RăspundețiȘtergere
  147. recitesc mesajele si parca fiecare e scris de mine... toate simtim la fel...toate ne-am dori sa-ti alinam durerea asta sfasietoare... dar suntem neputincioase :(
    sunteti in gandurile si rugaciunile noastre
    :(((((((

    RăspundețiȘtergere
  148. Sa dam slava Domnului in orice necaz si in orice suferinta, precum Dreptul Iov... Trecatoare este fericirea pamanteasca. Si singurul tel al vietii acesteia este Mantuirea...
    Micuta Gloria nu doar ca a castigat-o, dar se bucura si de slava, alaturi de ingeri, in cetele lor, veghiind si asupra voastra.
    Fie ca Domnul Iisus si Maicuta Sa sa te intareasca si sa iti umple inima de pace!

    RăspundețiȘtergere
  149. scumpa mamica indurerata. nu te cunosc dar te iubesc.
    sufletul meu il iubeste pe al tau. nu pentru ca suferi ci pentru ca m-am indragostit de tine citindu-ti blogul. toate articolele tale sunt pline de dragoste, credinta, frumusete, intelepciune. esti un suflet de copil cu copii.
    copiii tai sunt minunati. chiar daca nu mai sunt toti langa tine.
    intr-o zi va veti intalni toti acolo, in cer, in fericirea vesnica si atunci veti intelege viata altfel.
    ma rog pentru tine ca ceea ce este in tine sa nu se piarda ci sa se transforme, dupa planul Celui de sus.
    te imbratisez si te binecuvantez.

    RăspundețiȘtergere
  150. draga mamica, micuta Gloria este acum in bratele Maicutei Sfinte, vesela si fericita, si priveste in jos in fiecare clipa, catre mamica ei, veghiandu-si familia.
    draga Ludmila, ma rog pentru tine, pentru sotul si baietelul tau.
    fie ca Sfintii Inchisorilor Comuniste, cu rugaciunile lor puternice si degrab-ascultate, sa va ocroteasca si sa va aline inimile!

    RăspundețiȘtergere
  151. Draga Ludmila!
    Nu te cunosc, dar imi esti tare draga...Citesc de zile intregi blogul tau si nu imi vine sa cred ca exista un om atat de frumos, atat in interior, cat si in exterior. Imi pare nespus de rau pentru pierderea ta, nici nu vreau sa-mi imaginez ce poate fi in sufletul tau... Trimit catre tine toate gandurile mele pozitive, sper sa te ajute, macar putin.
    Esti o fiinta cu totul speciala: esti mamica de ingeri......

    RăspundețiȘtergere
  152. Offf Doamne ... imi pare asa de rau. Dumnezeu sa va mangaie si sa o aba in paza pe fetita voastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citesc si plang.....iar citesc si iar plang......Stie cineva cum si-a pierdut ingerasul aceasta mama minunata?.......

      Ștergere
  153. Of, minunata Ludmila. Imi pare rau pentru suferinta ta. pentru suferinta voastra.
    Dar STIU ca esti puternica, te cunosc si te-am apreciat dintotdeauna. stiu ca o purtai cu tine peste tot, erati tot timpul impreuna, va iubeati si peste tot pe unde mergeati aduceati cu voi o atmosfera frumoasa si deosebita.
    In fata ochilor mintii mele, voi sunteti doua printese, minunate. Doar ca una dintre voi a plecat mai repede in imparatia de care apartine. acolo unde e doar fericire. vei merge si tu dupa ea si va veti reintalni. Timpul aici pe pamant e asa de scurt in comparatie cu vesnicia...
    Te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
  154. Draga mea, as vrea atat de mult sa-mi gasesc cuvintele....sufar cumlit pt. voi... ma doare inima si sufletul...D-zeu sa te ajute sa treci peste aceasta grea incercare, trebuie sa fi puternica de dragul baietelului si a sotului tau. La multi ani ingeras mic si dulce <3 <3...

    RăspundețiȘtergere
  155. Oh, draga mea, imi cer iertare pentru ce voi scrie. nu ti-am gasit emailul dar poate ca nu intamplator scriu si sterg scriu si sterg...

    De o saptamana tot citesc scrisoarea aceasta a ta. in fiecare zi de cateva ori. Vin aici si citesc. Si plang si strig in pumni...
    Tu, tocmai tu. Te citeam mai demult dar niciodata n-am comentat. Mi se parea inutil sa completez ceva la cat de frumos le scriai pe toate. Te admiram si in secret eram si un pic invidioasa. Mi se parea ca esti prea buna. Ca esti rasfatata sortii. Ca ai o familie frumopasa, copii frumosi, o viata frumoasa, talente si creativitate, sanatate, si optimism. pe deasupra mai erai si credincioasa. As fi vrut sa am viata ta. Mi se parea ca tu esti aleasa sortii si eu nu. Mereu ghinionista si visatoare la viata celor din jur...

    Apoi vestea plecarii Gloriei din lumea noastra m-a socat. nu se putea sa ti se intample asta tocmai tie.... tocmai tie.. aleasa sortii...
    M-am simtit... nu am cuvinte. As fi vrut sa iti scriu ceva, dar condoleante este un cuvant prea sec ca sa descrie ceea ce inima mea simte pentru tine.
    Si ca si cum n-ar fi fost de ajuns, am ajuns sa aflu povestea vietii tale. Aceea care m-a facut sa imi doresc ... sa intru in pamant pentru gandurile mele...
    Nu ai fost rasfatata sortii, nu ai fost aceea care credeam eu ca esti. M-am inselat profund si imi cer iertare. Credeam ca viata ta frumoasa te-a dus din fericire in fericire si de aceea iti permiti sa traiesti asa frumos si perfect ...
    Imi cer iertare, am gresit judecandu-te asa superficial. Nu, n-as fi vrut viata ta, dar daca as fi avut-o nu stiu daca as fi fost ca tine.
    Esti mai puternica decat as vrea eu sa fiu vreodata. Nu stiu de unde vine puterea asta, poate de la Dumnezeul in care te increzi. Poate de la dragostea pe care o primesti de la cei pe care ii iubesti si iti sunt alaturi. Poate chiar din suferintele tale...
    Imi cer iertare, azi am hotarat sa iti scriu pentru ca nu mai puteam.
    Nu inteleg viata. Nici moartea. Nici destinul. Nici rostul meu. Dar uitandu-ma la tine, la cat lasi aici sa se vada din tine, stiu ca tu ai un rost mai deosebit pe lumea asta. Nu as vrea sa fiu in locul tau dar as vrea sa stiu daca pot face ceva sa te .. ajut. Sunt asa de mica pe langa tine, oare pot face ceva?
    Astept intr-un fel sa te intorci aici, sa zici ceva, sa nu cumva sa te pierzi.
    Tin la tine si te admir, desi suna prost ceea ce zic. Ma rog pentru tine sa poti trece si prin suferinta asta. Daca viata ta a fost o minune pana acum, vreau sa cred ca va fi si de acum incolo.
    Esti o puternica. Esti o luptatoare. Asa te vad eu. Iarta-ma daca te-am necajit cu ceva.

    RăspundețiȘtergere
  156. Pentru sotul tau:
    Draga tatic indurerat,
    stiu ca nmic nu se compara cu pierderea printesei dragi.
    asa cum nimic nu se compara cu prezenta ei minunata, cu zambetul, vocea si privirea ei atunci cand te vedea...
    Stiu pentru ca si eu am trecut prin asta. in mintea mea erau pe langa durere si tristete, multe frica, repros si singuratate. Vroiam sa dau timpul inapoi, sa fi trait altfel zilele de pana atunci, sa fi petrecut mai mult timp valoros cu printesa mea...
    Mi-am purtat durerea si m-am condamnat zi de zi. Pana cand intr-o zi mi-a vorbit Dumnezeu si mi-a vindecat inima. Atunci am aflat ca planul Lui inca de la creearea ei a fost ca printesa mea sa plece in ziua aceea. Orice as fi incercat sa fac nu as fi izbutit sa ii prelungesc zilele. Am mai aflat ca ea si-a implinie scopul pentru care a venit in viata noastra si ca eu am mai ramas aici pe pamant pentru a-mi implinii scopul.
    Traiesc cu speranta ca o voi revedea intr-o zi.
    Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem la acel punct in viata in care ne sfarsim alergarea aici pe pamant si plecam in acel loc linistit care e plin de prezenta lui Dumnezeu si in care cei dragi ne asteapta.
    Fi puternic, tatic indurerat. Ai o sotie si un copil care au nevoie de tine. Printesa ta e fericita si are incredere in tine ca iti vei implinii menirea.

    RăspundețiȘtergere
  157. Draga Ludmila,
    nu ma cunosti, eu te cunosc doar prin cele scrise de tine aici...M-am tot gandit ce anume sa-ti scriu ca sa iti fie macar un pic (cat de mic) mai bine, dar nu am gasit mare lucru ...Vreau doar sa stii ca la toamna (as fi vrut acum, dar toti cei care se pricep la pomi mi-au zis ca nu se poate) voi planta un cires pentru Ciresica ta ...Iti voi trimite (daca vrei) o poza cu el, iar oricand vei vrea, chiar daca e ceva distanta pana la Bucuresti, vei fi binevenita sa-l vezi ...e doar al tau, al vostru ...Te imbratisez si iti ofer inca un umar pe care sa plangi, daca simti nevoia...

    RăspundețiȘtergere
  158. Orice cuvant este de prisos si nu exista mangaiere pt inima unei mame ce traieste o astfel de tragedie.. Deaceea iarta-ma ca folosesc cuvinte umane pt o durere inumana..
    D-zeu sa-ti dea putere!!

    RăspundețiȘtergere
  159. NU CA INEBUNESC ? CE S-A INTAMPLAT ?????? EU VA ASTEPT IN VIZITA ????????????

    RăspundețiȘtergere
  160. Draga mea, oh draga mea. Ce as putea sa iti zic eu din perspectiva mea? din perspectiva mea de mama de 2 copii care datorita tie, datorita voua am invatat sa apreciez altfel viata, timpul, familia?
    Ce cuvinte care sa te ridice? cum sa iti sterg lacrimile, cum sa iti iau durerea? Cum sa ma pot cobori in groapa ta? Ca asta as vrea. Fiecare rand scris de tine aici ma face sa plang. si nu doar aici ci si in celelalte articole. Atata iubire, atata daruire, atata pasiune, atata viata.
    As fi vrut sa imi fi mama. Doamne dumnezeule, as fi vrut sa iti fiu copil. Sunt sigura ca m-ai fi facut fericita. Copilaria mea n-a fost deloc fericita. Sper ca copilaria copiilor mei sa nu fie la fel. Oh Doamne. Sunt dispusa sa invat.
    Nu este zi sa nu ma gandesc la voi. Va iubesc si ma rog pentru voi. De la distanta te imbratisez. Si iti multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  161. Din păcate am ajuns sa te cunosc doar prin ceea ce ai scris si cred ca orice mama ar plânge in hohote la ceea ce ai scris, la ceea ce s-a întâmplat . M-a emotionat atât de tare încât zilnic intru aici cu gândul ca poate toți cei care nu te cunoastem decât prin ceea ce scrii sa îți dam puterea sa ridici capul de pe perna si sa vezi zâmbetul iubitei tale. Închide ochii si uita-te la ea... E acolo, te imbratiseaza si sigur poti sa ii simți manutele. E lângă tine si acolo va fi toată viața ta. Trebuie doar sa inchizi ochii si o sa o vezi, o sa o simți........ea îți va da toată puterea....

    RăspundețiȘtergere
  162. Oh printeselor, va cunosc din parc. Erati perfecte. Amandoua la nisip, frumoase si vesele, toti copiii se strangeau in jurul vostru.
    Imi pare foarte rau pentru suferinta ta. E groaznic. Nu stiu daca as putea sa imi imaginez macar prin ce treci. Cu ce as putea sa te ajut?
    In ultimele zile te vad iar in parc. esti tot frumoasa. Durerea nu ti-a stirbit deloc frumusetea insa ti-a umbrit acea privire vioaie si pofta de viata. Esti parca din alt univers. Tot am vrut sa vin la tine sa iti spun ceva insa ma apuca plansul instantaneu. Te imbratisez doar asa in mintea mea si aman apropierea de tine. Iarta-ma.

    RăspundețiȘtergere
  163. Pentru voi, cu mult drag, o rugăciune:
    http://www.youtube.com/watch?v=a69KFAdUhIk

    RăspundețiȘtergere
  164. Draga doamna, aveti un suflet incredibil de bun si de sensibil. Imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita, nu va cunosc dar plang cu dvs.....Viata exista si dincolo de moarte, trebuie sa credem cu tarie ca atunci cand va veni vremea ne vom intalni cu cei dragi. Va imbratisez cu caldura si ma voi ruga pentri ingerasul dvs...
    Camelia

    RăspundețiȘtergere
  165. Va multumesc tuturor. Nu am cuvinte care sa le pot scrie aici.
    Am citit mesajele astea de multe ori pana acum, dar azi m-am decis sa va si raspund prin cateva cuvinte.
    Va multumesc ca mi-ati fost alaturi. si virtual si fizic. doresc fiecaruia dintre voi sa aibe parte de o viata fericita si implinita. sa traiti viata frumos si sa va bucurati in fiecare zi de cei iubiti.
    Viata este foarte scurta. chiar daca uneori avem impresia ca trece greu si avem mult timp la dispozitie. nu este asa. este scurta si imprevizibila. aici pe pamant suntem doar in trecere. aici doar invatam. in principal invatam sa iubim. mai invatam si alte lucruri dar iubirea este un lucru pe care toti credem ca stim sa il facem/traim, insa adevarul e ca doar putini il cunosc. Dumnezeu ne da sanse fiecaruia sa aflam ce e iubirea. de aceea sutem pusi impreuna aici. sa impartasim aceasta iubire. Iubirea si doare. dar si inalta. Desi inima mea e acum zdrobita stiu ca va veni vremea cand ma voi ridica si voi trai din nou cu tot ceea ce sunt. pana atunci..
    ...

    Iar voi, faceti in asa fel ca timpul petrecut aici pe pamant, sa merite.

    RăspundețiȘtergere
  166. Ludmila... ca de obicei, dai dovada de...ceea ce mie mi-a lipsit intotdeauna :P. big hug!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu.. nu mai stiu ce sa mai zic..
      am fost intr-o pasa buna cand am scris comentariul asta lung..

      Ștergere
  167. Astăzi am găsit acest blog. Scrii foarte frumos, şi m-a impresionat mult povestea ta de viaţă. Dar nu am înteles din ce cauză a murit fetiţa? Acum este alături de Doamne - Doamne, se joacă cu alţi îngeraşi şi te veghează. Stelele care cad nu pier, stelele care cad se duc spre un alt cer.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...