vineri, 6 mai 2011

Concurs BioBunătăţi

Stiti de ce mi-a luat asa de mult timp pana sa incep sa scriu despre concursul acesta? Deoarece mi-a placut tare mult sa dorm la pranz de 3 zile-ncoace si ahh ce bine e; iar al 2lea motiv este ca m-am lasat furata de peisaj incercand sa ma opresc doar la un produs pe care l-as dori din magazinul BioBunatati; Asa ca azi m-am hotarat si va zic si voua.
Puteti castiga o sticluta de ulei de argan Olivo de 100 ml sau un produs la alegere de pe BioBunatati.

Uleiul de argan va fi oferit prin tragere la sorţi iar produsul la alegere va fi câştigat de persoana care va oferi cea mai interesantă alegere şi explicaţie a alegerii. Asa ca, iata alegerea mea.
Prima data m-am oprit la jucarii; ca deh, copiii se vor bucura cel mai tare de cadouri. Mi-as dorii jucaria aceasta: buburuze in echilibru deoarece ii ajuta pe copii sa-si exerseze abilitatile de planificare si gandire (nu ca eu n-as avea nevoie) Este un joc stimulant, de concentrare, perfect pentru feciorul meu care construieste turnulete/casute/poduri din aproape orice: papuceii surioarei lui, cutii, cuburi, carti...
Ca tot veni vorba de construit, m-am gandit si la setul de constructii care stiu sigur ca i-ar place de numa-numa. Ca orice baietel, si baietelul meu umbla prin surubelnitele/sculele tatalui, desface aspiratorul, casetofonul, lanterna, trenuletul... Imi place ca setul de constructie stimuleaza imaginatia, e fabricat din lemn si vopselele sunt netoxice.(Mi-aduc aminte de seara in care ajutata de copil am strans din toata casa piesele de la covorasul puzzle despre care am citit ca e toxic, si le-am pus intr-o punga pe dulap. Nici nu stiti ce privire avea la sfarsit cand a aflat ca nu ne jucam cu ele.)
Deci, concluzia e ca nu m-am hotarat care dintre ele sa-l aleg.
Daa, si mi-ar mai place mie si filtrul pentru apa insa acesta e deja al 3lea; dar sa-mi spuneti voi mie cine nu si-ar dori asa ceva. Ce zi memorabila a fost aceea zi cand, nemultumita ca nu mai e presiune la robinetul din bucatarie, l-am chemat pe al meu sot sa rezolve problema. Cand a desfacut sita aia... era atata pietris adunat acolo, ca nu ma mir ca nu mai curgea apa normal. De atunci am preferat sa aduc apa de baut de la pompa si s-o urc 4 etaje. Nu ca apa de la pompa ar fi cea mai stralucita, dar pentru mine parca e mai safe. asa ca, da, vreau filtrul de apa.
Va multumesc pentru rabdarea cu care ati citit, stiu ca vorbesc mult, de aceea iau o pauza si ma duc sa scot prajitura din cuptor.
Diana iti multumesc ca mi-ai adus aminte. Daca as putea ti-as trimite o portie, hai, doua asa de gust :)
Si nu v-am spus despre uleiul de argan ce bun este. Nu, nu l-am folosit pana acum, dar am citit despre el aici, aici. Si scumpa de Diana pe blogul caruia particip eu la concurs a pus si retete. Da, mi-l doresc.

Un comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...