duminică, 30 noiembrie 2014

Cow takes a bow and other tales - Usborne Book

Azi i-a venit randul acestei carti haioase care sta de ceva timp la noi pe noptiera. Caw takes a baw and other tales este o carte aparuta la editura Usborne si a ajuns la noi prin intermediul unei mamici cunoscute in lumea virtuala, o minunata Anca. Anca a devenit distribuitor Usborne din vara acestui an si locul unde puteti gasi o multime de carti in limba engleza pentru copii este site-ul ei In minunata lume a cartilor.

Este o carte scrisa intr-o maniera haioasa, cu imagini reprezentative pe fiecare pagina.
Toate cele 6 povesti sunt cu intamplari din lumea animalelor, mici rasturnari de situatii, probleme aparent nerezolvabile. La sfarsitul fiecarei povesti, copiii sunt incantati sa descopere ca exista o solutie pentru fiecare problema.
 Textul este in versuri, scris special pentru copiii care sunt incepatori in citirea in limba engleza. Pune accentul pe repetitia fonica, identificarea sunetelor si literelor si a combinatiilor dintre acestea. Metoda fonetica este o metoda ce sta la baza invatarii citirii-scrierii, utilizata pe scara larga in scoli.

Povestea nostra preferata este "Crow in the snow". Daca veti citi cartea , veti afla si de ce
La sfarsitul cartii sunt cateva exercitii iar la inceputul ei un mic indrumar despre foneme. Noua ne-a placut cartea si v-o recomandam si voua.
Mai jos aveti un scurt filmulet cu imagini din carte:

         

Cartea o mai puteti comanda si de pe pagina de facebook In minunata lume a cartilor, unde gasiti multe alte carti numai bune de oferit cadou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...