luni, 30 septembrie 2013

Copacel de toamna

A venit in sfarsit randul acestui copacel care ar fi trebuit sa faca parte din colectia completa "Anotimpurile Pomisorilor". Dar pentru ca in vara asta viata noastra a fost data peste cap, am sarit de la copacelul de primavara prezentat aici direct la copacelul de toamna.
Desi il aveam in plan mai devreme, vremea ploioasa nu ne-a prea avantajat in ceea ce priveste adunarea frunzelor. Abia azi am avut frunze uscate si am trecut la infrunzirea pomisorului.
Cam asa arata suportul de lucru inainte de activitatea noastra de azi. Inflorescentele de hartie creponata au fost date jos de copiii care au venit de-a lungul timpului la noim si in plus, intr-o zi fiul meu a venit furios si a mazgalit ceea ce a mai ramas din pomisorul facut de el si sora lui in primavara.

Azi am adunat frunze cazute pe jos din mai multi copaci intalniti in parc iar dupa ce s-au zvantat, cu ajutorul unui lipici fiul meu a inceput sa infrunzeasca pomisorul.

Intre timp i s-a alaturat prietenul lui, Vlad, care l-a asistat indeaproape

Dupa cateva minute pomisorul de toamna arata foarte frumos.
A fost o surpriza pentru sotul meu cand a venit de la serviciu.


Cu acest Copacel de Toamna participam la provocarea lansata de Hai La Gradinita impreuna cu Hippo Atelier.

13 comentarii:

  1. original si natural!! sa feliciti micutii artisti din partea noastra! ne place mult, mult creatia lor!

    RăspundețiȘtergere
  2. :) nu stiam ca am comentat cu contul asta...dar stii tu ca sunt eu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga mea <3
    Am venit sa iti spun ca esti minunata.
    Ciudat e ca tu nu esti draga mea personala, si nici a altuia care vine aici sa iti lase un coment, DAR ne esti draga intr-un mod specific. Nu doar pentru ca esti frumoasa, ci pentru ca esti un suflet deosebit. Cum poti face tu din cateva frunze si o usa, un copacel?
    Copiii tai sunt cu adevarati fericiti. Au fost si vor fi,atata timp cat te au pe tine ca model in viata lor.
    Ma bucur ca mi-ai iesit in cale, desi intr-un mod atat de trist. Daca as avea un copil, ti l-as da tie, sa fie al tau, sa fie iubit, sa vada ce inseamna o mama adevarata.
    Ma inclin in fata ta, MAMA.
    Iarta-ma daca te-am suparat cu ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca ceva: E firesc ca dupa ce un copil trece printr-o tragedie asemanatoare cu a familiei voastre sa aiba accese de furie in care sa se razbune pe amintirile comune. In cazul vostru , copacelul. Durerea unui copil iese la suprafata sub diferite forme, iar daca aceasta amintire i-a ramas lui in memorie ca reprezentativa ptr relatia cu surioara lui, atunci aici a fost locul in care el si-a varsat durerea, furia, necazul.

      Stiu atatea de multe despre copii, dar nu am avut parte pana acum de ei.
      Stiu ca si tu sti multe. Eu vreau doar sa te ajut asa cum pot. Dar nu stiu cum.

      Ștergere
    2. nu mai stiu ce sa mai zic..
      prea multe cuvinte frumoase pe metru patrat .
      iti multumesc.

      Ștergere
  4. Ce idee frumoasa.Imi plce ca ati folosit frunze cu atat de multe nuante..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. initial am vrut sa facem cu frunze de stejar dar mi-am dat seama ca s-ar fi umplut prea repede copacelul. ca sunt cam mari alea de stejar .

      Ștergere
  5. Draga Ludmila, Te imbratisez cu drag! Esti o persoana deosebita. Emani atata bunatate, frumusete, intelepciune. Multa putere, ma gandesc mereu la tine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Super artisti, super mami! O sa va fur modelul si o sa il ajut pe Iuri sa faca si el un copacel! ;) Direct pe perete! :) Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...