O reteta simpla simpla.
~ paste de orice fel -melci, scoici, penne...
~ mazare (congelata)
~ ardei rosu (eu n-am avut proaspat si am pus din borcan)
~ maioneza (eu am facut maioneza cu busuioc si chimen)
Pastele se fierb, se scurg, se clatesc sub jet de apa. Mazarea se pune in oala cu apa clocotita pe foc si se mai fierb putin. Ardeiul se taie bucatele sau fasii cum va place voua. Se amesteca acestea 3 si se pune deasupra maioneza. N-am pus cantitati deoarece aici e la placerea fiecaruia. O sugestie mai fac si gata: daca aveti porumb, puneti si boabe de porumb. este si mai colorata si mai buna :))
Ardeiul cum tre sa fie?Crud?
RăspundețiȘtergereEl asa tre sa fie. crud. dar n-am avut crud, asa ca am luat din borcanul cu ardei tocati primit cadou de la prietena mea Lenuta. sper ca la toamna sa pun si eu legume.
RăspundețiȘtergere