luni, 16 decembrie 2013

Concurs rapid - Figurine din ipsos pentru Craciun - Incheiat

Dragii mei, stiu ca (aproape) toti sunteti prinsi cu ultimele organizari pentru sarbatori si nu (prea) mai aveti timp sa stati linistiti. insa eu astazi pentru ca sunt asa de linistita, m-am gandit ca impreuna cu o buna prietena sa va invitam la un concurs.
O cunosc pe Irina, virtual de 1 an, dintr-unul de grupurile de mamici de pe fb. Eu mult timp m-am tinut departe de fb, consideram ca asa ceva, numai rau poate sa faca. Ei bine, unul din lucrurile bune care mi s-au intamplat de cand activez pe fb e ca am cunoscut oameni frumosi, frumosi de tot. Uni dintre ei sunt la capatul tarii, altii - la capatul pamantului, dar departarea parca se mai micsoreaza cand ne intalnim virtual.
Cu draga de Irina am avut placerea sa ma intalnesc pe viu, in asta vara. Pentru mine nu a fost o vara frumoasa, a fost cea mai urata vara din viata mea, dar odata ce am hotarat ca vom merge la mare in vacanta, stiam sigur ca o voi intalni pe Irina. O mandrete de fata cu trei prunci minunati, si cu un sot dedicat, toti frumosi, asortati si parca ireali. Oameni buni, oameni cu care iti face placere sa te intalnesti.
Acum, ca am vorbit destul despre vacante si alte frumuseti, vreau sa va spun ca Irina mea caaat e ziulica de lunga tot face cate ceva, mestereste, nu sta locului.
Iar acum din iarna s-a apucat sa faca figurine din ipsos. Si pentru ca se apropie sarbatorile cu pasi repezi, noi mai incete fiind, am hotarat sa facem acest concurs rapid.
Irina ofera ca premiu doua figurine din ipsos.
Le puteti picta impreuna cu copiii, sau le puteti da mana libera lor , sa vedeti ce opere frumoase fac singurei.

Conditia pentru a castiga una din aceste figurine e sa lasati un comentariu in care sa raspundeti la o intrebare:  Ce anume ati  schimba, la sarbatorile acestea de Craciun, fata de cele de anul trecut/ anii trecuti. daca ati vrea (si ati putea) sa schimbati ceva..
Daca veti cont de facebook , va rog sa dati like si share albumului cu figurine de ipsos al Irinei. in semn de apreciere pentru munca ei :https://www.facebook.com/irina.marin.754/media_set?set=a.673423326030708.1073741831.100000891396730&type=3
In comentariu lasat aici la articol, va rog sa specificati si ce ati dori sa castigati? clopoteii sau scena cu ieslea.
Concursul se termina joi, in 19 decembrie, la ora 24,00. Joi noaptea sau vineri dimineata voi extrage si castigatorii, pentru a putea trimite Irina premiile vineri.
Vor fi doua extrageri. una pentru clopotei, una pentru iesle.
Va multumesc frumos pentru incredere. Succes tuturor.
Concurs incheiat. dimineata fac extragerile. 

UPDATE 2: Deoarece unul dintre premii nu a fost revendicat, iar Irina pune in dimineata aceasta pachetele la curier, am facut o a doua extragere ptr scena nasterii. Castigatoare a iesit nr 1 inscris: BIANCA ROXANA
Astept datele de contact Bianca Roxana!!


UPDATE:


Dragii mei, va multumesc pentru participarea la concurs. Mai mult decat atat, mi-a facut placere sa citesc comentariile vostre. Oare ma credeti ca in prima seara m-am culcat cu gandul la cativa dintre voi..? 
Din totalul de 29 de participanti, 17 au optat pentru scena cu ieslea, 12 pentru clopotei.


1
Bianca Roxana
1
Silaghi Gherlinde
2
Anca Urina
2
Marasescu Gabriela
3
Violeta Argatu
3
Mami de Rares
4
Ursueti Nazdravani
4
Oana Cursaru
5
Cristina
5
Raluca
6
Florea Sabina
6
Laura Mirela Cristea
7
Evenme
7
In bucataria mea
8
Peti Cris Moldovan
8
Viorica
9
Alina S
9
Moldoveanu Ana
10
Ramona R
10
Ka Bea
11
Robert Cristian
11
Carmen
12
Povara-Dragos Diana
12
Andreea Manole
13
Andrei si Nectaria Negru


14
Gabri AP


15
Andreea28


16
Cris


17
Gianina



Ieslea merge la Evenme. Felicitari. astept datele tale cat mai curand, ptr a putea primi coletul pana in ajunul Craciunului

Clopoteii merg la Marasescu Gabriela. Astept datele tale cat mai curand pentru a putea ajunge pachetul la tine pana in ajunul Craciunului.

Va multumesc tuturor. Va doresc sa aveti parte de sarbatori frumoase. Fiecare sa gasesca motive pentru a trai. sa se bucure de viata, si sa aiba o inima plina de pace. sa fie iubit si sa poata iubi .
Nasterea lui Hristos sa ne bucure vietile si sa ne dea speranta.

40 de comentarii:

  1. Acum doi ani, in preajma Craciunului, am mers fericiti la medic la un control de rutina, ca sa aflam ca bebelusul nostru este mort...
    A fost cea mai crunta veste pe care as fi putut sa o primesc vreodata, ne-a daramat complet si singurul lucru care ne-a tinut fermi pe pozitii a fost baietelul nostru, care merita un Craciun adevarat si niste parinti capabili sa i-l ofere.
    Anul trecut insa am primit-o in dar pe printesa noastra mult dorita si acest lucru a sters totul ca prin minune..Am simtit ca asteptarea noastra nu a fost in zadar si am inteles ca Doamne Doamne stie mai bine ce planuri are cu noi si ce sa ne ofere si mai ales cand cand.
    Au fost cele mai frumoase zile din viata noastra si nu as schimba absolut nimic. Ma rog ca totul sa fie astfel pentru totdeauna.

    Nu pot alege un dar anume din cele doua, sunt foarte frumoase amandoua.

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-as dori pentru pustiul meu de 1 an jumate sa petreaca un Craciun la bunici, la tara, sa vina Mosul. sa vada colindatorii apoi uratorii... sa aiba parte de sarbatori asa cum le stiu eu de mica...din pacate treaditiile s-au pierdut :(
    imi plac ambele figurine dar cred ca I-as putea povestii mai multe in timp ce vom picta scena cu ieslea

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum aduni tu oamenii cu probleme la un loc... :)
    Vreau sa schimb .. starea mea de spirit :). Vreau sa fiu vesela, sa nu mai am ganduri rele, sa, sa, sa...vreau ca Nasterea Domnului de anul acesta sa fie un prilej de renastere a mea :)


    imi doresc scena cu ieslea, merci. violeta argatu

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar daca am luat si noi figurine de la Irina, tot ne inscriem pentru iesle :) ca sa o daruim cadou, daca vom castiga :)
    Va iubim si multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  5. La noi se schimba sarbatorile datorita copiilor. Mi-ar placea ieslea. Multumim pentru concurs.

    RăspundețiȘtergere
  6. la noi sarbatorile de iarna sunt cam la fel an de an, incerc pe cat posibil sa intram in atmosfera de sarbatoare si sa ne simtim bine. in plus fata de anul trecut as vrea doar mai mult timp liber de petrecut acasa cu fetita, cel putin cat ea e in vacanta.

    ambele daruri sunt minunate. o sa ne inscriem la tabloul cu clopotei.

    Sarbatori frumoase va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce mi-as dori eu --ca puiul meu sa sa aiba parte de sarbatori asa cum am avut noi cand eram mici--si pentru aceasta facem totul impreuna --chiar si la colindat mergem tot impreuna.

    Ambele daruri sunt minunate , dar lui ii place mai mult tabloul cu clopotei.

    Multumim pentru concurs!

    Marasescu Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-as dori sa nu se piarda traditiile. Ne inscriem pentru clopotei.

    RăspundețiȘtergere
  9. Optez pentru clopotei, pastrarea traditiilor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Figurinele sunt deosebite.Mi-as dori sa petrec mai mult timp cu persoanele dragi si sa ma bucur la maxim de prezenta lor.Fetitei mele i-ar placea ieslea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca nu castig scena nativitatii la Coca pe blog, sigur o comand, imi place prea mult :) La tine ma inscriu la clopotei :) CE-as schimba? Deocamdata, n-as schimba nimic. Asa de faina este perioada asta a anului de când s-a nascut S., asa ma straduiesc sa le ofer sarbatori frumoase, poate doar as gati mai mult, nu stiu...eu nu prea gatesc de sarbatori, cu asta se ocupa bunicile. In rest, mi-as dori sa ramana macar ca si pana acum Sarbatorile de iarna.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mi-ar placea ca anul asta sa mergem undeva departe de casa, avem ani buni de cand facem Craciunul acasa sau la socri, si visez foarte mult sa merg si pe alte meleaguri, Dar momentan totul ramane la stadiu d vis. Grea decizie.....sa aleg ........ Mi-ar placea mai mult ieslea pentru a invata copii mai bine semnificatia Craciunului .

    RăspundețiȘtergere
  13. noi nu am schimba nimic la aceste sarbatori. ne-ar face mare placere sa pictam scena nasterii.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nici eu n-as schimba nimic!Stam toti acasa,cu copiii,cantam colinzi,stam la masa si ne jucam!!!E o galagie infernala,dar e minunat!!!Ne plac si noua figurinele din ipsos!Am facut si noi asa ceva,acu vreo 2 ani!Am turnat ipsos in plasticul de la calendarul de Advent(din cel din comert,cu ciocolatele)am pictat si am lipit banda magnetica!Au iesit niste super magneti pentru frigider!!!Mai avem doar vreo doi,cfa am tot dat din ei,si tot spun ca mai facem...timp sa fie!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce as schimba? De-as putea as trimite un gand la fiecare, sa se roage mult pentru cei ce trec prin momente dificile, pentru ei, pentru noi toti. Poate daca s-ar ruga toate zilele de Craciun, restul zilelor ar deveni rutina. O rugaciune face minuni, un grup de oameni rugandu-se impreuna inseamna o energie puternica ce va schimba multe. Avem nevoie de aceasta energie. Cam astea sunt gandurile mele in aceasta perioada. E vesela pentru unii, trista pentru altii. Dar fiecare din noi poate aduce un zambet celor din a doua categorie.
    As alege scena cu ieslea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca poti sa faci asta! :)
      Multumim pt cuvintele frumoase! Sarbatori fericite! violeta argatu

      Ștergere
    2. mai, eu as vrea sa va pop pe amandoua. dar sunteti prea departe de mine.. :* :*

      Ștergere
  16. As vrea ca aceasta minunata sarbatoare sa nu se axeze asa de mult pe partea comerciala, sa ne bucuram mai mult,alaturi de copii nostri, sa-i invatam cat de minunat este sa daruiesti si sa-l asteptam cu bucurie pe Prunc in casutele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  17. Anul asta imi doresc ca fratele meu sa poata merge independent.Pentru el mi-ar placea sa castig scena cu ieslea.

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu mi-as dori clopoteii pentru fetita mea.
    Ceea ce as schimba si sper sa reusesc este sa ma agit mai putin pentru mancare, curatenie, cumparaturi si sa folosesc timpul pentru a crea amintiri cu si pentru fiica mea!

    RăspundețiȘtergere
  19. Daca as avea puteri magice mi-as aduce toata familia aproape, dar din pacate nu se va realiza nici in acest an. Noua ne place mult de tot scena cu nasterea.
    Povara-Dragos Diana

    RăspundețiȘtergere
  20. Anul acesta am chimbat deja modul de sarbatorire a Craciunului,nu voi mai gati mancruri mii si mii ci ne rezumam doar la un gratar de peste si nelipsita ciorbita.ne-am concentrat pe partea spirituala a evenimentului.am dori figurina cu NastereaDomnului Andrei si Nectaria Negru

    RăspundețiȘtergere
  21. Daca as putea as dori un Craciun penrtu copiii mei petrecut la tara, chiar undeva la munte, cu traditii si obiceiuri frumoase, vechi si neschimbate, cu multa zapada alba si pufoasa, cu derdelus si sanie. Deocamdata insa doar visam si ne bucuram de ce avem. Ne-am dori tablouasul cu clopotei!
    Multumim

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna seara ! Eu am doua nepotele Bianca de 8 ani si Miruna de 5 ani.Se poate sa ma inscriu si eu la acest minunat concurs ?
    Noua ne plac amandoua figurinele .

    Moldoveanu Ana

    RăspundețiȘtergere
  23. Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Craciunuri frumoase si mi-as dori asa sa fie mereu! Mi-ar place clopoteii, desi ambele sunt minunate!
    Vreau sa va urez si voua sarbatori linistite, iar dorintele sa vi se implineasca! :*

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumim pentru concurs, mi-ar placea ca anul acesta, si nu numai, sa ne bucuram din plin de aceste sarbatori si sa traim clipa. Sarbatori frumoase va dorim si voua. Carmen

    RăspundețiȘtergere
  25. Optam pentru figurina cu clopotei. Tot Carmen

    RăspundețiȘtergere
  26. As schimba multe la Craciunul de anul trecut, daca as putea. Sau macar as vrea sa uit mai repede partile triste. Pe cel de anul asta abia il astept, este primul Craciun in 3, alaturi de puiul nostru.
    Ma inscriu si eu la iesle :p (Gabri AP)

    RăspundețiȘtergere
  27. Fata de Craciunul de anul trecut chiar am si schimbat ceva. Pettrec de data asta Craciunul in familie ( cu parintii si fratele). Anul trecut nu am reusit...dar imi iau revansa anul asta.

    Andreea Manole

    Mi-ar placea figurina cu clopotei

    RăspundețiȘtergere
  28. Daca avem noroc, am vrea ieslea..sunt f frumoase toate lucrarile....

    RăspundețiȘtergere
  29. Ieslea e tare frumoasa!

    Ce-as schimba... cred ca as fi eu mai cuminte, poate mosul ar fi mai darnic.
    Am impresia ca e tare suparat pe mine... As schimba persoanele pe care le am alaturi. Timpul cerne prietenii, unii te dezamagesc, nu merita efortul. Altii sunt acolo la greu, cand ai nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  30. Ce gest frumos,ca tine,Ludmila...multumim pentru concurs!Eu nu stiu pe care sa o aleg ca-mi plac ambele...cred ca raman la Scena Nasterii Mantuitorului.
    Ce as schimba?!Anul trecut am fost singuri de Craciun,adica fara sot respectiv tatal copiilor si,din pacate,asa se va intampla si anul acesta(din cauza serviciului,nu altceva) si as fi vrut sa fim cu totii dar nu se poate.In schimb,am ales sa petrec cu parintii mei,asa impart povara de pe umerii mei.
    Sarbatori Fericite!

    RăspundețiȘtergere
  31. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  32. Multumesc mult de tot, Ludmila, baietelul meu abia asteapta sa picteze;) De cand i-am zis, a si pregatit pensulele si culorile!Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce veste buna.
      Se pare ca ca ajunge totusi marti coletul. asa au zis cei de la Fan Curier.
      sa vedem.. sa vedem .. :)

      Ștergere
  33. Da, m-am trezit cam tarziu. Sper sa se bucure noua castigatoare de premiu. Sarbatori fericite, tuturor!!


    RăspundețiȘtergere
  34. Ludmila, Irina, va multumesc fffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffff ffffffffffffff ffffffffffff ffffffffffff mult pt figurine. Nush ce combinatie ati facut, dar rezultatul pe care l-ati obtinut este mai mult decat credeti voi :). Nu stiu pe ce cale sa-i multumesc Irinei, nu stiu nici de unde a luat adresa mea de e-mail si nici ce/cine a determinat-o sa faca gestul pe care l-a facut, dar stiu ca tre'sa-i/sa va/ multumesc f mult.

    Ludmila, transmite-i te rog toate gandurile si urarile mele de bine Irinei daca ai ocazia. Multumesc f mult! Sanatate! violeta argatu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adresa de domiciliu am vrut sa spun :D

      Ștergere
    2. Draga mea, surprizele sunt pentru anumiti oameni, SEMNE.
      E clar ca esti iubita. Capul sus. bratele desfacute la maxim.
      te imbratisez
      draga mea, Violeta <3

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...