duminică, 23 decembrie 2012

Idei de cadou - Parfumuri naturale Les Essences d'Amelie

A sosit vremea sa va arat acest parfum minunat, pe numele lui Inception care a aterizat in mainile mele anul trecut dar eu am uitat sa scriu despre el.
Pentru ca ale mele cuvinte nu le depasesc pe ale Dianei va las cu descrierea ei:  
"Este un parfum natural ierbos-fructat, puternic aromat pentru femei puternice si feminine. Notele de baza de patchouli si scortisoara se combina armonios cu note de lavanda, portocale, piersici si pepene galben. Combinatia de patchouli cu esente fructate este extrem de interesanta, un amestec ciudat de "harsh (patchouli si scortisoara)" cu "dulce" (portocala, piersica si pepene galben). Un parfum inaltator, puternic....100 % natural."

Chiar asa si este. va garantez. Cand am primit parfumul Inception am primit si o mostra de Nightwish si impresionata am fost si de el. Imi bagam nasul rand pe rand, cand intr-unul, cand in celalalt. Le luam cu mine in geanta peste tot ca sa le arat si prietenelor mele. Asta e. cine are talent si nasul fin, descopera tot felul de retete pentru a ne incanta simturile. Uitati cam asa arata acum parfumurile din gama Les Essences d'Amelie.

sursa pozei
De curand Diana si-a pus esentele in ambalaje noi si a deschis un magazin on-line special pentru creatiile ei. Daca doriti sa comandati un parfum varianta full-size aveti transport gratuit prin curier rapid.
Mie mi se pare o idee excelenta de cadou. Voi ce spuneit?

4 comentarii:

  1. Mie îmi plac enorm parfumurile de la Yve Roche! Comme Une Evidence este preferatul meu...și de când tot spun că mi-l cumpăr...dar întâi să le termin pe celelalte! Oricum îmi plac parfumurile care sunt cât mai aproape de aroma naturală a florilor și fructelor! Dar să nu fie prea dulci că mi se face rău de la ele :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi se cam da nasul in spate de la parfumurile prea dulci :)
      Nu am acum decat un parfum (de fapt un sfert de parfum) si pana nu il termin nu imi mai iau altul. doar asa, daca as primi cadou ... :)

      Ștergere
  2. Sunt delicate intr-adevar, am avut cateva mostre si mi-au placut ;;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt convinsa ca ti-au placut. E greu sa nu iti placa unul dintre ele.

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...