vineri, 1 februarie 2013

2 ani de blogging

Si uite asa au trecut 2 ani de cand am deschis acest blog si chiar nu imi pare rau deloc. Am incercat zilele trecute sa imi aduc aminte cum a inceput totul si parca ma apuca asa o nostalgie la vremurile cand habar n-aveam despre blogger. Nu ca as avea acum cine stie ce cunostinte; precum vedeti din doua in trei zile ma tot apuc sa schimb aspectul blogului si nicidecum nu reusesc sa fac ceva sa ma multumeasca.
Dinamica continutului blogului s-a schimbat in ultimul an in mare masura datorita timpului alocat postarilor dar si tematicii postarilor. Daca in primul an am avut majoritatea postarilor despre retete si alaptare in anul acesta am postat mai putine retete dar am scris mai mult despre activitati cu copiii si sentimentele minunate care implica rolul de a parinte.
Asa ca un review a activitatii acestui blog adun aici cele mai vizionate articole din cel de-al 2 lea an de blog
In luna ianuarie in timp ce invatam pe rupte pentru examene, pe blog cel mai cel articol a fost "And nothing else mathers" despre alaptarea in tandem, articol datorita caruia am cunoscul noi mamici mununate printre care si Loredana care atunci a venit pentru prima oara la amine pe blog.

Februarie a fost o luna mai grea pentru mine datorita faptului ca am inceput serviciul, am avut sesiunea obosita peste masura, si copiii s-au obisnuit greu cu noul program. Fiind luna indragostitilor am scris mai mult despre dragoste acest sentiment si resursa care sta la baza actiunilor noastre. Un interviu cu Ovidiu Bujor despre iubire

In martie am avut aniversari peste aniversari, a mea, a casatoriei noastre, a copilului, am sarit dintr-una in alta insa pe fuga si neorganizat deoarece programul meu incarcat nu era deloc in favoarea mea sau a familiei mele. Multumesc tuturor ce m-au incurajat si sustinut prin comentarii si prin mesaje. Aniversarea fiului meu a fost cireasa de pe tort. si cu lacrimi si cu fericire :)

In aprilie a fost luna in care am sarbatorit Invierea Domnului Isus Hristos si a fost pentru prima oara cand Spun si eu a venit  la mine pe blog :)
Primavara din farfurie a fost in top.

In luna mai am avut cursul festiv, aniversarea sotului meu, si am inceput sa scriu si eu despre activitatile noastre cu copiii, mai relaxata fiind deoarece imi intrasem cumva in ritm, un mare plus fiind si faptul ca imi puteam lua copila cu mine la servici :) Tot atunci Natalia a ajuns prima oara la mine pe blog.
Creative kids a fost postarea cu cele mai constructive comentarii :)

In iunie m-am apucat din nou de scris despre alaptare dupa o pauza lungalunga si cu ocazia asta mi-am rascolit printre amintiri fiind vorba despre alaptarea dupa cezariana.

Iulie a trecut asa de repede de parca nici n-ar fi fost; am scris 6 postari in toata luna. Am descoperit budinca de tapioca; cea mai apreciata postare a fost poezie pentru fata mea scrisa special pentru ziua ei.

In august am avut planuri mari sa mergem la mare insa ne-au fost date peste cap de apendicita fiului meu. Nu mai stiu cum a trecut luna aceea dar mi-aduc aminte ca eram foarte obosita si pe drumuri toata ziua. In luna august am avut ocazia sa cunosc cateva mamici minunate care au ajuns pe blogul meu datorita postarilor din saptamana mondiala a alaptarii, LuckyRock, Coca, Roxana. Cea mai apreciata postare a fost Tortul buburuza facut pentru aniversarea zilei de nastere a fetitei mele

In septembrie am plecat totusi intr-o minivacanta cu copiii in Ardeal, am participat la seara lampioanelor, si am inceput sa postez despre activitatile facute cu copiii la gradinita. Cea mai accesata postare a fost Covorul de frunze.

In octombrie am inceput o serie de postari despre Alfabet, proiect inceput de LittleLucky, care a fost si distractiv si solicitant :) si mi-am facut curaj sa scriu despre rolul tatalui in alaptare ceea ce l-a motivat pe sotul meu sa intre mai des pe blog :)) Atunci a aterizat printre nori si Angi :)
Dar vedeta luni a fost postarea decoratiuni de toamna-ghirlande de frunze, ghirlande care au atarnat prin casa pana a inceput iarna si le-am inlocuit cu beteala.

In noiembrie datorita povestiri Reflectie de toamna am castigat o carte pe blogul Nervi de toamna, am participat la lansarea cartii Conceptul Continuum unde am cunoscut o multime de mamici faine, si am inceput decoratiunile pentru bradul de Craciun :)

In decembrie am scris intr-una de parca aveam baterii autoincarcabile :) Impreuna cu copiii am facut un ren din materiale reciclabile si scena nasterii Domnului Isus, activitati care ne-au adus doua premii pe blogurile organizatoare de concurs. Am fost cu colinda si am facut prima mea prajitura cu tapioca  idee care s-a transformat in tort de revelion :)

Iar ianuarie a fost luna mea de odihna, sotul fiind in concediu, ne-am facut de cap si la propriu si la figurat :)
Lui i-am dedicat postarea "Cand Dumnezeu l-a creat pe TATI" si bine am facut ca altfel nu ar mai fi plans-ras cand s-ar fi intors de la servici :)
Dar cea mai apreciata postare din luna ianuarie a fost Pictura pe faianta care se pare ca a incurajat si alte mamici sa faca experimentul :)

Una peste alta m-am gandit ca ar fi frumos sa organizez un giveaway cu ocazia implinirii a doi ani de blog asa ca datorita neorganizarii mele eficiente o sa-i dau drumul maine chiar dupa ziua aniversarii :)
Va multumesc tuturor care mi-ati fost alaturi citindu-ma si lasandu-mi aici comentarii, celor care ati avut curaj si m-ati contactat si pe e-mail si celor care m-ati promovat prin postarile de pe blogurile voastre. 

Sper ca in anul ce urmeaza sa fiu mai eficienta si mai organizata si sper sa pastrez legatura cu cei care au intrat in viata mea prin intermediul acestui blog.
Mi-ar placea sa ascult parerile si sugestiile voastre referitoare la ceea ce eu las scris aici si despre felul cum se vede acest loc virtual din afara, deoarece sunt sigura ca aveti ceva constructiv de spus :)

27 de comentarii:

  1. La cat mai mult timp pe blog :) Si eu fac 2 ani imediat :)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu pot decat sa te felicit ai facut un efort sa ne scrii mereu si sa ti urez la multi ani in blogosfera si la cat mai multi cititori .pop

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani, draga mea prietena, foarte frumoasa postare ai pregatit pentru aceasta aniversare a blogului, iti doresc cat mai multa inspiratie pentru a continua seria postarilor pline de substanta si mesaje, timp liber pentru familia ta si pentru blogul tau evident, oameni minunati in jurul tau si energie muuulta pentru a-ti trai viata asa cum iti doresti tu si pentru a ne impartasi si noua experientele tale.
    Te imbratisez! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari, draga mea , si la multi, multi ani blogului tau! O poveste cronologica tare frumoasa si plina de evenimente anul asta! te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Placerea e de partea mea. M-am bucurat sa cunosc, chiar si numai virtual, o femeie asa frumoasa ca tine.
    La cat mai multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bloganiversare placuta!! :)

    Si la cat mai multe articole frumoase:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc frumos de urari. Sunteti dragute cu mine. Parca au intrat orele in sac. nici sa raspund la comentarii nu mai am timp.
    Va multumesc ca ma vizitati si ca imi lasati o vorba buna.

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi , multi ani inainte! BLogul tau este special, original....are ceva aparte. Daa, eu asa te-am cunoscut....citind acel articol superb despre alaptarea in tandem. Esti o mamica minunata, cu un suflet de aur....imi place mult ca voi gatiti si mancati asa de sanatos...chiar va invidiez pentru asta :) (o invidie pozitiva, desigur).
    Esti tare spontana...de fiecare data suprinzi prin ceva nou....imi place cum te joci cu minunile tale - cu siguranta copiii tai de adora (am ramas foarte impresionata de dragostea din ochii fiului tau....poza de la revelion :)- era atat de mandru de tine!

    V-ati casatorit in martie?? Ce frumos...nu cred ca stiu vreun cuplu care sa se fi casatorit primavara....o data cu invierea naturii, a aparut si o noua familie...ff frumos :)

    Ce sa-ti mai zic....ramai la fel de spontana si de frumoasa! :) Imi esti tare draga! Si imi pare rau ca nu pot lasa tot timpul comentarii....desi te citesc de fiecare data...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioooi, nu ma pot abtine :) Desi ma grabesc la gradinita unde am o lectie deschisa la grupa fiului meu (facem salata de icre) n-am putut rezista sa nu raspund comentariului tau atat de emotionant.
      da, spontana e un cuvant ce mi se potriveste la fix :))
      Am vrut sa ne casatorim in martie pentru a fi cumva intre ziua de 8 si ziua de 26 cand e ziua mea . Vroiam de ziua mea sa fiu deja casatorita si sa petrec in luna de miere.
      Te imbratisez :*

      Ștergere
  9. La multi ani! !!!!!!!!!!!!
    -de casnicie
    -pentru baietel
    - pentru tine
    - pentru blog
    - pentru tot ce va doriti voi!
    Eu te-am descoperit de cateva luni, dar imi place ceea ce gasesc la tine de fiecare data :)
    Eu am ramas impresionata de seara lampioanelor asa cum bine stii si mi-am promis ca le voi organiza si eu celor mici o astfel de seara magica ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, asa e. tu ai venit dupa zborul lampioanelor :)
      In martie de ziua fiului meu ne-am propus sa lansam mai multe lampioane ca de revelion. vom face training cu parintii inainte :)
      Multumesc de urari :*

      Ștergere
  10. La multi ani! Sper intr-o zi sa ne vedem face to face. Multumesc mult pentru ceea ce esti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sper Cristina. Sora ta poate fi un motiv sa ajungi pe aici... :)

      Ștergere
  11. La multi ani, toate cele bune tie si familiei tale si sa-ti aduca blogul bucurii si satisfactii!
    Happy blogging!

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani!si mult succes in continuare :)

    RăspundețiȘtergere
  13. La multi ani!
    Chiar daca mi-am facut simtita prezenta oarecum discret, mi-am imbogatit starea de spirit de fiecare data cand am intrat in ,,lumea ta,,. Cineva te declara spontana, nu gresea, eu de fiecare data ti-am zis ca esti efervescenta pentru ca imprastii in jurul tau numai energie pozitiva si bine faci.
    Tine-o tot asa! .... in toate privintele.
    Cristina .... una oarecare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Cristina draga mia!!
      Tu alegi sa tot ramai in umbra si eu te tot invit sa iesi la lumina :)
      ...
      Spune-mi sum te descurci cu .. toate alea.. ?
      Cand mai ai timp sa respiri? :)
      Te imbratisez si iti doresc tot ce ai nevoie sa biruiesti zi de zi.

      Ștergere
  14. La multi ani tie si intregii familii ! La multi ani blogulet printe noruleti (ma rog...norisori).Mi-a placut povestea ta asa cum mi-au placut toate postarile tale
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  15. La multi ani! Te descurci foarte bine ca blogerita,vreau sa-ti spun un secret::))))))tot ce scrii si tot ce faci"este atat de pretios"pentru multe persoane.Te pup,fii binecuvintata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Catyyy ai putea tu oare sa fi sora mea???
      si-asa imi sti tu toate secretele.. :)

      Ștergere
  16. Felicitari si la multi ani.Iti doresc numai bine,cat mai multi cititori si cati mai multi prieteni.la multi multi ani!!!!!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...