luni, 12 mai 2014

Vizita surpriza a dinozaurilor la castel

Cred ca unii dintre voi isi mai aduc amine de castelul nostru din materiale reciclabile, facut anul trecut in iunie. A fost o placere sa il construim si de asemenea a fost un punct de atractie pentru vizitatorii nostri :) mai ales pentru copii.
Intre timp am mai primit un castel din carton, mai mare si mai rezistent decat al nostru.
De Craciun, in urma unui concurs de pe blogul Laurei, am castigat un voucher de 100 lei pentru cumparaturi in magazinul Girafa Curioasa. Am ales atunci un castel din carton pe care l-am primit bucati :) iar noi l-am ansamblat si apoi l-am pictat.
Castelul acesta a trecut prin multe aventuri de atunci. a adapostit cavaleri, masinute, roboti si supereroi... Insa azi a avut onoarea unei vizite neasteptate :)

Nu stiu cati dintre voi indragiti dinozaurii insa cei care ne cunoasteti, stiti deja atractia fiului meu fata de aceste interesante animale.
Eu aveam in minte un proiect de genul asta inca din decembrie anul trecut, cand am primit de la o prietena niste dinozauri cadou. insa intr-un cadrul foarte diferit de ce am gandit acum.

Azi fiind o vreme frumoasa am pus la cale surpriza pentru fiul meu; asa ca in timp ce el se juca cu tatal lui, eu am scos castelele din carton afara si am chemat toti dinozaurii in vizita. Am eu un semnal secret, pentru ca in cateva minute au navalit un sir de dinozauri pe taramul de poveste din spatele blocului nostru


In scurt timp au mai aparut si alti curiosi :)

La un moment dat s-au apropiat atat de mult, incat au descoperit ce se afla in curtea castelului :)

mare minune mare: doua schelete de dinozauri... :)

cine stie de cand or fi aici. oare ce-or fi patit? ia uitati ce afectati sunt dinozaurii nostri ...



Intre timp, la celalalt castel, alti dinozauri se pregateau sa intre.
...
"Uite mami, am gasit o usa secreta." zise puiul catre mama lui

dinozaurii mai rapizi au ocupat deja castelul

o mama cu puiul ei, la joaca

fiecare dinozaur a pornit in cercetarea incaperilor din castel


surpriza-surpriza. vizitatorii nostri nu sunt singuri in castel.. ;) ati gasit intrrusul? :)

ne-a placut ca in aceasta aventura, dinozaurii de diferite specii s-au imprietenit si s-au distrat



va dati seama ca cei care au cea mai mare energie si pofta de viata sunt cei mici, nu?

A urmat o lunga pauza, timp in care am dormit si noi si dinozaurii, dupa care ne-am intors inapoi la joaca noastra, pana s-a inserat


La ceas de seara, un gest romantic <3

Fiul meu a fost foarte incantat de vizita dinozaurilor la castel. si in felul acesta am mai adaugat inca o amintire frumoasa in caietul nostru cu amintiri.
Pentru reusita acestui proiect, le multumesc celor care mi-au oferit materialele necesare: prienelor mele, Alexandra si Dorina, si echipa de la Girafa curioasa.
Noi va dorim tuturor o saptamana minunata alaturi de cei dragi si speram sa ne vedem cat de curand cu noi activitati distractive.

Un comentariu:

  1. Foarte frumos castelul!Iar fiul meu admira colectia voastra de dinozauri(are si el cativa,si e admirator) si ma intreba de unde i-ati luat...i-am raspuns ca de la magazin.
    De curand am vazut chiar intr-o postare despre Brasov ca exista un mall cu dinozauri ca decor,in marime reala.Pe Blogul Hai la bord!,poate il stii.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...