duminică, 17 martie 2013

Bucura-te de viata!

Pentru zilele in care va puneti multe intrebari. multe si grele...
Cand nu mai aveti viziune, speranta si credinta, cand totul va pare impotriva, cand groapa in care va aflati e asa de adanca incat nu se mai vede lumina, sau cand sunteti dezamagit de viata, de oameni sau de voi insiva, cand rugaciunile voastre nu primesc raspuns si va doriti ca viata sa se termine... Va rog, va rog frumos, profitati de informatia aceasta gratuita pe internet si gasiti povesti de viata care sa va inspire sa va motiveze. Va rog eu, saturati-va de povesti de groaza care va arata doar cat de urata e viata si care nu va ajuta sa schimbati ceva macar intr-a voastra. Alegeti in ce parte priviti, de la cine invatati, si ce planuri sa va faceti.

Prea multe povesti triste sunt in jurul nostru, care ne scad nivelul de credinta, de dragoste si de pofta de viata. Nu zic ca nu sunt reale si dureroase dar daca nu puteti contribui la schimbarea lor nu va mai aglomerati atat cu ele. In ultimele zile parca majoritatea oamenilor s-au inteles sa vorbeasca si sa transmita mai departe doar vesti negative, previziuni sumbre si descurajari. Stiu, uneori e greu sa traiesti. sunt anumite conjuncturi in care moartea poate parea solutia salvatoare, credeti-ma ca stiu ce vorbesc.
Dar undeva exista o speranta. Mica-mica sau micuta-micuta, dar exista. Daca intr-adevar moartea este solutia, asta se va intampla. Dar daca nu asta e solutia si daca nu putem schimba nimic tanjind dupa ea, inseamna ca este o alta cale de a vedea lucrurile (viata), de a muta macazul pe o alta linie.

In Ecleziastul scrie: "...plânsul îşi are vremea lui, şi râsul îşi are vremea lui; bocitul îşi are vremea lui, şi jucatul îşi are vremea lui..."
Asta ne aduce aminte (daca mai era nevoie), ca in viata se petrec si lucruri dureroase, ca sunt si perioade grele, ca avem motive sa mergem si cu capul plecat, DAR depinde de noi daca ceea ce traim sau ceea ce observam ne face sa devenim constructivi sau ne doar ne ajuta mai departe sa ne lamentam si sa ne limitam. Poate ca am plans destul si am fost prizonierii suferintei prea mult si acum e timpul sa iesim de acolo. Poate trebuie doar sa primim un impuls si sa renuntam la inchisoarea mintii.

Despre Nick Vujicic si felul in care mi-a schimbat mie perspectiva v-am mai scris aici, filmuletele care le-am ales pentru azi desi sunt mai vechi, sunt relevante pentru viata noastra a tuturor.
Intre timp viata lui Nick a devenit si mai interesanta, s-a casatorit, a devenit tatic si vorbeste in continuare in fata a mii de oameni de pe glob despre cum viata se poate schimba. Este un om care a suferit si totusi a reusit. deci nu vorbeste din carti sau din experienta altora
Este o sursa de inspiratie pentru mine si pentru multi oameni care sufera, isi pun intrebari sau se simt pierduti. Daca considerati ca nu vi se potriveste voua dar stiti pe altii carora li s-ar potrivi va rog impartasiti acest articol cu ei
Vizionare placuta va doresc
Si nu uitati SA VA BUCURATI DE VIATA!!!

 

 

7 comentarii:

  1. Ai dreptate,prea mult lucruri exterioase ne influenteaza negativ,din pacate.Si trebuie sa ducem o lupta cu noi insine sa depasim momentele astea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Extraordinar,ce determinat poate fi acest baiat! Si cata dreptate are in cele ce spune..

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,chiar acum m-am uitat la videouri,impersionant

    RăspundețiȘtergere
  4. Fetelor, acest om chiar traieste ce vorbeste. Daca tot e sa ne luam exemple de oameni care sa ne motiveze, eu zic ca Nick e unul dintre acesti oameni care au un impact puternic in viata fiecaruia care vrea sa reuseasca

    http://dpnori.blogspot.ro/2012/01/something-more.html

    RăspundețiȘtergere
  5. cata dreptate ai, trebuie sa ne schimbam perspectivele. si eu am gasit oaresce ghizi spirituali: Eckhart Tolle, http://www.youtube.com/watch?v=0lagC4l7SO0, tot intr-o situatie de cumpana. atunci cand te gasesti intr-o asemenea situatie daca nu deschizi ochii si nu esti receptiv la ceea ce vine in ajutorul tau te poti pierde usor.

    RăspundețiȘtergere
  6. sa nu uit, tot la categoria ghizi spirituali: norman vincent peale cu "forta gnadirii pozitive" si H. Ronald Hulnick si Mary Hulnick cu "Prin ochii sufletului".

    RăspundețiȘtergere
  7. de cateva ore bantui pe blogul tau... nu-mi mai pot lua gandul de la voi! :(( imi sunteti dureros de dragi :((
    am si eu doi copii si de cate ori o cert pe cea mai mare...imi apari in minte,tu! atat de iubitoare si dragastoasa... atat de minunata! si mi-e ciuda pe mine... :(( de ce trebuie sa treci tu prin asta... mamica ideala...mamica pe care orice copil si-ar dori-o? :(((

    am citit postarea asta si parca ar fi fost scrisa pentru starea in care sunt acum...

    te imbratisez draga mea... as vrea sa te pot ajuta... dar stiu ca nu am cum :((

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...