luni, 28 octombrie 2013

Cuvinte din suflet

ce bine e să ai pe cineva care să îţi spună următoarele cuvinte:

~ ~ ~ ~ ~
Sunt aici pentru tine. nu esti singură. dacă ai nevoie de cineva pentru a-ţi alina durerea sau pentru a te descărca, sunt aici. eu sunt acel cineva.
Aş vrea să îţi întind mâna pentru a te ajuta să ieşi din groapa durerii tale.
Dar dacă nu vrei ajutorul meu, şi vrei doar să rămâi acolo, să îţi trăieşti suferinţa şi să urli, mă ofer să stau aici jos cu tine, să plâng împreună cu tine. sau doar să tac împreună cu tine. te-aş putea lua în braţe ca să simţi că nu eşti singură.
Dar dacă nu ai nevoie de companie, şi braţele mele nu-ţi pot lua din povara prea mare, sunt aici ca să îi chem pe alţii în ajutorul tău. am fi mai mulţi şi am putea face fiecare câte ceva pentru tine. şi chiar dacă nu îţi putem lua din durere, ţi-am arăta că te iubim şi că nu eşti singură.
Şi dacă nici asta nu ar fi bine să fac, atunci stau doar aici, rugându-mă în tăcere pentru tine.
Şi dacă simt că mi-am pierdut chiar şi credinţa, si tot ceea ce fac acum e să încerc s-o regăsesc, şi chiar daca mă simt neputincioasă si inutilă, totuşi stau aici. în umbră. aşteptând. poate va veni ziua când vei avea nevoie de mine. şi atunci îţi voi putea fi de folos.
Sunt chiar aici.
Nu eşti singură.


14 comentarii:

  1. Abia tarziu am inteles de ce esti asa de admirata si de iubita. Pentru ca esti originala. Si frumoasa. Si astea fara sa fi ostentativa. Faptul ca ti-ai taiat parul nu face sa iti dispara frumusetea. Doar o umbreste putin, si ne face pe noi sa privim in adancul sufletului tau. Stiu ca prea marea durere si suferinta te-au facut sa renunti la parul tau, insa tu ramai frumoasa din doua motive:
    1) sunt persoane care au o fizionomie asa de frumoasa incat lipsa parului nu face decat sa scoata in evidenta trasaturile frumoase ale fetei. e greu ca o femeie sa fie frumoasa fara par pe cap. dar se pare ca tu faci parte din categoria norocoasa.
    2) sunt persoane care au un suflet asa de frumos incat oricat ar incerca sa se sluteasca, sau oricat ar trece timpul peste ele, tot frumoase raman, pentru ca chipul lor va reflecta frumusetea diin suflet. si aici faci parte din categoria norocoasa.
    Si, ba da. esti curajoasa. Curajul nu inseamna sa te crezi invincibil, ci inseamna sa mergi mai departe chiar daca iti este frica si esti dezamagit, sa te recunosti asa cum esti, si sa fi o pilda pentru ceilalti.
    Si, draga mea,imi e mai usor sa iti scriu aceste lucruri aici, decat sa vin la tine si sa ma uit in ochii tai cand iti spun asta. Ochii tai transmit atat de multe trairi incat ma pierd in fata ta. Asa, la adapostul anonimatului imi pot alege cuvintele potrivite pentru a ma exprima. Pentru ca si eu fac parte din acei oameeni care te admira si te iubesc. Si pot sa zic si eu: NU ESTI SINGURA.SUNT AICI PENTRU TINE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) se pare ca fac parte din categoria NOROCOASA, zici?
      multumesc pentru incurajari, si pentru amplul comentariu (cu radiografie completa). inseamna ca te cunosc. <3
      nu-i bai daca nu vrei sa imi zici acum cine esti. poate va veni o vreme cand imi vei spune.

      Ștergere
  2. M-ai facut sa plang. Si eu sunt aici pentru tine. Plang si oftez si eu, dar ce inseamna asta fata de durerea ta??
    Astea sunt chiar cuvinte din suflet. Oricui i-ar placea sa le auda.
    Imi esti draga. Esti o curajoasa. Sper ca iti vei gasi linistea si rostul in viata cat mai curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc. cuvintele acestea ar fi bine sa le avem la indemana atunci cand cunoastem persoane care au nevoie sa le auda..

      si eu sper..

      Ștergere
  3. Nu stiu cine esti...de unde esti...ce se intimpla dar asa cum treci si tu prin multe foarte multe framintari, dorinte,dureri, lacrimi....sa stii ca si eu trec pe acolo si ma simt singura, chiar foarte singura parasita de toti, urita si neiubita...dar nu vreau sa descarc sufletul meu , doresc sa stii ca sunt aici pentru tine ,tu doar lasa inima deschisa mina intinsa , ochii fericiti si buzele zimbitoare si ai sa vezi si ai sa simti ca niciodata nu esti sigura...mina mea e intinsa spre tine tu doar vb inimii mele sa stiu ce pot face pt tine...sa stiu ce dorinta ai,...esti un suflet bun de aceea te citesc si te indragesc prin ceea ce esti...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amalia, nici eu nu mai stiu uneori cine sunt..
      iti multumesc pentru ca iti deschizi sufletul. si pentru mai mult de atat..

      Ștergere
  4. Cred ca toti avem nevoie de aceste cuvinte si rostite de-o persoana ca tine,simtim ca ne alina sufletul.
    Ma rog bunului Dumnezeu sa te ajute sa treci mai departe.
    Multumesc pentru aceste cuvinte! :-*
    Sunt aici
    Nu esti singura,impreuna ne putem alina durerile :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Lucica.
      cuvintele au putere vindecatoare. poate ca "vindecatoare" e mult spus, "alinatoare" e ceea ce vreau sa exprim.

      Ștergere
  5. Sunt aici pentru tine!
    Te caut in fiecare zi, bucurandu-ma cand te simt mai vesela, intristandu-ma cand te simt coplesita. Cand nu stiu nimic de tine, ma ingrijorez.
    Ma rog in fiecare seara, desi inainte nu o faceam. Nu vreau sa las sa treaca o zi fara rugaciunile mele pentru voi.
    Si da, sunt aici pentru tine, poate intr-o zi vei avea nevoie de mine.
    Te imbratisez strans, strans.
    Mona M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oohh. Mona <3
      Multumesc. esti o scumpa. stiu ca viata ne-a adus impreuna cu un scop. mi-e greu sa accept unele lucruri, insa sunt constienta ca viata mea, asa cum e ea acum, e foarte vulnerabila. multumesc ca ma susti.

      Ștergere
  6. Cristina-Olimpia Rus30 octombrie 2013 la 00:30

    Draga Sakura,

    cu puterea gandului am fost si eu alaturi de tine ... mereu...cred ca sunt multi cu gandul bun si cald...si sper ca puterea pe care o ai vine o parte si de aici ... dar am hotarat sa exprim gandurile si in cuvinte fiindca viata este mai frumoasa cand ne impartasim sentimentele si asta am invatat sa cred ca e asa, cel mai mult, de la tine. Te imbratisez...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina, toate gandurile au putere.
      asa este. viata este mai frumoasa atunci cand ne impartasim trairile , victoriile, greutatile, unii cu ceilalti..
      Cuvintele au putere , si fac ca inima sa se resurciteze, sa spera, sa creada,..

      Iti multumesc ca vi aici si imi scri cuvinte asa de frumoase. Inima mea primeste imbratisarile inimii tale <3

      Ștergere
  7. uneori nu vedem mainile intinse printre lacrimile care ne inunda ochii, uneori nu auzim cuvintele celor din jur ... asurziti fiind de durerea noastra, uneori nu simtim dragostea celui de langa noi ... caci sufletul nostru este acoperit de tristete, dar ... vine o zi cand lacrimile se usuca, cand durerea s-a mai dat putin la o parte, cand tristetea a lasat locul bucuriei si atunci vedem ca nu am fost niciodata singuri, ca mainile au fost si sunt mereu intinse spre noi, ca multe cuvinte frunoase ne-au alinat mereu si ca dragostea celor din jur a fost tot timpul in sufletul nostru. Si eu sunt aici ... pentru tine, asa cum si tu ai fost pentru mine, prin postarile tale frumoase, care le citesc cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa de frumos ai scris. dincolo de faptul ca ai scris frumos , ai scris si intelept..
      stiu ca peste un timp voi putea sa spun si eu aceleasi cuvinte...
      deocamdata ma simt bine sa le aud la altii.. sa le citesc de la tine..
      iti multumesc ca ai ales sa imi spui aceste cuvinte <3

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...