luni, 14 ianuarie 2013

Te port mereu




Te-am purtat! Intotdeauna.
Inainte de a te concepe, purtam o parte din tine in sufletul meu. Cand l-am intalnit pe tatal tau am privit in ochii lui si am vazut cealalta parte si te-am recunoscut, m-am rugat pentru ca tu sa existi cu adevarat.
Inainte de a te naste, te-am purtat la mine in burtica. Atunci cand tu te miscai mult, iti cantam si te mangaiam pentru ca sa te linistesc si iti spuneam cat de mult te iubesc.
Cand ai venit pe lume,te-am purtat in brate. Te-am sarutat si te-am strans tare la piept. Te-am purtat la san pentru ca tu sa stii ca exista lumina, caldura si tandrete pe lume ...
Mai tarziu te-am infasurat intr-o bucata de tesut si te-am purtat aproape de inima mea. Te-am tinut aproape de mine pentru ca tu sa poti auzi ca inima mea bate la fel ca inima ta, pentru ca tu sa stii ca suntem la fel tu si eu si ca niciodata nu vei plange de unul singur.
Apoi, si mai tarziu, te-am purtat in spate, pentru ca tu sa poti vedea lumea in siguranta, cu bucurie, pentru ca tu sa stii ca si tu faci parte din aceasta lume si pentru ca noi doi sa putem sa ne bucuram impreuna de toate frumusetile acestui pamant.
Acum, cand ai mai crescut, te port cand esti obosit, sau cand ti-e teama, pentru ca tu sa stii ca nu conteaza cat esti de obosit, nu conteaza nici ceea ce lumea iti rezerva, tu poti tot timpul conta pe cineva, orice s-ar intampla vei avea mereu ajutor si alinare.
Cand vei creste mare, iubirea mea, si cand viata te va purta departe de bratele mele, sa stii ca pana in ultima mea clipa de viata, te voi purta in inima, tu esti si vei fi mereu cu mine.
Si te voi purta! Mereu ...

Text de Christine Maguire

9 comentarii:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...