miercuri, 6 aprilie 2011

Salata de primavara

Pentru ca in luna martie in fiecare zi din 1 pana in 31, am mancat dulciuri, prajituri, torturi, ciocolata,(fara nici o zi pauza) toate delicioase; si pentru ca n-am retete sa va pun deoarece majoritatea au fost primite, o sa va arat ce salata extraordinara am mancat eu in fiecare zi -fara nici o zi pauza-, insa nu chiar de la inceputul lunii :)
Nu am mancat-o ca sa compensez dezmatul prajiturilor, ci pentru ca mie-mi plac tare mult verziturile si am avut ingrediente proaspete culese cu mana de fratele si mama mea, de fiul meu si de mine, de pe camp, din padure, din gradinile altora si din curtea gradinitei. Daca v-am facut pofta de prajituri, va fac si de salata :)


Salata contine: spanac, leurda, salata verde, ceapa verde, ridichi, frunze de papadie, frunze de ridichi,marar, patrunjel, floricele de toporasi :)
Foarte multumesc Mimi de idea cu toporasii ;)
La sfarsit sare, otet rosu si ulei de porumb.
E un deliciu. La noi infiecare zi s-a mancat salata proaspata de catre toti membrii familiei.
Sper sa o incercati si voi, si mai ales sper sa va placa.

5 comentarii:

  1. Si mie imi plac salatele de mor...dar unele ingrediente de la tine nu-mi prea surad...astept sa se faca rosii in gradina bunicii:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca bine arata si salatuca asta! Cum i-ai convins pe copii sa manance atata verde? Eu as zice pas la frunzele de ridichi. iar din papadie imi fac doar ceai. n-am stiut ca se mananca si asa... crude...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Dia draga, pana se fac rosiile in gradina... mancam ce e in plin sezon. sa sti ca nu e rea la gust. e foarte buna si sanatoasa. si inca ceva; poti so faci cum vrei tu, daca nu-ti place ceva nu pui ;)
    @Andreea, copiii mei mananca salata fara sa-i conving. chiar fara furculita, direct cu manuta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu placere, draga mea Sakura! Si pt. mai multa inspiratie: http://elena-nita-ibrian.blogspot.be/2011/04/florile-comestibile-izvor-de-frumusete.html!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Mimi. Lucruri noi si interesante invatam in fiecare zi.
      Te imbratisez, femeie minunata!

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...