luni, 24 iunie 2013

I know I will see you again

Death is not the end
I know.
I know I'll see you again
or maybe
you will see me first.

I wonder if you look the same
as you looked when you left me
here on earth..

I wonder what are you doing there
where you are.
Do you see me,
as I'm writing this letter?
Or maybe
you're sleeping a long sleep?
or
you are dreaming...
like me...

I confess that I would love you to see me
but if you don't,
I understand

I want to see you
I miss you,
please come to my dreams.
But if you don't,
I understand.

I know I will see you again,
I know.
Death is not the end.

44 de comentarii:

  1. Am citit, m-a infiorat, n-am stiut ce sa spun...am tacut!
    Acum aflu din postarea melomana ca e o scrisoare.

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine pentru fiinta umana sa scrie din cand in cand scrisori. pentru sine insasi si pentru cei dragi.
      :)

      Ștergere
    2. Extraordinar gand! :)
      Ca si mesajul versurilor...

      Ștergere
  2. Multa putere Ludmila! Fetita ta va va ocroti din cer si va avea grija de linistea voastra!
    Zbor lin ingeras si Dzeu sa-ti odihneasca somnul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am cuvinte Ludmila. Sunt foarte trista si nu pot sa va doresc decat sa treceti cat mai lin peste aceasta grea incercare. Gloria va ramane mereu vie pentru noi. Sincere condoleante~!

    Loredana Kaschovits

    RăspundețiȘtergere
  4. condoleante draga mamica!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai Doamne! Nu-mi vine sa cred! Dumnezeu sa va intareasca si sa va dea putere!

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga mamica, multa putere sufleteasca iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  7. condoleante...nu-mi gasesc cuvintele,si chiar daca le-as gasi stiu ca sunt de prisos...ma rog la bunul Dumnezeu sa o ocroteasca acolo in cer...si pe voi sa va intareasca....

    RăspundețiȘtergere
  8. ...nu ne cunoastem dar ma doare durerea ta...ma doare rau...ma sfredeleste...si imi pare nespus de rau ca nu am putut ajuta mai mult...
    M-am culcat si m-am trezit cu gandul la micuta si frumoasa Gloria, la tine, la fratiorul ei, rugandu-ma si sperand sa se intample o minune...
    Insa chiar daca a plecat intr-o alta dimensiune, ea va fi mereu alaturi de tine si va trai prin voi...
    Stiu ca nu te alina nimic din ce ti se spune acum dar sper ca gandurile noastre bune macar sa-ti dea un strop de putere...

    Te imbratisez strans, Ludmila si iti doresc sa fii blanda si rabdatoare cu tine insati si sa fii inconjurata de oameni care sa-ti fie alaturi, asa cum ai nevoie...
    Zbor lin in Lumina, scumpa Gloria...

    Bianca Brad

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu, o straina...m-am culcat si trezit cu gandul la Gloria,la Miss Ciresar, copilul plin de viata si fericit din poze. Copilul care a avut sansa sa fie 3 ani alaturi de o mamica ca tine, din care dragostea emana.

    Astazi pentru mine a fost o zi de reculegere, de constientizare... de catusi de fragil e totul. Imi ador fetita si sunt o mamica iubita. Insa astazi m-am uitat in ochii fetitei mele altfel, m-am uitat in ochii fetitei mele acum si aici. Cu timp, cu duiosie si cu frica.

    Aseara si azi dimineata m-am culcat cu Gloria in gand, si astazi am purtat-o in suflet. Fetita voastra, desi nu am intalnit-o niciodata, va exista si prin mine, un strain, mai departe.

    Va doresc, tie, sotului, fiului, bunicilor si prietenilor vostri toata taria din lume sa mergeti mai departe... cu dragostea si bunatatea care emana din pozele si scrisorile de aici.

    Zbor lin, Gloria.

    Flo

    RăspundețiȘtergere
  10. De cand am realizat despre ce este vorba m-am tot gandit ce pot sa scriu ... si chiar nu am ce pentru ca durerea nu poate fi descrisa in cuvinte ... nu-mi pun intrebari pentru ca sunt multe, iar raspunsurile sunt de prisos, insa imi permit sa ma alatur celor care-ti sunt alaturi pe aceasta cale si sa-mi indrept gandurile si rugaciunile spre micuta ta. Cand ne-am intalnit ultima data te-am recomandat drept ,, o mama desavarsita,, ....sper ca Cel de Sus sa nu te schimbe.
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  11. Gloria va ramane in inimile tuturor celor din casa mea, Dumnezeu sa arate calea ei in cer, si a voastra aici, pe pamant. Duhul sfant sa le linisteasca pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  12. Viata poate fi atat de cruda cu cei mai frumosi dintre noi :( Imi pare nespus de rau, sunt muta in fata cumplitei tragedii prin care treceti..Condoleante :(
    Alina Petrescu

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. de ieri,de când am aflat,m-am gândit mult la Gloria şi m-am rugat pentru ea....sincere condoleante şi curaj vouă...vă transmit numai gânduri bune...

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am cuvinte sa mi exprim tristetea pe care am trait o la aflarea acestei vesti ...mult curaj, Ludmila... viata este atat de incorecta... as vrea sa te putem ajuta...

    RăspundețiȘtergere
  16. Vin si eu cu umile si sincere condoleante! ......altceva nu stiu ce sa scriu :( .....

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu stiu daca fac bine ca plang acum impreuna cu tine! Poate ar trebui altceva si tare mi-as dori sa stiu ce as putea face! Ma voi ruga lui Dumnezeu sa ma lumineze, tu sa faci la fel! El stie ce simti tu si ce e nevoie!

    Te imbratisez si cred ca e mai bine sa tac, respectandu-ti durerea!:(

    RăspundețiȘtergere
  18. Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste aceasta cumplita incercare. Gandul, sufletul si rugaciunile mele sunt acum cu tine si familia ta.
    Gloria va ramane in inimile multora! Dumnezeu s-o odihneasca-n Pace si Lumina!
    Din adancul sufletului Sincere Condoleante.

    RăspundețiȘtergere
  19. Domnul sa va intareasca si sa va dea puterea de a accepta voia Lui! Fiti binecuvantati si in aceste momente grele! Suntem alaturi de voi.

    RăspundețiȘtergere
  20. Domnul sa va intareasca si sa va dea puterea de a accepta voia Lui! Fiti binecuvantati si in aceste momente grele! Suntem alaturi de voi.

    RăspundețiȘtergere
  21. Domnul sa va intareasca si sa va dea puterea de a accepta voia Lui! Fiti binecuvantati si in aceste momente grele! Suntem alaturi de voi.

    RăspundețiȘtergere
  22. cuvintele sunt de prisos. nu pot decat sa-mi imaginez prin ce treci tu si familia ta. m-am rugat neincetat pt o minune. acum ma rog ca dumnezeu sa va dea putere!
    pe gloria desi am cunoscut-o doar din poze am ajuns sa o indragesc nespus de mult. sunt sigura ca oriunde e va veghea asupra ta si a fratiorului si a tatalui ei. zbor lin ingeras dulce! dumnezeu sa te odihneasca!
    dana

    RăspundețiȘtergere
  23. Dumnezeu sa va ajute sa suportati enorma si sfasietoarea durere si, in timp, cu ajutorul lui Dumnezeu, aceasta sa scada in intensitate si sa va permita sa mai zambiti vreodata. You will see her again for sure! Dumnezeu sa o poarte in imparatia cerurilor pe bratele sale si sa-i permita sa ti se arate in vis, sa te linisteasca si sa te imbarbateze. Dumnezeu sa te ajute!

    RăspundețiȘtergere
  24. Ma doare sufletul ... imi arde ... am sperat ... am tot sperat ... la fel ca acum 3 ani pentru mine am sperat pentru voi ... Imi pare rau! Fetitele noastre ar fi trebuit sa fie de o varsta pe pamant, acum amandoua sunt in cer! Dormiti in pace ingerase dragi!

    RăspundețiȘtergere
  25. As mai vrea sa completez ceva

    Draga mamica indurerata, am trait si eu acum 3 ani si 2 luni ce traiesti tu zilele astea. Acum tanjesc dupa amintiri mai palpabile cu fetita mea. Daca ar fi sa traiesc (Doamne fereste!) inca o data o astfel de pierdere in mod sigur i-as lua amprentele de la manute si picioruse atat pe hartie cat si pe gips special (sunt kituri de amprente) i-as lua o suvita de par si tot ce mi-ar mai trece pe moment prin cap ... si nu m-as intreba ce ar zice lumea daca as lua-o in brate din sicriu pentru cateva momente. Singurul meu sfat pentru tine, pentru voi e acela de a-ti asculta instinctele.

    De asemenea iti recoamnd, cand poti si vrei sa intri pe www.organizatiaemma.ro - familia parintilor de ingeri

    Inca o data cu multa durere IMI PARE NESPUS DE RAU!

    Dormi in pace ingeras frumos!
    Paula, mamica ingerasei Gabriela 27.04-09.05.2010 care trebuia sa vina pe lume in 17.07.2010

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din cat am citit eu pe-aici ...mamica aceasta a mai trecut o data prin asta :(((( mai are un ingeras in ceruri :((((
      si nu cred ca zilele astea o sa intre pe-aici... asa ca sfaturile astea, oricat de binevoitoare ar fi, nu o pot ajuta...
      Dumnzeu sa aiba-n paza si pe ingerasul tau, Gabriela!

      Ștergere
  26. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  27. Draga mamica, gandurile-mi se zbat zbuciumate si fara incetare se lovesc de cruda realitate, mereu si mereu. Ochii-mi ratacesc pe frumosele fotografii postate si nu accepta alta imagine, mereu si mereu si mereu. In fotografii mai zaresc un chip scump si nevinovat si stiu ca pentru el (si nu numai) trebuie traita viata in continuare. Ma rog ca Domnul sa fie alaturi de familia ta indurerata, asa cum stiu ca ingerasul e acum alaturi de Maica Lui. Ea traieste in inimile noastre!

    RăspundețiȘtergere
  28. Stiu ca nimic nu va poate alina suferinta, insa va doresc sa aveti puterea de a merge mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  29. Ca si multe alte mamici,m-am rugat din suflet pt fetita ta,am plans pt ea, ma doare sufletul pt ce s-a intamplat.Nu te cunosc,dar as vrea sa te pot strange in brate tare, sa iti iau macar o parte din imensa durere pe care o simti.Cuvintele sunt de prisos...Domnul sa aiba grija de tine si de familia ta!!
    Dormi in pace ingeras superb!!

    miha

    RăspundețiȘtergere
  30. Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul curat si sa va aline pe voi!
    Nu stiu ce as putea sa spun pentru ca nimic n-o sa fie potrivit si nimic nu sa ajute, mai ales de la un strain care va cunoaste doar din poze si cuvinte ... imi pare nespus de rau - un gand bun si o rugaciune ...
    Dumnezeu sa va dea putere si sa va ajute!

    RăspundețiȘtergere
  31. Vreau sa-ti scriu....dar nu gasesc cuvinte...nu exista pentru o asemenea durere...pot doar sa-ti spun ca plang pentru voi si ma rog...ingerii sa-i fie alaturi,iar pe voi sa va intareasca Dumnezeu !
    Beatrice

    RăspundețiȘtergere
  32. Ma gandesc non-stop la voi de cand am aflat. Ma doare sufletul pentru durerea voastra, pentru deznadejdea pe care intuiesc ca o simti, pentru golul imens pe care-l lasa disparitia ei lumeasca. Imi pare nespus de rau. Ma rog sa gasesti incet incet puterea de a trai, de a te uita la viata cu incredere. Ma rog pentru baietelul tau sa-si gaseasca linistea repede. Ma rog pentru tine. Esti in gandurile mele si vei fi pentru mult timp. Iar despre ingerasul tau drag si iubit stiu ca se afla in Lumina si ca va veghea asupra voastra. Simt ca te imbratiseaza si mangaie. Dumnezeu sa aiba grija de voi!!
    Madalina

    RăspundețiȘtergere
  33. Nu ne cunoastem, dar simt sa-ti spun ca iti sunt alaturi in momentele acestea si ma rog pt. sufletul fetitei tale..
    Sincere condoleante!
    Ely

    RăspundețiȘtergere
  34. Am iubit-o pe Gloria de cand i-am vazut poza prima data pe grup. Ii iubeam ochii de copil varatic, parul in valuri ce-i cadea pe umeri, zambetul inocent si iti iubeam linistea si iubirea ce le emanai in pozele cu ea in brate. Nu pot sa imi imaginez cata durere este in sufletul tau, dar ma gandesc la tine in fiecare clipa de 3 zile incoace. Adorm greu cu tine si Gloria in gand si ma trezesc la fel. As vrea sa iti dau o imbratisare si sa iti iau o parte din durere. Sa fii puternica draga Ludmila, Puiul tau te iubeste mult de acolo de sus. Diana

    RăspundețiȘtergere
  35. si eu ma gandesc la voi... cum sa-ti poti lua gandul de la o asemenea tragedie, cum? Dumnezeu sa va intareasca pe toti si pe Gloria sa o aiba-n paza! :(((((
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  36. Draga Ludmila,
    Mi-as dori sa pot lua o parte din durerea ta, sa iti fie mai usor. Incerc sa gasesc cuvinte care sa te aline macar, dar nu reusesc. Cred ca suntem tare multi care vrem asta. Nu se poate ca rugaciunile noastre sa nu fie auzite.
    Viata Gloriei a fost plina de iubire si fericire. Acolo ea nu va cunoaste durerea.
    Dumnezeu sa va aiba in paza sa pe toti!
    Mona m.

    RăspundețiȘtergere
  37. Drum lin copila draga! Sunt alaturi de voi, sa aveti putere sa treceti peste aceasta grea incercare!

    RăspundețiȘtergere
  38. Ludmila, sunt alaturi de tine cu gandul si cu inima. Incerc sa imi imaginez durerea ta, dar stiu ca este de neimaginat. Nu ma gandesc ca va trece pentru ca stiu ca va fi acolo pana cand va veti reintalni si veti pasi impreuna printre nori. O iubesc mult pe Gloria si ma gandesc la ea de cate ori imi strang puiul in brate. Te iubesc mult si pe tine si ma rog sa fii puternica pentru Gabriel. Gloria va fi mereu in gandurile mele. Te imbratisez mamica draga si greu incercata de viata !

    RăspundețiȘtergere
  39. nu imi gasesc cuvinte ca sa exprim sentimentele care ma incearca, cu toate astea va doresc sa va dea bunul Dumnezeu intelepciune si multa putere pentru a face fata situatie. Dumnezeu sa o aiba pe micuta Gloria in paza! ea va fi mereu in sufletul si in gandurile noastre.

    RăspundețiȘtergere
  40. Draga Ludmila ! Iti scriu in calitate de mamica cu sentimente profunde de afectiune pentru copiii (m)ei: ce ar putea fi mai imbucurator decat revederea aici pe pamant, cu cei dragi care au adormit in moarte ? Da, Biblia vorbeste despre aceasta speranta minunata. Nu am mai intrat pe blogul tau pana acum si nici nu stiu daca in viitor voi mai avea timp s-o fac. Timpul meu liber este foarte limitat ... dar m-am gandit sa te incurajez si sa te mangai cu speranta pe care am gasit-o si eu in paginile acestei carti minunate, Biblia. Si ca sa nu vorbesc eu prea mult, iti voi trimite cateva link-uri, pe care, daca vei dori sa le urmezi si sa citesti informatiile la care te conduc ele ( link-urile) vei gasi multa incurajare, mangaiere, speranta ... cine stie ?! poate intr-o zi ne vom cunoaste ...

    http://www.jw.org/ro/publicatii/carti/Ce-%C3%AEnva%C5%A3%C4%83-Biblia/O-speran%C5%A3%C4%83-real%C4%83-pentru-cei-dragi-care-au-murit/

    http://www.jw.org/ro/publicatii/carti/Ce-%C3%AEnva%C5%A3%C4%83-Biblia/Unde-sunt-mor%C5%A3ii/

    http://www.jw.org/ro/publicatii/carti/Ce-%C3%AEnva%C5%A3%C4%83-Biblia/Care-este-scopul-lui-Dumnezeu-cu-privire-la-p%C4%83m%C3%A2nt/

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...