joi, 23 octombrie 2014

Smallprint International - aniversare de 10 ani si un concurs

Toamna se numara .. aniversarile. cel putin in jurul meu cei mai multi sarbatoriti au fost in luna aceasta.
O aniversare deosebita este si implinirea a 10 ani de cand Samllprint a luat fiinta.


Smallprint este prima companie originala de bijuterii cu amprente care poate crea suvenirul perfect si unic, atins de persoana iubita. am scris despre produsele lor superbe cu ocazia zilei de 1 iunie.
Este vorba despre imortalizarea unui moment in argint pur, atingerea se poate face direct pe obiectul purtat, replici in miniatura ale palmelor si talpilor sau replici in miniatura ale desenelor copiilor nostri.

In spatele companiei Smallprint Romania sta o mamica frumoasa, care in urma cu doi ani s-a gandit cum ar putea pastra intr-un mod inedit o bucatica din timpul copiilor sai pe care ii vedea crescand prea repede. asa cum ii vedeti si voi :) ..

"Devenind mamă, am realizat că ceea ce vreau sa fac cu adevărat este să creez nu doar posibilitatea unei surse de venit care să îmi permită să lucrez de acasă-putând în același timp avea grijă de familia mea-cât și să ofer posibilitatea de a lăsa ceva în urma mea. Ceva care să aibă o valoare nespusă, o valoare imensă-o bucățică din timp!"

Astfel, Daniela s-a decis sa se specializeze in bijuterii lucrate manual, care pastrează vesnic atingerea persoanei iubite în argint pur.
Toate elementele Smallprint sunt realizate din argint pur de 999 iar lanturile si accesoriile sunt din argint marcat 925.

Pentru a obtine cel mai bun print posibil pentru voi, Daniela foloseste mulaje sau matrite atunci cand se iau amprentele digitale. Foloseste o forma flexibila de argint pur, care permite imprimarea directa pe fiecare produs in parte, astfel incit sa puteti purta cu voi vesnic atingerea persoanei iubite - cu adevărat unic şi personal!
Smallprint ofera nu doar posibilitatea unei amintiri pretioase in argint pur dar si serviciu personal. fiecare comenda este prelucrata manual, timp de cateva zile sau saptamani la rand in fuctie de complexitate si de cerintele clientilor.
Toate prețurile includ gravură şi vin frumos ambalate, gata de a fi oferite(sau primite!)
 
Cu ocazia implinirii a 10 ani, pe pagina de facebook Samllprint Daniela Man, se desfasoara un CONCURS CU 10 PREMII:
*3 vouchere de 25% reducere la prima comanda,
*4 mini kituri de amprentat palma/talpa constand din 2 foi A5 si un servetel cu cerneala invizibila, 
*2 bratari de 5 mm pe ata cerata si un talisman de 1 cm diametru-personalizate dupa placul vostru.

Tot ce aveti de facut este sa dati un share paginii Smallprint Daniela Man si sa lasati un comentariu cu modelul vostru preferat de pe www.smallprint.com!
Pe 1 noiembrie se vor anunta castigatorii!


 Succes, dragii mei!!

Un comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...