luni, 26 septembrie 2011

Scutece refolosibile- campanie de testare

Dragi mamici, scuteciste sau nu, va anunt ca Rodica organizeaza o campanie gratuita de testare a scutecelor lavabile pe blogul ei.

Fiica mea foloseste deja scutece lavabile de mai mult de jumatate de an si va spun drept n-am nici-o dorinta sa mai trecem iar pe scutece de unica folosinta.

Chiar daca am stat cu ea in casa, ne-am plimbat prin parc, am fost la cumparaturi, in vizita, la biserica, la facultate, am fost plecate in vacanta departe, sau la munte, peste tot am purtat-o in scutecele lavabile.

Si da, particip si eu la campania de testare.

6 comentarii:

  1. Buna, Sakura! Daca ai timp si iti mai amintesti, imi poti spune cum au fost scutecele de la mamaro?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la mamaro nu am testat. a castigat altcineva atunci la campania de testare. Eu am folosit scutece facute de Ioana, mamica care avea blogul Scutecele. am scris aici despre asta http://dpnori.blogspot.ro/2011/03/scutece-lavabile.html
      Dar am inteles ca Ioana nu mai face acum, a predat stafeta unei mamici in care are ea incredere, Luci.
      Insa am citit review bun si despre scutecele mamaro. Irina esti in Republica Moldova? Mamaro de acolo este.

      Ștergere
  2. Multumesc pentru raspuns! Nu sunt din Moldova de peste Prut, ci din cea din Romania! :)) Dar locuiesc in Timisoara. Am citit ce ai scris tu despre scutece si eram curioasa daca ai testat de la mamaro pentru ca am inteles ca ea face cu materiale din strainatate si vroiam sa stiu cum sunt. Mi-am facut si eu scutece cu materiale de la Texline din Timi, dar nu prea sunt multumita de calitatea lor, s-au cam deteriorat la spalat si au devenit aspre. Asa ca vreau sa caut o sursa de materiale si sa incerc din nou.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Irina, ea legatura cu Rodica de la Mamaro la ea pe FB sau la ea pe blog. Cred ca daca intri pe anumite forumuri unde se discuta despre materiale ptr scutece ai sa gesesti mai multe variante ;)
      Daca tot ai facut scutece, foloseste-le. Poate ne putem intalni sa mi le arati si mie.
      Fiica mea nu mai foloseste scutece de la 1 an jumate insa as fi curiasa sa le vad pe ale tale.

      Ștergere
    2. O, forumurile le-am tot studiat, am inteles ca se gasesc materiale bune pe siteul american Etsy, dar am zis sa nu ma complic, ca dureaza mult etc. Eu am folosit bumbac subtire cu frotir impermeabil la exterior si finet sau polar la interior, insa s-au inasprit. De asemenea nici scaiul ce l-am gasit la noi nu e ok, deja s-a cam stricat dupa cateva luni de spalat, poate incerc cu capse, atunci nu aveam cu ce le monta. Tiparul l-am luat de pe net.
      Eu ti la pot arata, daca vrei, desi nu sunt chiar multumita de ele; din cate stiu de pe grupul Alapteaza, suntem vecine de cartier, asa ca poate ne intalnim intr-o zi prin parc. :)

      Ștergere
    3. Ok. cand crezi ca iti poti face timp, imi lasi un mesaj sau un mail. vin si eu cu ale mele scutece si le comparam :)

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...