luni, 11 martie 2013

SCRISOARE DE DRAGOSTE

Iubitul meu,
scrisoarea asta era menită să conţină acele cuvinte frumoase şi preţioase care mi-au invadat mintea azi dimineaţă când m-am trezit şi te-am văzut lângă mine adormit.
Mă învăluiseră nişte sentimente absolut minunate şi în gândul meu deja îţi făceam o poezie frumoasă în care descriam ce simt eu pentru tine.
Dar, ...   s-a întâmplat ceva între timp şi am uitat. Mă crezi? Mi-aduc aminte doar de senzaţia de plăcere şi de siguranţă care mi-a dat-o mâna ta ce îmi înconjura trupul. Chipul tău senin habar nu avea că al meu chip te studiază şi ochii mei încearcă să te compare cu chipul care în urmă cu câţiva ani se zărea de după uşă cu un buchet superb de flori în mână.


Da. E acelaşi chip. cu trăsături fine, nobile, ce transmite pace şi siguranţă.
În amintirea mea îmi apar ca prin vis emoţiile, stânjeneala, mulţimea de glasuri din jur, liniştea creată atunci când vocea ta a început să dea drumul unei poveşti frumoase despre noi...
Inima îmi striga în piept în gura mare să te opreşti că voi plange, dar urechile se bucurau să audă cuvintele care mă făceau să mă simt atât de specială.
Ce curajosi am fost. ce neştiutori. ce încrezuţi. Credeam că ştim aşa de multe încât atunci când viaţa ne-a arătat că nu ştim mare lucru, ne-am trezit în lacrimi amândoi.. punându-ne întrebări, neliniştiţi...nesiguri...
Totuşi, la bine şi la greu a fost acea promisiune care ne-a făcut să vedem dincolo de frustrările noastre, dincolo de nemulţumiri, dincolo de obstacole.
Am învaţat unul de la celălalt, am continuat să ne cunoaştem, şi am găsit motive pentru care merită să luptam, să mergem mai departe. Uneori nu a fost uşor.


 Acum nu ştiu ce sa fac mai mult. Să privesc în urmă? sau să privesc ianinte?
Hai să privesc puţin în urmă si sa iti multumesc pentru ca bratele tale au fost mereu acolo pentru a ma cuprinde atunci cand disperarea, teama,  ma copleseau. Vocea ta m-a facut sa imi gasec drumul catre inima mea, ochii tai m-au calmat si m-au iubit atunci cand furia si deznadejdea  ma asaltau. zambetul tau mi-a dat o incredere molipsitoare chiar si atuci cand ne temeam amandoi. Pieptul tau mi-a alinat crizele de plans si m-a facut sa simt acceptarea, acea acceptare dupa care am tanjit toata viata.
Trupul tau m-a facut sa ma simt iubita si adorata. Rugaciunile tale mi-au adus o alta perspectiva si m-au incurajat.
Lacrimile tale m-au facut blanda si suferinta ta m-a determinat sa ma schimb.
Iti multumesc. Pentru toata rabdarea care ai avut-o cu mine. pentru ca ai stiut sa imi potolesti incapatanarea si pentru ca m-ai ascultat. Pentru ca ai vazut in mine mai mult decat a vazut oricine si mai mult decat am vazut chiar eu.
 Am invatat valoarea cuvantului impreuna. Am invatat valoarea cuvantului iertare si a cuvantului dragoste
 

Pe masura ce trece timpul peste viata noastra vad din ce in ce mai clar scopul nostru. Gasesc raspunsuri la intrebari si vad implinindu-se multe din visele noastre.
Vad copiii nostrii cum dau un sens nou vietii si notiunii de famile, vad toate binecuvantarile venite in urma credinciosiei lui Dumnezeu peste viata noastra.
Vad ranile noastre vindecandu-se.  vad cat de importanti suntem unul pentru celalalt si cat de mult poate o iubire sa se transforme din ce credeam ca e, in ce este acum.


Vezi tu, nu am gasit inca cuvintele acelea minunate si poetice, dar scriu ce inima imi dicteaza acum.
As vrea sa mai zic ca fiecare zi petrecuta cu tine aici este un dar de la Dumnezeu. Imi pare rau ca sunt atatea ore care le petreci departe de noi,  la serviciu.
Tu sti ca cel mai incantata, fericita si implinita ma simt atunci cand suntem impreuna. Cea mai frumoasa imagine care imi vine inaintea ochilor chiar daca nu e in timp real, este acea in care va jucati impreuna.
Iubirea mea, drumul nostru impreuna este o poveste minunata. plina de aventuri, asa-i?
Iti multumesc ca privesti impreuna cu mine in viitor. Ne asteapta multe altele. pe care le vom trece impreuna.
Stiu ca si tu ai multe pentru care sa imi multumesti. Dar azi vreau sa o fac eu in asa fel incat atunci cand vei citi, sa zici doar: si eu.. , si eu..


18 comentarii:

  1. Superba scrisoarea ta! Emotionanta pana dincolo de lacrimi.
    Sa fiti mereu fericiti si binecuvantati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Loredana.
      Asa ne dorim si noi :)
      Si tot asa va dorim si voua :*

      Ștergere
  2. Frumos! Sa fiti fericiti si sa aveti parte de multa iubire!

    RăspundețiȘtergere
  3. M-a impresionat mult scrisoarea ta.Se vede ca-ti iubesti mult sotul si copiii, ca sunteti speciali.Dumnezeu sa va dea liniste si multa fericire in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa va iubiti toata viata ca acum! Dragostea e trairea cea mai pura si minunata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu imi caut puteri si inspiratie sa continui, caci ma simt singura. Mi se indeplinesc vise, dar relatia dintre noi are fluctuatii pe care nu stiu daca si cum le va trece. Ma bucur din inima pentru bucura voastra. SI doamne da sa scriu curand si eu asemenea vorbe. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Claudia draga mea <3
      Te cred pentru ca eu cunosc sentimentul de singuratate.
      Fluctuatiile vor trece, ai sa vezi. dar chestia e ca urmele lasate in voi au nevoie de vindecare. ranile sunt si in tine si en el.

      Dumnezeu sa fie cu voi!

      Ștergere
  6. Sa va iubiti mult si de acum inainte!!! Sa treceti impreuna peste tot ce va veni asupra voastra, la bine si la greu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cat de frumos scris.Felicitari pentru iubirea pe care v-o purtati!asa ceva trebuie pastrat cu sfintenie! e ceva rar.pozele imi plac foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Incercam sa pastram cu sfintenie pentru ca este un dar. si o responsabilitate.

      Pozele sunt de la nunta noastra. Prietenul nostru fotograf a fost foarte inspirat.

      Ștergere
  8. La multi ani sanatosi,alaturi de cei dragi,cu muuulte bucurii si impliniri!Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Geanina. Asa sa fie.
      La fel iti doresc si tie.

      Ștergere
  9. La multi ani! Sa fiti fericiti si sa va iubiti o mie de ani!~

    RăspundețiȘtergere
  10. Vreau sa iti spun ca imi place foarte mult cum scri.
    Ai talent la scris si o exprimare foarte frumosa. Iti lipseste insa, un pic de cizelare. Dar sunt sigura ca daca vei citi cativa scriitori apropiati stilului tau, te vei mai imbunatatii .
    Se vede ca scri din placere si te expui in timp ce faci asta.
    Ma bucur sa te cunosc. Am aterizat aici la tine in urma unei postari pe Facebook.
    Imi pare rau ca te-am descoperit tarziu. Esti un om minunat si se pare ca la tine durerea este o supapa pentru creativitate.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...