marți, 15 martie 2011

Concurs "Les Essences D'Amelie"

Daca nu credeati ca exista parfumuri 100% naturale, ci doar diferite esente, extracte si uleiuri, iata ca Diana va demonstreaza ca exista. Diana a lansat de curand gama "Les Essences D'Amelie" iar Camelcutza a organizat un concurs la ea pe blog cu premiile parfumate.
Mie cel mai mult imi plac mirosurile de zambila si liliac. Mi-ar place enorm sa am gradina mea in care sa am tot felul de zambile colorate ca sa ma bucur in fiecare zi de mirosul lor.
Apoi urmeaza mirosurile de trandafir si de piersica. Imi place tare mult cum miroase trandafirul din gradina prietenei mele Asineta; asa ca in gradina mea, de-ala voi pune. De piersici ce sa mai vorbesc... deja imaginatia mea nu se mai satura. Aaah, era sa uit tocmai de florile de cires.. ce mai miresme...
Daca in apa de baie am pus tot felul de flori si de plante, piersici n-am pus; insa am vazut ca Diana cea curajoasa a pus arome de piersica in Inception. Asa ca pe ala il vreau :)
Da, da. particip si eu la concurs. Se mai poate participa pana pe 25 martie; asa ca, go for it!
Chiar sper sa castig. asa ca si cadou de ziua mea :)

Un comentariu:

  1. Buna,

    Te invitam sa participi la concursul nostru pentru bloggeri cu 5 premii x 100 RON in cupoane valorice valabile pe NaturaShop.ro. Iti ia numai 3 minute, iar premiile chiar se acorda! Detalii aici http://naturashop.ro/blog/concurs-pentru-bloggeri-castiga-un-cupon-de-100-ron-de-la-naturashop/.

    Succes!

    Echipa NaturaShop

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...