marți, 1 februarie 2011

I feel goooood

James Brown-I feel good

Asculta mai multe audio diverse
 

Lumeeeee, Lumeeee... Astazi este o zi MiNuNaTa!!! Vreti sa stiti cum se incepe o zi minunata? Sa va spun si voua:
Ziua incepe la 7 dimineata cand te trezesti si vezi in fata ochilor tai alti doi ochi, ai copilei tale, care-s laaaarg deschisi. Tocmai in partea ceaaalalta a patului e alt copil.cu fundu-n sus si dezvelit. In timp ce te intanzi sa-l invelesti, Ii multumesti lui Dumnezeu pentru ei, pentru ca te-a ales pe tine sa fii mama lor.
Normal ca ai ochii carpiti de somn insa ceva parca e prea luminos... Privirea ti se opreste pe geamul care e inghetat, si dincolo de el e o zapada de toata frumusetea. Pe langa pat sunt imprastiate pe jos cursuri - ca doar ai invatat seara pentru examen - dar treci cumva de ele si te zgaiesti pe ferestra ca un copil; pentru ca iti place ca a nins si Ii multumesti lui Dumnezeu si penttru asta.
Pana la urma reusesti sa pui in ordine cursurile sa te mai uiti peste ele in timp ce te joci si cu bebele. Cand esti gata-gata sa adormi, suna alarma la ceas, asa ca te pui in miscare. Si pentru ca esti o persoana curioasa si sti ca azi noapte a fost tragerea la sorti pe super parinti pentru scutecele refolosibile, te duci si dai drumul la calculator sa vezi cine a castigat. Iar cand iti vezi numele,,, ramai perplex. Oaaaauu!!! al meu e numele ala?!? Da! Nu cumva e o greseala? Nu! Cu dovada in fata, si tot nu-ti vine sa crezi. Asa ca... iti creste tensiunea, ti se incalzeste tot corpul, te apuca rasul, si iti vine sa spui la toata lumea. Pai, faptul ca ai examen intr-o ora, e o senzatie minora pe langa asta.
Cumva ajungi si la examen; flamanda, cu un bebe legat de tine, si cu droaia de cursuri ingramadite in geanta.-nu ca sa copii, ci ca sa le inapoiezi colegelor care te-au ajutat. La examen intri prima, ca doar ai copilul sub geaca, tragi un bilet si zici si tu ce-ti amintesti, si iei o nota pe masura :)
Pe drum catre casa, iti vine sa zbori , asa ca intrii si la gradinita, si reusesti sa-l inscrii pe celalalt , parca prea usor, dupa ce in ultimele doua saptamani ai fost ba refuzata, ba amanata. Ii multumesti lui Dumnezeu pentru toate astea, si ajungi acasa - incantata ca in tot timpul asta bebele a dormit la pieptul tau- unde te asteapta o imbratisare maremare de la celalalt copil.
Uite-asa s-a facut seara, nici azi n-am dormit la pranz, am mancat pe apucate, dar ma simt asaaa de bine ...
Si ziua inca nu s-a terminat :)

Un comentariu:

  1. O...ce dragut! Ce mult ma bucur ca ti-am facut o bucurie. De fapt soarta ti-a facut-o prin concursul asta al meu!Ce mult conteaza sa te bucuri pentru lucruri ata de mici si neinsemnate pt altii! Bravo, fericirea e in lucruri atat de mici...trebuie doar sa deschidem ochii sa o vedem!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...