joi, 20 martie 2014

Concurs de primavara cu figurine din ipsos

Dragii mei, chiar daca suntem la mijlocul saptamanii, noi ne-am gandit sa va mai inveselim cu un consurs, mai ales ca azi e prima zi de primavara astronomica - echinoctiul de primavara.
Cu aceasta ocazie ma bucur sa colaborez cu Georgiana pentru a va oferi premii care va vor fi pe placul copiilor vostri.
Am cunoscut-o pe Georgiana anul trecut si la scurt timp am aflat despre figurinele pe care ea le face din ipsos si le ofera spre vanzare pe pagina Figurine din ipsos.
Motivul pentru care ea s-a apucat de aceasta activitate a fost unul cat se poate de serios, si anume pentru a plati terapiile celor doi copii ai ei, diagnosticati cu autism.
Cred ca v-am mai zis ca imi face placere sa cunosc oameni deosebiti, mai ales atunci cand aceasta cunoastere nu se rezuma doar la mediul virtual ci ne putem intalni fata in fata, asa cum am avut eu ocazia sa o cunosc pe Georgiana si pe copiii ei.
Eu va invit sa cititi povestea lor pe pagina dedicata copiilor ei Alex si Radu, si poate aveti posibilitatea sa contribuiti cu un ajutor pe pagina de licitatii

Pentru acest concurs, Georgiana ofera trei premii pentru trei norocosi.
Primul premiu este o figurina soare. asta pentru ca tot spuneam ca azi este echinocţiul de primăvară, momentul când Pământul este cel mai aproape de Soare, si ziua este egala cu noaptea.
Soarele acesta e de fapt un cadran de ceas, se poate monta mecanism si devine un ceas functional, unicat.

Al doi-lea premiu este o figurina Mickey Mouse, sau Minnie, in functie de ce va alege castigatorul


Al trei-lea premiu este format din doua suporturi pentru oua.

Inscrierile se fac lasand un comentariu la aceasta postare, in care sa ii transmiteti un mesaj Georgianei.
Va mai rog frumos pe cei care aveti facebook sa dati like la pagina ei de Figurine din ipsos, si share la acest concurs.
Concursul dureaza pana in data de 10 aprilie.

Va multumesc si va urez succes + o zi minunata. Nu uitati sa va bucurati. sunt sigura ca gasiti motive chiar daca mici, pentru a va bucura.
Si nu uitati de giveaway-ul cu "Povesti clasice in imagini".

21 de comentarii:

  1. Primavara incepe o data cu mine si continua cu tine, da? :)) :P

    Georgiana, felicitari pt ceea ce faci!!! M-as bucura sa castigam unul din cele trei premii. Multumim pt concurs! Sanatate si spor in toate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaa. asa cum zici tu :* Violeta., fromoasa floare :*
      esti o curajoasa. ai spart gheata cum s-ar zice.

      Ștergere
    2. Eu curajoasa, iar tu cea mai "tipa beton" (armat, nu asa oricum ;) )... ma termini cu complimentele tale :).

      Ștergere
  2. Daca primavara a inceput cu voi acum pot spune ca se sfirseste cu mine...si pt ca e soare ma prind si eu in raza ei la speranta ca se va strecura bucuria a unuia din aceste minunate daruri :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amalia draga mea, tu sigur vestesti vara :* atunci e si mai mult soare.
      Speranta exista, uite, trebuie doar sa ne incurajam unii pe altii., sau, la nevoie sa ne mangaiem atunci cand suntem dezamagiti :-0

      Ștergere
    2. Draga mea prietena, ....sa stii incerc sa imprastii primavara ce se afla in mine...deoarece eu sunt facuta in primavara si stiu doar ca destinul meu e sa dau curaj celor din jurul meu pt un nou drum, pt o noua speranta,pt un nou soare care vine, vine sa ne incalzeasca sufletele noastre dragi...stiu doar ca atunci cind mingii pe cineva ma mingii si pe mine in acelasi timp,deoarece eu nu am fost mingiiata mai de nimeni dar mingiind eu pe altii am simtit si eu mingiierea cereasca....vreau sa dau tuturora soarele de sus , nu cel din mine

      Ștergere
  3. Felicitari pt ceea ce faci si multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
  4. M-am uitat putin la figurinele facute si sunt foarte frumos lucrate, au un luciu aparte ,zici ca-s ceramice si ma mira ca din ipsos pot iesi asa frumoase ! Felicitari si vanzari muuuulte, la care adaug sanatate si putere de a invinge tot ce trebuie invins ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Nu-i asa??? cum bine-i spunea cineva Sakurei zilele trecute, suferinta de face artist :). Felicitari inca o data, Georgiana!

      Ștergere
  5. Bun gasit,primavara!Multumim pentru concurs,Sakura si Georgiana!Ne inscriem si noi cu gandul la Minnie si la data terminarii concursului care coincide cu data nasterii fetitei mele.Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumoase sunt toate!!! Mi-ar placea figurina Soarele

    RăspundețiȘtergere
  7. CE frumoase sunt! Chiar azi imi cerea S. figurine de ipsos, dar de unde? Tocmai isi pictase o pusculita primita ca premiu pentru ca a fost asa de viteaz la spital. Iar Georgianei ii spun "Capul sus! Copii ei sunt o binecuvantare, lupta ei e una buna si dreapta. Copiii cu autism au un potential imens, am auzit multe povesti de recuperare totala, si asta din partea celor mai buni specialisti. Daca va permiteti, va sfatuiesc sa aruncati o privire pe testimonialele de pe www.nacd.org. Pe mine m-au impresionat cele ale copiilor cu autism." Pupici mari si mici si tie, Ludmila!

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumoase figurinele! Mi-ar placea cea cu Mickey, baietelul meu fiind fan acest personaj (are carti, DVD, mascota, tricou si chiar chiloti). Va doresc sanatate tuturor, iar voua, parintilor, multa putere!

    RăspundețiȘtergere
  9. Va multumesc tuturor. O las pe Ludmila sa vorbeasca mai mult pentru ca ea are darul cuvintelor. Eu las creatiile mele sa vorbeasca pentru mine. Primavara frumoasa tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Georgiana, admir munca ta si tot ce faci pentru copilasii tai, te admir pe tine ca si om. Noi am discutat doar virtual, dar sunt convinsa ca ne vom cunoaste si personal, mai ales ca suntem din aceeasi localitate. Te pup cu drag

    RăspundețiȘtergere
  11. Cris, eu asa te stiu...desi numele tau e Georgiana...ma bucur f mult ca te-am cunoscut si am vazut la tine in primul rand zambetul cald in ciuda tuturor problemelor cu care te confrunti. Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa-ti dea putere sa lupti pt ca ai 2 copilasi minunati.

    RăspundețiȘtergere
  12. Fetelor va pup dulce, ma simt onorata ca sunt prietena voastra. Diana,o sa ne vedem sigur,doar stam aproape. Simo,ai talente ascunse, trebuie sa le dezvalui :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Ne inscriem si noi in concurs, in speranta de a face o cucerire, fie pe Mickey, fie pe Minnie :) Doritoarea este o papusica ce doar a implinit un anisor, ale carui personaje preferate din desenele animate sunt faimosii soricei :) va pupam si asteptam desemnarea castigatorilor :)

    RăspundețiȘtergere
  14. felicitari Georgianei, acum o descopar si imi place ce vad! Spor si creativitate!!!
    Multumim pentru concurs!
    https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/780977275255617?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu pot decat sa ii urez bafta in ceea ce face. Daca acesta este un hobby, te admir pentru ca ti-ai transformat pasiunea in business.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...