vineri, 28 decembrie 2012

Ce am gasit sub bradul de Craciun

Am vrut sa incep cu o gluma spunandu-va ca am gasit sub brad exact ceea ce am pus sub el cu manutele mele pe la ora doua noaptea :) Am facut asa un zgomot cand am pus cadourile sub brad (desfacutul sforilor, sarmelor, scochului) incat ma mir ca nu s-a trezit nimeni sa ma prinda acolo.
 Pe la 11 dimineata sotul meu ne-a dat trezirea sa vedem ce am primit sub brad insa eram asa de somnorosi ca de-abia ne-am ridicat. Cea mai entuziasmata a fost fiica mea care cu ochii lipiti de somn, ciufulita si transpirata imi zicea "haide mami, haide sa vedem ce-am plimit"

Vedeta jucariilor de sub brad a fost bebele de la Noriel, pe numele lui de cod  Baby Born despre care am scris la idei de cadou.

Eram sigura ca fiica mea va fi incantata de el insa nu banuiam ca ii va placea asa mult si fiului meu.  De cateva ori am salvat bebele din mainile lor deoarece nu si-l puteau impartii. Pana la urma, dupa un mic training si-au luat in serios rolurile de parinti pentru bebe si i-au descoperit repede toate utilizarile :)
 L-au pupat, l-au dezbracat, l-au studiat pe toate partile, i-au dat sa bea apa din sticluta si s-au minunat de sunetele care le scoate in timp ce bea apa.

Apoi gangureste sau plange. si, surpriza, face si pipi daca e pus pe olita la timp :)
Hainutele i s-au udat pentru ca a facut pipi pe el si acum stau la uscat pe calorifer :)

Cadoul adus special pentru fiul meu a fost aceasta masina din lemn, reasamblabila. Am castigat-o la un concurs pe blogul Ursuleti nazdravani unde am participat cu  "Scena nasterii Domnului Isus" . Premiul a fost un voucher pe site-ul  Bebelogic si dupa cateva ore de ales dintre jucariile de pe site am ales aceasta masinuta din lemn.
Nici aceasta jucarie nu a scapat defolosinta in comun, asta a fost unul din criteriile pe care am ales-o, sa se poata juca amandoi, sa poata fi refacuta de mai multe ori si sa fie educativa.
E clar ca am participat si noi la joc cu mare placere si ne-am testat dexteritatea cu surubelnita si ciocanul din lemn :)

Pe langa aceste doua cadouri - principalele si cele mai apreciate, au mai fost cativa dinozauri, cuburi cu printese, o arena cu beyblade si multe dulciuri.

5 comentarii:

  1. Foarte frumos! cel mai frumos cadou este familia..bucuria copiilor...entuziasmul lor...
    Papusica aceea este adorabila...poate cand va creste micuta mea i-o va aduce si ei mosul...acum nu prea este incantata asa mult de jucarii..pt ea toate sunt la fel...si se plictiseste f repede de ele!

    te-am pupat si sper din suflet sa ai parte de multe bucurii in aceasta perioada! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiam eu ca ai copii cuminti. Se pare ca si mosul a fost de acord cu mine. Sper ca ai avut Sarbatori Fericite si va urez un an nou fericit:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarbatori fericite!
    E bine ca reusesc sa se inteleaga ...pana la urma :))
    Mai stiu eu pe alti doi pitici care acum se inteleg de minune, acum se cearta si nu vor sa imparta :)))
    Un An Nou plin de bucurii si impliniri va dorim!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce drăgălași! Fie-mea le ține și acum sub brad, le admiră, numai tona de dulciuri și fructe am dat-o la rece. La noi au venit o grămadă de moși :)) (evident, pentru Anna!). La mulți ani și multe bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce dragalasi sunt copii <3 La multi ani!Un An Nou Fericit!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...