vineri, 28 iunie 2013

Felicitare pentru Sophie

De curand am aflat de la Raluca ca pe 3 iulie e ziua de nastere Sophiei si in momentul ala mi-am dorit sa am niste puteri supranaturale sa o iau din locul in care e si sa o pot vindeca doar printr-o imbratisare. mi s-ar parea cel mai bun cadou de ziua ei.
Un grup de oameni extraordinari implicati trup si suflet in acest caz au avut cateva idei prin care i-am putea aduce o bucurie acestei fetite si dintre toate ideile enumerate, eu m-am gandit ca ar fi frumos ca impreuna cu copiii sa fac niste felicitari speciale pentru Sophie.
Inca nu stiam ce va iesii dar m-am bucurat pentru ca copiii au fost de acord. Le-am povestit ca Sophie implineste 7 ani si sta deocamdata intr-un loc in care nu ii place; ca nu are o mamica care sa o iubeasca, sa o ingrijeasca si sa se joace cu ea asa cum fac eu cu ei, dar ca are o bunica care de-abia asteapta sa ii tina locul mamei ei. si multi prieteni in lumea asta care desi ea nu-i cunoaste, ii vor trimite cadouri de ziua ei.
Asa ca ieri am cautat hartie colorata si ne-am apucat de lucru. Fiul meu a vrut sa ii faca o felicitare asa ca pentru printese, cu castel, flori si inimioare. Si ca sa ii placa si mai mult i-a desenat si un leagan. eu am desenat fetita de pe leagan :)
El vroia sa deseneze mai mule insa foaia devenea deja neincapatoare pentru toate floricelele, inimioarele si jucariile dorite. de-abia am mai gasit loc de scris urarea.


Fetita mea in schimb a vrut sa ii trimita multe multe floricele. cu perforatorul i-a facut floricele colorate pe care le-a lipit pe cartonul de felicitare iar eu am facut buchetele :)


Speram ca felicitarile sa ajunga la timp si sa ii fie inmanate impreuna cu toate felicitarile venite din celelalte parti ale lumii.

Va reamintesc ca pentru Sophie este o petitie care se vrea semnata de cat mai multe persoane http://www.avaaz.org/en/petition/Place_Sophie_in_a_SAFE_environment/
si este un blog unde puteti citi articole despre caz in romana, engleza si germana http://savesophienow.wordpress.com/
si o pagina de facebook https://www.facebook.com/SaveSophieNow

2 comentarii:

  1. Foarte frumoasa felicitarea baietelului tau pentru Sophie. Un castel de printesa cu leagan si floricele .
    Sa dea Domnul sa scape din acest cosmar si sa fie fericita.
    Ma gandesc la copilul meu si ma apuca toti nervii cand stiu ca exista asemenea animale, ca nu ii pot numii oameni la ce au facut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. .. ce sa mai zic.. ?
      Sa vina cat mai repede ziua izbavirii pentru Sophie.

      cu ultima afirmatie te contrazic un pic. jignesti animalele in comapartia aia... :( "bestii" e mai potrivit.

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...